Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ο υπολογιστής μου έχει windows 7 και δεν μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο. Όποιος υπολογιστής που έχει windows 7 προσπαθήσει να μπει σε αυτο δεν μπορεί. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγράψει κανείς γι αυτό το πρόβλημα εδώ αλλά δεν προλαβαίνω αυτή τη στιγμή να το ψάξω γιατί βιάζομαι πάρα πολύ. Αν κάποιος έχει κάποια λύση παρακαλώ να την ποστάρει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευχαριχτώ πολύ
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Στον τιτλο γραφεις internet και απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω πως εννοεις καποιο τοπικο δικτυο και προσβαση στους shared folders του υπολογιστη. Αν μπορεις ανελυσε το λιγο περισσοτερο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Με συγχωρείς. Έχεις δίκιο. Απλά μέσα στη βιασύνη μου τα γράφω έτσι. Ο υπολογιστής, όπως και όποιος υπολογιστής τρέχει windows 7 και μόνο, "βλεπει" το δίκτυο, κάνει σύνδεση, αλλά λέει "χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο". Αυτά ξέρω για την ώρα γιατί κι εγώ τώρα έφτασα και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις όποια ερώτηση παραπάνω θες και θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μου εχει τυχει αντιστοιχη περιπτωση,αλλα παρολου που μου εμφανιζε το συγκεκριμενο μηνυμα ("χωρις προσβαση στο διαδικτυο"), μπορουσε κανονικα να "δει" internet. Το μηνυμα εξαφανιστηκε μολις απενεργοποιησα τον δευτερο network adapter της μητρικης που δεν ηταν σε χρηση. Η ip του υπολογιστη ειναι "καρφωτη" ή παιρνει απο DHCP?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δηλαδή πώς το απενεργοποίησες? Σημειώνω ότι όλοι οι υπολογιστές είναι laptops
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Control Panel-->Network and Sharing Center και επανω αριστερα υπαρχει επιλογη Change adapter settings. Απο τη στιγμη που εισαι σε laptop ομως, φανταζομαι πως θα εχουν μια wifi καρτα και μια ethernet. Με ποιο απο τα δυο ειναι συνδεδεμενα στο δικτυο? Επισης απαντησε μου σχετικα με τις ip που σε ρωτησα προηγουμενως.
nikomas50 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αν ο υπολογιστής που έχει Windows 7 δεν έχει password administrator ή χρήστη δεν είναι δυνατό να συνδεθεί άλλος σ' αυτόν σε τοπικό δίκτυο. Αν λοιπόν σου ζητά user name/password στον άλλο υπολογιστή για να μπεις, πρέπει να ορίσεις μια και να μπεις με τα στοιχεία user name/password από τον άλλο, όποιο λειτουργικό και αν έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.