Προς το περιεχόμενο

Αγορα εξ.σκληρου...

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενας φίλος ενδιαφέρεται για αγορα εξ.σκληρου μεχρι 80€ max. ,xωριτηκοτητα τουλαχιστον 500 GB και σε μια mini ερευνα αγορας που εκανε βρηκε αυτον.

Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας σχετικα με τον συγκεκρημενο σκληρο και ισως να ακουσω και καποιες καλυτερες προτασεις. Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Δημοσ.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2032&product=11310 67 ευρω μονο!!!!!! και usb 3.0

η καλυτερη τιμη μαρκας/ποιοτητας σκληρου

ασε που και με 80 περιπου.... θα βρεις και με 1 τερα πιθανως .....

αλλο μοντελο και 3,5 ομως (οχι τσεπης)

και αυτος που επελεξες καλος θεωρειτε φυσικα..... η επιλογη δικη σου ομως!

Δημοσ.

Μιλάμε μόνο για 2,5άρη αν κατάλαβα καλά ε;

Βρε παιδιά εγώ δεν είμαι υπερ των έτοιμων σκληρών. Γιατί δεν παίρνει ο φίλος σου ένα σκληρό 2,5άρη και ένα κουτί 2,5" να τον βάλει μέσα; Στα λεφτά που δίνει θα βρει κάτι καλό σίγουρα.

Δημοσ.

Εγώ παλι δεν έχω σε εκτίμηση τους δίσκους τσέπης που λέμε χωρίς ρεύμα. 2 που είχα στο παρελθόν απλα τα φτύσανε ξαφνικά σε διάστημα 1.5 χρόνου περίπου χωρίς λόγω και αιτία.

Οπότε θα σου προτείνω τον seagate με 5 euro παραπάνω

Δημοσ.

Ευχαριστω για την ανταπόκριση παιδια. Τελικά καταλήξαμε στον WD που πρότινε ο giannis0000 επειδή υποστιρίζει και usb 3.0. Ο λόγος για τον οποίο δεν επιλέξαμε να αγοράσει χωριστά σκληρο και θήκη ειναι γιατι δεν βρήκαμε καποιο δελεαστικο συνδιασμο τιμών αυτών των δύο και επειδή ο σκληρος προορίζεται για μεταφορες δεν βολεύει ο 3.5" (ας ελπισουμε ότι δεν θα χαλασει μετα τα δυο χρονιά της εγγύσης του :P). karmen1983 και SPANK ευχαριστω by the way για τις προτασεις σας.

Δημοσ.

Καλορίζικος φίλε καλή αγορά,να τον προσέχεις όμως τον δίσκο γενικα στην μεταφορά του κτλπ γιατι ειναι αρκετά ευαίσθητοι οι 2,5 αρηδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...