Kotel Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Θελω να κανω φορματ στον υπολογιστη μου (windows 7)αλλα θελω να κρατησω μονο τα windows. Ολα τα αλλα να σβηστουν Υπαρχει τροπος; Με το Clonezilla θα μπορουσα να το κανω αυτο; Υπαρχει πιο ευκολη λυση;
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Format = σβήνει τα πάντα που βρίσκονται στο Χ partition. Άρα δεν μπορείς να κάνεις «επιλεκτικό format». Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απεγκατάσταση των περιττών προγραμμάτων. Εναλλακτικά, κάνεις format, εγκαθιστάς τα Windοws, με CloneZilla ή παρόμοια προγράμματα παίρνεις ένα Image του δίσκου και όποτε θέλεις απλά επαναφέρεις το Image.
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αυτό που ζητάς είναι α) παράνομο και β) αντίθετο με τους κανόνες του forum.
Kotel Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ok συγνωμη θα βρω μονος μου και αλλαζω το ποστ για να μην υπαρξει προβλημα..ευχαριστω παντως
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αυτό που ζητάς είναι α) παράνομο και β) αντίθετο με τους κανόνες του forum. Τι;; νομιμότατα Δωρεάν windows και άλλων software για φοιτητές
Kotel Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστω πολυ...δεν σπουδαζω βεβαια αλλα θα παρω τον κωδικο της αδερφης μου.. Να σαι καλα αδερφε
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τι;; νομιμότατα Δωρεάν windows και άλλων software για φοιτητές Σε ευχαριστω πολυ...δεν σπουδαζω βεβαια αλλα θα παρω τον κωδικο της αδερφης μου.. Να σαι καλα αδερφε Δυσκολο να τα καταφερεις.Υπαρχει ποστ εδω με προβληματα οσων δοκιμασαν εκτος απο λιγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.