Melissa_virus Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλησπέρα. Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα σε ένα pc φίλου. έχει την 9400GT το pc είναι δυπυρινο με 2gb memory. To πρώτο πρόβλημα είναι ότι με win 7 το crisis 2 έπαιζε αλλά με xp δεν παίζει και βγάζει κάτι για συμβατότητα της 9400gt. είναι περασμένοι οι τελευταίοι drivers. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό για να διορθώσω το πρόβλημα? Επίσης με ένα άλλο παλιό παιχνίδι ένα Battlefield δεν θυμάμαι πιο ακριβώς και σε win 7 και xp ενώ το παιχνίδι παίζει κανονικά μέσα, ακούγετε ο ήχος δλδ, η οθόνη βγάζει out of range για τα Hz λέει. Η οθόνη είναι μια LG 19΄ square με ανάλυση 1280χ1024 κάτι τέτοιο τέλος πάντον δεν το θυμάμαι ακριβώς. σε όποια ανάλυση και αν είναι και σε 1024 πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα. και τα Ηz της οθόνης τα έχω στα χαμηλά 60Ηz. Τι προτείνετε να δοκιμάσω για τα παραπάνω προβλήματα? Ευχαριστώ.
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ερωτηση: εχεις βαλει στα XP το directX (δες ποια εκδοση υποστηριζει πρωτα η καρτα γραφικων σου). τωρα για το προβλημμα με το bettlefield δοκιμασε στις ρυθμισεις να διαλεξεις αναλυση με 60Hz και στις επιλογες βιντεο αλλα και ηχου (αν θυμαμαι καλα ειχε).
Melissa_virus Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι είναι περασμένο το directx αλλά δεν παίρνω και όρκο. Αν και άμα δεν είναι περασμένο το crysis λογικά θα το ζητούσε - περνούσε. Θα πάω σε λίγο να δω τι έχουν κάνει. για το άλλο τώρα δεν μου βγάζει κανένα αρχικό μενού όπως σε άλλα παιχνίδια έτσι ώστε πριν μπορω να παίξω να ορίσω ανάλυση και τα αλλα μπλα μπλα. τὠρα αν εννοείς να το κάνω μέσα από το λογισμικό της nvidia δεν το κοίταξα αλλά θα το ψάξω
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 To πρώτο πρόβλημα είναι ότι με win 7 το crisis 2 έπαιζε αλλά με xp δεν παίζει και βγάζει κάτι για συμβατότητα της 9400gt. είναι περασμένοι οι τελευταίοι drivers. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό για να διορθώσω το πρόβλημα? Πες μας ακριβώς το μήνυμα για να υπάρξει περίπτωση να το βρούμε το πρόβλημα. Επίσης με ένα άλλο παλιό παιχνίδι ένα Battlefield δεν θυμάμαι πιο ακριβώς και σε win 7 και xp ενώ το παιχνίδι παίζει κανονικά μέσα, ακούγετε ο ήχος δλδ, η οθόνη βγάζει out of range για τα Hz λέει. Η οθόνη είναι μια LG 19΄ square με ανάλυση 1280χ1024 κάτι τέτοιο τέλος πάντον δεν το θυμάμαι ακριβώς. σε όποια ανάλυση και αν είναι και σε 1024 πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα. και τα Ηz της οθόνης τα έχω στα χαμηλά 60Ηz. Λογικά το battlefield είναι ρυθμισμένο να ξεκινάει με κάποια ανάλυση/συχνότητα που δεν την υποστηρίζει η οθόνη. Θα πρέπει να τα αλλάξεις από το .ini ίσως σε βοηθήσει αυτό(δεν έχω προσωπική εμπειρία) http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1009847-em-clan-certified-bc2-configurator-best.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.