Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη σε laptop

LOKG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα laptot ενος φιλου με windows xp και βγαζει στην εκκινηση μπλε οθονη!!

stop 0x0000007b (0xf79fa524 . 0xc0000034, 0x00000000. 0x00000000)

ρωτησε και μου ειπε οτι του ειπαν οτι κατι καικε και πρεπει αν το πανε ιταλια κτλ γιατι το εκλεινε απο το power!

τι λετε?

Δημοσ.

δε μπενει με safe mode το αλλο με το Live cd δε ξερω πως ακριβως να το κανω!!

δεν εχει υποδοχη για cd το λαπτοπ

• Moderators
Δημοσ.

Το κατεβαζεις απο εδω, το καις σε ενα cd και στη συνεχεια κανεις boot απο αυτο. Εαν δεν ειναι δηλωμενη ως πρωτη συσκευη boot το cd του υπολογιστη, θα πρεπει να μπεις στο bios και να το δηλωσεις.

Αληθεια, στο bios μπορεις να μπεις?Βλεπεις το POST κατα την εκκινηση του υπολογιστη?

• Moderators
Δημοσ.

Στο link που σου εδωσα πριν, εχει στο 2ο βημα ακριβεις οδηγιες για το πως να δημιουργησεις ενα usb stick με το οποιο θα μπορεις να κανεις boot τον υπολογιστη σου.

• Moderators
Δημοσ.

αν μπω απο ubuntu μετα ποια ειναι τα επομενα βηματα?

Αν μπεις σε ubuntu σημαινει πως το laptop ειναι λειτουργικο. Δοκιμαζεις να παρεις οτι αρχεια θελεις να σωσεις απο μεσα για να εισαι καλυμμενος. Εαν μπορεις να δεις και το σκληρο σου χωρις προβλημα και να παρεις οτι αρχεια θελεις απο αυτον, γλυτωνει ο φιλος σου τα ταξιδια στην Ιταλια που του ειπαν και στη χειροτερη των περιπτωσεων απλα παει σε ενα format και φρεσκια εγκατασταση windows.

Δημοσ.

κανω εγκατασταση το προγραμματακι που εχει το σαιτ για να φτιαξω το φλασακι αλλα μου βγαζει σφαλμα(να αποσταλει= να μην αποσταλει)

δεν τρεχει

edit:τωρα οκ ανηξε

Δημοσ.

δε το διαβαζει to εφτιαξα με το προγραμμα εβαλα ως first dev το removable dev αλλα ανηγει τα windows

Δημοσ.

τα εβαλα χυμα μεσα τα αρχεια εβαλα first boot απο το bios παλι το removable dev αλλα δε το διαβασε!!

τι αλο μπορω να κανω?

• Moderators
Δημοσ.

τα εβαλα χυμα μεσα τα αρχεια εβαλα first boot απο το bios παλι το removable dev αλλα δε το διαβασε!!

τι αλο μπορω να κανω?

Τι εννοεις χυμα?Και παλι θα ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφεται στο site του ubuntu

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...