Προς το περιεχόμενο

Samsung LE32C530 Amazon UK£ 271.57 = 300.470124 Euros

lefta_yparxoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Για χαρα σε ολους....Συγχαρητηρια σε οποιον δημιουργησε αυτο το θεμα :D .Στο amazon: Samsung LE32C530 η τηλεοραση ειναι οντως πολυ φθηνη σε σχεση με την ελλαδα που μεσω skroutz η τιμη της κυμαινετε απο 359 μεχρι 553 :mad: και χωρις τα εξοδα αποστολης...ειδικα για μενα που ειμαι απο επαρχια λογω κοστους εχω απογοητευτει απο τις τιμες των μεταφορικων εταιρειων εκτος και εαν την παρω απο πλαισιο ή κοτσωβολο που ομως παλι η τιμη της ειναι ακριβη 380 με 390 αντιστοιχως μεσω ιντερνετ :-( .

Τεσπα μια ερωτηση μονο θελω να κανω.Οσοι εχετε αγορασει ΤV απο αγγλια μεσω amazon η πριζα ηταν τυπου UK ή σουκο?Γιατι απ' οτι γνωριζω ολες οι ηλεκτρικες συσκευες απο αγγλια εχουν πριζες τυπου UK και οχι σουκο οπως της ελλαδος.

1)Επισης για τον φιλο που ρωτησε παλαιοτερα για την εγγυηση, η συγκεκριμενη ΤV Samsung LE32C530 εχει εγγυηση 1 ετους συμφωνα με το amazon και την samsung.uk η οποια ισχυει και στην ελλαδα συμφωνα και με τη samsung.gr.Aντιθετα η συγκεκριμενη εαν αγοραστει απο ελλαδα εχει 2 ετη εγγυηση.

2)Επιπλεον εξαιρετικο ειναι και το review απο το HDTVtest για την Samsung LE32C530:Samsung LE32C530 Review :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τεσπα μια ερωτηση μονο θελω να κανω.Οσοι εχετε αγορασει ΤV απο αγγλια μεσω amazon η πριζα ηταν τυπου UK ή σουκο?Γιατι απ' οτι γνωριζω ολες οι ηλεκτρικες συσκευες απο αγγλια εχουν πριζες τυπου UK και οχι σουκο οπως της ελλαδος.

Εχω παρει 5 συσκευες , ολες τυπου UK.

Κι απο εδω αγορασα ανταπτορες Link

Εχω παρει 5 συσκευες , ολες τυπου UK.

Κι απο εδω αγορασα ανταπτορες Link

Ευχαριστω, να σαι καλα :lol: ..παω να χτυπησω την TV απο amazon μαζι με ανταπτορα απο ebay...λογω κρισης ακομη και τα σεντς σκεφτομαστε :wacko:

Να προτείνω, μόνο και αν μόνο πέρνετε συχνά ηλεκτρικά/ ηλεκτρονικά από amazon.co.uk, να αγοράσετε πολύμπριζο με αγγλικού τύπου υποδοχές και να αλλάξετε μόνο το schuko σε ένα ηλεκτρολόγο ή ακόμα να το κάνετε. το μόνοι σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...