newlynx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greko_27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Για χαρα σε ολους....Συγχαρητηρια σε οποιον δημιουργησε αυτο το θεμα .Στο amazon: Samsung LE32C530 η τηλεοραση ειναι οντως πολυ φθηνη σε σχεση με την ελλαδα που μεσω skroutz η τιμη της κυμαινετε απο 359 μεχρι 553 και χωρις τα εξοδα αποστολης...ειδικα για μενα που ειμαι απο επαρχια λογω κοστους εχω απογοητευτει απο τις τιμες των μεταφορικων εταιρειων εκτος και εαν την παρω απο πλαισιο ή κοτσωβολο που ομως παλι η τιμη της ειναι ακριβη 380 με 390 αντιστοιχως μεσω ιντερνετ . Τεσπα μια ερωτηση μονο θελω να κανω.Οσοι εχετε αγορασει ΤV απο αγγλια μεσω amazon η πριζα ηταν τυπου UK ή σουκο?Γιατι απ' οτι γνωριζω ολες οι ηλεκτρικες συσκευες απο αγγλια εχουν πριζες τυπου UK και οχι σουκο οπως της ελλαδος. 1)Επισης για τον φιλο που ρωτησε παλαιοτερα για την εγγυηση, η συγκεκριμενη ΤV Samsung LE32C530 εχει εγγυηση 1 ετους συμφωνα με το amazon και την samsung.uk η οποια ισχυει και στην ελλαδα συμφωνα και με τη samsung.gr.Aντιθετα η συγκεκριμενη εαν αγοραστει απο ελλαδα εχει 2 ετη εγγυηση. 2)Επιπλεον εξαιρετικο ειναι και το review απο το HDTVtest για την Samsung LE32C530:Samsung LE32C530 Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τεσπα μια ερωτηση μονο θελω να κανω.Οσοι εχετε αγορασει ΤV απο αγγλια μεσω amazon η πριζα ηταν τυπου UK ή σουκο?Γιατι απ' οτι γνωριζω ολες οι ηλεκτρικες συσκευες απο αγγλια εχουν πριζες τυπου UK και οχι σουκο οπως της ελλαδος. Εχω παρει 5 συσκευες , ολες τυπου UK. Κι απο εδω αγορασα ανταπτορες Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greko_27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εχω παρει 5 συσκευες , ολες τυπου UK. Κι απο εδω αγορασα ανταπτορες Link Ευχαριστω, να σαι καλα ..παω να χτυπησω την TV απο amazon μαζι με ανταπτορα απο ebay...λογω κρισης ακομη και τα σεντς σκεφτομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Να προτείνω, μόνο και αν μόνο πέρνετε συχνά ηλεκτρικά/ ηλεκτρονικά από amazon.co.uk, να αγοράσετε πολύμπριζο με αγγλικού τύπου υποδοχές και να αλλάξετε μόνο το schuko σε ένα ηλεκτρολόγο ή ακόμα να το κάνετε. το μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Αν πρόκειται για tv δεν υπάρχει θεμα αφου μπορείς να αλλάξεις το καλώδιο τροφοδοσίας με ένα κλασικό καλώδιο για υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.