Προς το περιεχόμενο

Samsung LE32C530 Amazon UK£ 271.57 = 300.470124 Euros

lefta_yparxoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις είδα την αγγελία μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες:

1. Σχετικά με το freeview και τη συμβατότητά του με ελληνικά κανάλια. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα με την αποκωδικοποίηση;

2. Σχετικά με την εγγύηση της συσκευής. Έχει πανευρωπαϊκή ισχύ;

Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να με διαφωτίσει...

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

γεια παιδια

ειχα παραγγειλει την lg 32ld450 απο amazon

ηρθε με dhl σε 11 μερες

κανει 285 και ειναι πολυ καλη

το freeview ειναι απολυτα συμβατο

οσοι πιστοι...

Οχι εντελώς off topic : έχει παραγγείλει κανείς από το warehousedeals

της Αmazon, που έχει refurbished προιόντα και tvs φυσικά.

Γενικά ναι, έχω πάρει από warehousedeals. BUT, η δική μου εμπειρία δεν θα σε βοηθήσει πολύ μιας και ειχα πάρει βιβλίο και όχι ηλεκτρονικό είδος, για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

Παιδια καποια βοηθεια αν ξερετε....!

Εκανα παραγγελια στο AMAZON.UK ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ "Delivery Option: Standard"

Τα πραγματα ηταν κατω στο θυρωρειο απορω πως δεν τα εκλεψαν.... :confused:

Για συστημμενο τι πρεπει να βαζω??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...πως δεν επαθα καμια ζημια...!

Μου ηρθε χτες η τηλεοραση LG 32LD490 (http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/lg-32ld490-904983/review)μετα απο 2 εβδομαδες,μια χαρα ειναι για τα λεφτα της,το ιντερνετ δουλεύει αρκετα καλα και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Πιανει κανονικα τα ψηφιακα και μαλιστα πιανω και το ert hd που δεν το εβλεπα μεχρι σημερα αλλα και την net και ερτ.Το μοναδικο θεμα ειναι οτι οταν βαζω με scart ενα dreambox 500 που εχω μου κανει καθε λιγο ενα μικρο ανεβασμα η κατεβασμα στην εικονα καθε λεπτο και ειναι σπαστικο.Οταν συνεδεσα ενα αλλο drembox με hdmi δουλεύει αψογα,οποτε καποια ασυμβατότητα ειναι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά στέλνει τελικά το amazon στην Ελλάδα? Στη σελίδα τους γράφουν πως TV>26 ίντσες στέλνουν μόνο Αγγλία. Για να μάθω για συγκεκριμένη αν τη στέλνουν θα πρέπει να κάνω log-in και να συμπληρώσω φόρμα παραγγελίας? Για την Samsung C650 ενδιαφέρομαι, 37άρα ή 40άρα. Αν τις έχει πάρει κανείς ας το επιβεβαιώσει. Μπορεί επίσης κάποιος που πήρε μεταχειρισμένη TV από amazon να πει σε τί κατάσταση ήταν? Ευχαριστώ.

εχει κανονινκα ελληνικο μενου και epg.η δικια μου τουλαχιστον.Επισης να σας πω οτι το ιντερνετ ειναι πολυ καλο βλεπω βιντεο απο youtube ταινιες κτλ.επισης ειναι αρκετα καλο και το acetrax που εχει που ειναι payperview δηλαδη νοικιαζεις ταινιες και λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα,αλλα δεν εχει υποτιτλους.Δυστυχως το bbc player που ειναι πολυ καλο δεν σε αφηνει να δεις σειρες κτλ λογω χωρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...