cdigkas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μόλις είδα την αγγελία μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες: 1. Σχετικά με το freeview και τη συμβατότητά του με ελληνικά κανάλια. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα με την αποκωδικοποίηση; 2. Σχετικά με την εγγύηση της συσκευής. Έχει πανευρωπαϊκή ισχύ; Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να με διαφωτίσει... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τωρα ακόμη πιο φθηνή? http://www.amazon.co.uk/dp/B003EEM1M4/ref=pe_37441_24914651_pe_epc_d2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μολις παρηγγειλα αυτη την tv http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0043M669A/ref=ox_ya_os_product Και φαίνεται ότι στέλνει κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roguetrooper Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 γεια παιδια ειχα παραγγειλει την lg 32ld450 απο amazon ηρθε με dhl σε 11 μερες κανει 285 και ειναι πολυ καλη το freeview ειναι απολυτα συμβατο οσοι πιστοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 πολύ καλά τα νέα σου! ευχαριστούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ και εγώ τα άτομα που μας προσφέρουν την εμπειρία τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Οχι εντελώς off topic : έχει παραγγείλει κανείς από το warehousedeals της Αmazon, που έχει refurbished προιόντα και tvs φυσικά. Γενικά ναι, έχω πάρει από warehousedeals. BUT, η δική μου εμπειρία δεν θα σε βοηθήσει πολύ μιας και ειχα πάρει βιβλίο και όχι ηλεκτρονικό είδος, για το οποίο ενδιαφέρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 εγινε η αποστολη απο το amazon.Dispatched via Deutsche Post DHL (estimated arrival date: May 18, 2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδια καποια βοηθεια αν ξερετε....! Εκανα παραγγελια στο AMAZON.UK ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ "Delivery Option: Standard" Τα πραγματα ηταν κατω στο θυρωρειο απορω πως δεν τα εκλεψαν.... Για συστημμενο τι πρεπει να βαζω?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...πως δεν επαθα καμια ζημια...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdigkas Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Με την εγγύηση τελικά γνωρίζουμε τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μου ηρθε χτες η τηλεοραση LG 32LD490 (http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/lg-32ld490-904983/review)μετα απο 2 εβδομαδες,μια χαρα ειναι για τα λεφτα της,το ιντερνετ δουλεύει αρκετα καλα και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Πιανει κανονικα τα ψηφιακα και μαλιστα πιανω και το ert hd που δεν το εβλεπα μεχρι σημερα αλλα και την net και ερτ.Το μοναδικο θεμα ειναι οτι οταν βαζω με scart ενα dreambox 500 που εχω μου κανει καθε λιγο ενα μικρο ανεβασμα η κατεβασμα στην εικονα καθε λεπτο και ειναι σπαστικο.Οταν συνεδεσα ενα αλλο drembox με hdmi δουλεύει αψογα,οποτε καποια ασυμβατότητα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas5579 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παιδιά στέλνει τελικά το amazon στην Ελλάδα? Στη σελίδα τους γράφουν πως TV>26 ίντσες στέλνουν μόνο Αγγλία. Για να μάθω για συγκεκριμένη αν τη στέλνουν θα πρέπει να κάνω log-in και να συμπληρώσω φόρμα παραγγελίας? Για την Samsung C650 ενδιαφέρομαι, 37άρα ή 40άρα. Αν τις έχει πάρει κανείς ας το επιβεβαιώσει. Μπορεί επίσης κάποιος που πήρε μεταχειρισμένη TV από amazon να πει σε τί κατάσταση ήταν? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αν δεις το ποστ μου απο πανω θα δεις οτι στελνει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ελληνικό menu έχει και με το EPG τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εχει κανονινκα ελληνικο μενου και epg.η δικια μου τουλαχιστον.Επισης να σας πω οτι το ιντερνετ ειναι πολυ καλο βλεπω βιντεο απο youtube ταινιες κτλ.επισης ειναι αρκετα καλο και το acetrax που εχει που ειναι payperview δηλαδη νοικιαζεις ταινιες και λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα,αλλα δεν εχει υποτιτλους.Δυστυχως το bbc player που ειναι πολυ καλο δεν σε αφηνει να δεις σειρες κτλ λογω χωρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.