Προς το περιεχόμενο

Samsung LE32C530 Amazon UK£ 271.57 = 300.470124 Euros

lefta_yparxoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στελνει κανονικά just tested. Όμως λογω διαφορετικου ΦΠΑ η τελικη τιμη ειναι ~313Ε

Σίγουρος; Ενώ συνήθως συμβαίνει αυτό που λες, στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή δεν άλλαξε όταν πήγα στο checkout. Μάλιστα η τιμή αυτή (271.57 pounds) βγαίνει βάσει ΦΠΑ 23%.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν είμαι της αντιπαράθεσης, αλλά ελέγχω πρώτα και μετά μιλάω... Χάρηκα για τον εποικοδομητικό διάλογο.

O Narayan ανέφερε αυτό που ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ πέρα ότι το Amazon δεν στέλνει τηλεοράσεις πάνω από 26 ιντσες στην Ελλάδα:

http://www.amazon.co...524836&pop-up=1

Οπότε είχε δίκηο και θα το έγραφα εγώ αλλά με πρόλαβε. Σε κάτι που ξέρεις η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να ξαναελέγξεις η πιθανότητα είναι πολύ μικρή και σίγουρα δεν "το παίζεις έξυπνος ενώ άλλοι προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια"

ΑΝ(που μακάρι) στείλει την συγκεκριμένη θα έχεις δίκηο ΕΙΔΙΚΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγραψες για αυτούς "που κάνουν τους έξυπνους ενώ υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να τους ανοίξουνε τα μάτια; (ρητορική ερώτηση) ". Αλλά μιας και υποστηρίζεις ότι δεν είσαι της αντιπαράθεσης να ξέρεις ότι οι 9 στους 10 που δεν σε ξέρουνε προσωπικά θα πάρουν την παραπάνω φράση ως ειρωνία.

O Narayan ανέφερε αυτό που ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ πέρα ότι το Amazon δεν στέλνει τηλεοράσεις πάνω από 26 ιντσες στην Ελλάδα:

Οπότε είχε δίκηο και θα το έγραφα εγώ αλλά με πρόλαβε. Σε κάτι που ξέρεις η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να ξαναελέγξεις η πιθανότητα είναι πολύ μικρή και σίγουρα δεν "το παίζεις έξυπνος ενώ άλλοι προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια"

ΑΝ(που μακάρι) στείλει την συγκεκριμένη θα έχεις δίκηο ΕΙΔΙΚΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγραψες για αυτούς "που κάνουν τους έξυπνους ενώ υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να τους ανοίξουνε τα μάτια; (ρητορική ερώτηση) ". Αλλά μιας και υποστηρίζεις ότι δεν είσαι της αντιπαράθεσης να ξέρεις ότι οι 9 στους 10 που δεν σε ξέρουνε προσωπικά θα πάρουν την παραπάνω φράση ως ειρωνία.

Συγνώμη αλλά πως θα σου φαινόταν αν έγραφες εσύ κάποια προσφορά και πετιόταν κάποιος οποιοσδήποτε χωρίς να το ελέγξει και σου έλεγε πως η προσφορά σου δεν ισχύει;

Εγώ το έλεγξα και το ανέβασα. Πήγαινε δες το και αν δεν στέλνει θα ζητήσω 8 φορές συγνώμη, αλλά όχι έτσι με ελαφριά καρδιά να λέμε ότι ξέρουμε! Και ο Μπιν Λάντεν ζούσε αλλά βγήκε κάποιος μια μέρα και είπε πέθανε, αφού εσύ (ο οποιοσδήποτε εσύ, μην το πάρεις προσωπικά) ήξερες ότι μέχρι τότε ζούσε μήπως έπρεπε να στείλεις ένα μήνυμα στον πρόεδρο της Αμερικής να του πεις ότι έκανε λάθος;

Επειδή γενικά δεν είμαι της αντιπαράθεσης ζητώ συγνώμη για όποιον πρόσβαλα και θα σβήσω το κείμενο. Αλλά λίγο προσοχή κι εσείς τι γράφετε.

Επειδή γενικά δεν είμαι της αντιπαράθεσης ζητώ συγνώμη για όποιον πρόσβαλα και θα σβήσω το κείμενο. Αλλά λίγο προσοχή κι εσείς τι γράφετε.

Μη μασάς φίλε, σε καλύπτω εγώ που ζω για να αντιπαραθέτω. Χώστους τα!!!! :-D

Το amazon στέλνει TV λέμεεεεεεεεεεε! :P

Συγνώμη αλλά πως θα σου φαινόταν αν έγραφες εσύ κάποια προσφορά και πετιόταν κάποιος οποιοσδήποτε χωρίς να το ελέγξει και σου έλεγε πως η προσφορά σου δεν ισχύει;

Εγώ το έλεγξα και το ανέβασα. Πήγαινε δες το και αν δεν στέλνει θα ζητήσω 8 φορές συγνώμη, αλλά όχι έτσι με ελαφριά καρδιά να λέμε ότι ξέρουμε! Και ο Μπιν Λάντεν ζούσε αλλά βγήκε κάποιος μια μέρα και είπε πέθανε, αφού εσύ (ο οποιοσδήποτε εσύ, μην το πάρεις προσωπικά) ήξερες ότι μέχρι τότε ζούσε μήπως έπρεπε να στείλεις ένα μήνυμα στον πρόεδρο της Αμερικής να του πεις ότι έκανε λάθος;

Επειδή είπες και πριν και επαναλαμβάνεις και τώρα ότι δεν είσαι της αντιπαράθεσης για αυτό και σου έγραψα πριν και σου γράφω και τώρα.

Μιας και με ρωτάς πως θα μου φαινόταν σου απαντώ πως δεν θα μου φαινόταν. Είπε αυτό που ήξερε(και είναι σωστό σου έβαλα και link), δεν σε έπιασε από τον λαιμό. Εσύ από την μεριά σου είχες το πειστήριο ότι αυτό που γενικά ισχύει μέχρι τώρα στο amazon στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να μην ισχύει, το επισημαίνεις και περιμένουμε όλοι μαζί να δούμε τι θα γίνει με όσους παραγγείλουνε.

Δεν έκανε κάτι λάθος, δεν έκανες κάτι λάθος. Ούτε υπάρχει λόγος να ζητάμε 8 φορές συγνώμη ούτε να ειρωνευόμαστε. Χαλαρά να είμαστε, διαδυκτιακή κουβεντούλα-παρεούλα κάνουμε και καλά να περνάμε. Άμα ψωνίζουμε και τίποτα από κανένα μαγαζί που μας δουλεύει και ανεβοκατεβάζει τις τιμές ενός προϊόντος 2-3 φορές μέσα στην ημέρα ακόμα καλύτερα.

Φιλικά πάντα, Νίκος.

Μη μασάς φίλε, σε καλύπτω εγώ που ζω για να αντιπαραθέτω. Χώστους τα!!!! :-D

Το amazon στέλνει TV λέμεεεεεεεεεεε! :P

ολες τις tv?

Σίγουρος; Ενώ συνήθως συμβαίνει αυτό που λες, στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή δεν άλλαξε όταν πήγα στο checkout. Μάλιστα η τιμή αυτή (271.57 pounds) βγαίνει βάσει ΦΠΑ 23%.

Έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα και ξαναέβαλα την διαφορα ΦΠΑ manually. My bad

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...