antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Στελνει κανονικά just tested. Όμως λογω διαφορετικου ΦΠΑ η τελικη τιμη ειναι ~313Ε Σίγουρος; Ενώ συνήθως συμβαίνει αυτό που λες, στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή δεν άλλαξε όταν πήγα στο checkout. Μάλιστα η τιμή αυτή (271.57 pounds) βγαίνει βάσει ΦΠΑ 23%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 στελνει Ελλαδα;;;; ειναι ευκαιρια πραγματικα!! http://www.amazon.co...04600018&sr=1-6 http://www.skroutz.gr/s/264715/Samsung-LE40C750-40%27%27.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν είπε κανείς πως στέλνουν Ελλάδα όλοι οι έμποροι που πωλούν μέσω amazon.co.uk... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Έχει και άλλες τηλεοράσεις ευκαιρίες: Sony Bravia KDL32BX300 32-inch UK£ 235.74 = 260.827142 Euros 320 στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Φαντάζομαι οι περισσότερες απ αυτές θα ναι φθηνότερες απ ό,τι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 στελνει Ελλαδα;;;; ειναι ευκαιρια πραγματικα!! http://www.amazon.co...04600018&sr=1-6 http://www.skroutz.g...0-40%27%27.html Αυτη τη στελνουν? Δοκιμασε καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Όχι δεν τη στέλνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν είμαι της αντιπαράθεσης, αλλά ελέγχω πρώτα και μετά μιλάω... Χάρηκα για τον εποικοδομητικό διάλογο. O Narayan ανέφερε αυτό που ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ πέρα ότι το Amazon δεν στέλνει τηλεοράσεις πάνω από 26 ιντσες στην Ελλάδα: http://www.amazon.co...524836&pop-up=1 Οπότε είχε δίκηο και θα το έγραφα εγώ αλλά με πρόλαβε. Σε κάτι που ξέρεις η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να ξαναελέγξεις η πιθανότητα είναι πολύ μικρή και σίγουρα δεν "το παίζεις έξυπνος ενώ άλλοι προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια" ΑΝ(που μακάρι) στείλει την συγκεκριμένη θα έχεις δίκηο ΕΙΔΙΚΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγραψες για αυτούς "που κάνουν τους έξυπνους ενώ υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να τους ανοίξουνε τα μάτια; (ρητορική ερώτηση) ". Αλλά μιας και υποστηρίζεις ότι δεν είσαι της αντιπαράθεσης να ξέρεις ότι οι 9 στους 10 που δεν σε ξέρουνε προσωπικά θα πάρουν την παραπάνω φράση ως ειρωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 O Narayan ανέφερε αυτό που ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ πέρα ότι το Amazon δεν στέλνει τηλεοράσεις πάνω από 26 ιντσες στην Ελλάδα: Οπότε είχε δίκηο και θα το έγραφα εγώ αλλά με πρόλαβε. Σε κάτι που ξέρεις η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να ξαναελέγξεις η πιθανότητα είναι πολύ μικρή και σίγουρα δεν "το παίζεις έξυπνος ενώ άλλοι προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια" ΑΝ(που μακάρι) στείλει την συγκεκριμένη θα έχεις δίκηο ΕΙΔΙΚΑ στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγραψες για αυτούς "που κάνουν τους έξυπνους ενώ υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να τους ανοίξουνε τα μάτια; (ρητορική ερώτηση) ". Αλλά μιας και υποστηρίζεις ότι δεν είσαι της αντιπαράθεσης να ξέρεις ότι οι 9 στους 10 που δεν σε ξέρουνε προσωπικά θα πάρουν την παραπάνω φράση ως ειρωνία. Συγνώμη αλλά πως θα σου φαινόταν αν έγραφες εσύ κάποια προσφορά και πετιόταν κάποιος οποιοσδήποτε χωρίς να το ελέγξει και σου έλεγε πως η προσφορά σου δεν ισχύει; Εγώ το έλεγξα και το ανέβασα. Πήγαινε δες το και αν δεν στέλνει θα ζητήσω 8 φορές συγνώμη, αλλά όχι έτσι με ελαφριά καρδιά να λέμε ότι ξέρουμε! Και ο Μπιν Λάντεν ζούσε αλλά βγήκε κάποιος μια μέρα και είπε πέθανε, αφού εσύ (ο οποιοσδήποτε εσύ, μην το πάρεις προσωπικά) ήξερες ότι μέχρι τότε ζούσε μήπως έπρεπε να στείλεις ένα μήνυμα στον πρόεδρο της Αμερικής να του πεις ότι έκανε λάθος; Επειδή γενικά δεν είμαι της αντιπαράθεσης ζητώ συγνώμη για όποιον πρόσβαλα και θα σβήσω το κείμενο. Αλλά λίγο προσοχή κι εσείς τι γράφετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Επειδή γενικά δεν είμαι της αντιπαράθεσης ζητώ συγνώμη για όποιον πρόσβαλα και θα σβήσω το κείμενο. Αλλά λίγο προσοχή κι εσείς τι γράφετε. Μη μασάς φίλε, σε καλύπτω εγώ που ζω για να αντιπαραθέτω. Χώστους τα!!!! Το amazon στέλνει TV λέμεεεεεεεεεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Συγνώμη αλλά πως θα σου φαινόταν αν έγραφες εσύ κάποια προσφορά και πετιόταν κάποιος οποιοσδήποτε χωρίς να το ελέγξει και σου έλεγε πως η προσφορά σου δεν ισχύει; Εγώ το έλεγξα και το ανέβασα. Πήγαινε δες το και αν δεν στέλνει θα ζητήσω 8 φορές συγνώμη, αλλά όχι έτσι με ελαφριά καρδιά να λέμε ότι ξέρουμε! Και ο Μπιν Λάντεν ζούσε αλλά βγήκε κάποιος μια μέρα και είπε πέθανε, αφού εσύ (ο οποιοσδήποτε εσύ, μην το πάρεις προσωπικά) ήξερες ότι μέχρι τότε ζούσε μήπως έπρεπε να στείλεις ένα μήνυμα στον πρόεδρο της Αμερικής να του πεις ότι έκανε λάθος; Επειδή γενικά δεν είμαι της αντιπαράθεσης ζητώ συγνώμη για όποιον πρόσβαλα και θα σβήσω το κείμενο. Αλλά λίγο προσοχή κι εσείς τι γράφετε. Επειδή είπες και πριν και επαναλαμβάνεις και τώρα ότι δεν είσαι της αντιπαράθεσης για αυτό και σου έγραψα πριν και σου γράφω και τώρα. Μιας και με ρωτάς πως θα μου φαινόταν σου απαντώ πως δεν θα μου φαινόταν. Είπε αυτό που ήξερε(και είναι σωστό σου έβαλα και link), δεν σε έπιασε από τον λαιμό. Εσύ από την μεριά σου είχες το πειστήριο ότι αυτό που γενικά ισχύει μέχρι τώρα στο amazon στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να μην ισχύει, το επισημαίνεις και περιμένουμε όλοι μαζί να δούμε τι θα γίνει με όσους παραγγείλουνε. Δεν έκανε κάτι λάθος, δεν έκανες κάτι λάθος. Ούτε υπάρχει λόγος να ζητάμε 8 φορές συγνώμη ούτε να ειρωνευόμαστε. Χαλαρά να είμαστε, διαδυκτιακή κουβεντούλα-παρεούλα κάνουμε και καλά να περνάμε. Άμα ψωνίζουμε και τίποτα από κανένα μαγαζί που μας δουλεύει και ανεβοκατεβάζει τις τιμές ενός προϊόντος 2-3 φορές μέσα στην ημέρα ακόμα καλύτερα. Φιλικά πάντα, Νίκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μη μασάς φίλε, σε καλύπτω εγώ που ζω για να αντιπαραθέτω. Χώστους τα!!!! Το amazon στέλνει TV λέμεεεεεεεεεεε! ολες τις tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ολες τις tv? Δεν ξέρω, 2-3 που δοκίμασα στις 32 ίντσες τις πήρε κανονικά το σύστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Παρηγγειλα σημερα πρωι Τελικη τιμη εβγαλε 313.5€ (-50€ απο το εσωτερικο...μια χαρα) Ευχαριστω για την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecake1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Σίγουρος; Ενώ συνήθως συμβαίνει αυτό που λες, στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή δεν άλλαξε όταν πήγα στο checkout. Μάλιστα η τιμή αυτή (271.57 pounds) βγαίνει βάσει ΦΠΑ 23%. Έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα και ξαναέβαλα την διαφορα ΦΠΑ manually. My bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.