Προς το περιεχόμενο

ΕΣΡ - Ανεξάρτητη αρχή....

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως?

το ραδιο αρβυλα περα απο τηλεθεαση εχει και ποιοτητα πολυ παραπανω απο το μεσο ορο που εχουν οι αλλες εκπομπες στα ιδιωτικα

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως?

το ραδιο αρβυλα περα απο τηλεθεαση εχει και ποιοτητα πολυ παραπανω απο το μεσο ορο που εχουν οι αλλες εκπομπες στα ιδιωτικα

Τηλεθέαση έχει, όπως έχουν και άλλες εκπομπές, που επίσης δεν αξίζουν. Γράφεις για ποιότητα; Ποια ποιότητα; Που δείχνουν βίντεο από τις πιο άκυρες εκπομπές; Στην ουσία, είναι μια μίξη των πιο άκυρων εκπομπών, αν το καλοσκεφτείς. :-D

Δημοσ.

Το σκεπτικό σου, είναι λάθος. Και τα μεσημεριανά, δεν αξίζουν, αλλά δεν νομίζω, να κάθεσαι να δεις, το πιο ποιοτικό, από αυτά ;) .

Αυτή την εποχή από σάτιρα, μόνο ο Χάρρυ Κλύνν και ο Μητσικώστας γνωρίζουν, αλλά δεν έχουν εκπομπή. Όλοι οι άλλοι, απλά δανείζονται τον όρο.

Θυμήθηκα και ένα ανέκδοτο, τι λέει μετά από μια συναυλία, ο ντράμερ ενός συγκροτήματος, για να ρίξει μια γκόμενα; "Γεια, είμαι ο κιθαρίστας." :D

Δημοσ.

Απλά είπα πως αν κάθεσαι να δεις, μια εκπομπή, που αυτή την στιγμή, δεν αξίζει να δεις καμία από το συγκεκριμένο είδος, και μου κάνεις λόγο για ποιότητα, τότε ναι, θα αναφέρω ένα άσχετο παράδειγμα, για να τονίσω το λάθος σου. (Για μένα, ούτε η Τατιάνα αξίζει, ούτε οι Αρβύλες, και γενικά οτιδήποτε, μειώνει την νοημοσύνη μου, δηλαδή η πλειοψηφία των εκπομπών :-))

Δημοσ.

Χμ, ούτε εγώ είμαι βέβαιος τι ρωτάω. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξε τιμωρία λόγω "προσβολής θεσμών". Προκύπτει από την ελληνική νομοθεσία αυτό; Και πώς ορίζεται ως αδίκημα;

Επίσης, θυμάμαι περιστατικό με έργο τέχνης που σχετιζόταν με τον σταυρό, όπου, αν θυμάμαι καλά, ο καλλιτέχνης βρέθηκε να κατηγορείται για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων ή κάτι τέτοιο (συγγνώμη για την άστοχη ενδεχομένως διατύπωση).

Δεν μιλάω δηλαδή για συκοφαντική δυσφήμιση, που αφορά τους πάντες, αλλά για ειδικές διατάξεις που υποτίθεται ότι προστατεύουν θρησκείες, πολιτειακούς θεσμούς κτλ. Ζωγραφίζω δηλαδή έναν κουβά και δίπλα ένα προφυλακτικό και είμαι ΟΚ. Αν αντί για κουβά βάλω το κοράνι ή τον σταυρό, είμαι υπόλογος απέναντι στον νόμο; Ή, λέω ότι οι ντελιβεράδες λειτουργούν ως σπείρα και απατεώνες και είμαι ΟΚ, αλλά αν πω ότι οι βουλευτές το κάνουν αυτό, έχω διαπράξει αδίκημα;

offtopic

Πωπω τι μου θύμισες, τρελό γέλιο τότε...

aspergesme.jpeg

Δημοσ.

Και το θρεντ εγινε μπαχαλο. Κριμα

α)Νομικη υποσταση ΕΣΡ

β)ποιος ψευδεται (ο Τζαβαρας ή το ραδιοτηλεπτικο; )

γ)ποια τα ορια σατιρας - προσβολης θεσμων;

Ολα γιναν αχταρμας περι ποιοτητας εκπομπων, κατηγοριες λαικισμου, για τις αμοιβες των παρουσιαστων, και το επιπεδο των κουτσομπολιστικων εκπομπων.

Για κανα "πως θα $%^&**&^% την γειτονισσα μου" ειμαστε μονο μου φαινεται. Και του χρονου.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ την γνώμη μου.

Στην αρχή του βίντεο, αρχίζει με πολύ ειρωνεία, και μάλιστα αναφέρει "Τα άτομα του ΕΣΡ...(ειρωνείες).. που στέκονται μόνο στην επιφάνεια, και δεν έχουν διεισδύσει ποτέ στους πραγματικούς κινδύνους, που υπάρχουν στην τηλεόραση γενικότερα". (Σαν μεγάλη ιδέα να έχουν για τους εαυτούς τους :-( )

Κατά τ' άλλα, σε αυτό που είπε, κατηγόρησε όλους τους βουλευτές, επομένως και την Βουλή (θεσμός). Επομένως, δίκαιο το πρόστιμο. (Με τόσα πρόστιμα στην εκπομπή αυτή, κάτι δεν μου κολλάει...)

Και μια ερώτηση, που θα ήθελα πολύ να απαντηθεί. Υπάρχει άραγε, κάποιος σοβαρός λόγος ύπαρξης της εκπομπής αυτής (καθώς και παρόμοιων trash εκπομπών); (Δεν μπορούν τις ώρες αυτές, να βάζουν ταινίες; Θα συνέφερε και στα κανάλια.)

Πιστεύω πως έχεις αυτήν την γνώμη επειδή θεωρείς το Ράδιο αρβύλα τρασ τιβί.

Ναι,το ΕΣΡ στέκεται μόνο στην επιφάνεια.Η δουλειά τους δεν είναι ΜΟΝΟ να ρίχνουν πρόστιμα σε αυτούς που υποτίθεται προσέβαλλαν πρόσωπα και καταστάσεις.Το ότι στέκονται στα πόδια τους ακόμα εκπομπές τύπου Πάνιας και Τατιάνας θα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τι λειτουργεί ανάποδα τελικά.

Η Βουλή μαζί με την υποτιθέμενη Δημοκρατία που κατά τ'άλλα έχουμε,είναι θεσμός.

Οι βουλευτές όχι.Είναι εκείνοι που έκαναν τον όρο "κατάχρηση εξουσίας" (γιατί περί αυτού πρόκειται,το Βατοπέδι είναι μόνο ένα θέμα απ'τα πολλά) να διεισδύει στον εγκέφαλο των Ελλήνων πολιτων σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Σχόλιασε σε παρακαλώ και αυτά που είπε ο κύριος Τζαβάρας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΡ παραδέχτηκε πως δεν έγινε καταγγελία.Αρα παραδέχτηκε πως το ΕΣΡ λειτουργεί απολύτως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ από τρίτους και για συμφέροντα που δεν θέλω καν να διανοηθώ τι παίζει πίσω απ'τις σκηνές του κωμικοτραγικού θεάτρου που έχουν στήσει.

Νομίζω σε αυτήν την χώρα οι Ράδιο Αρβύλα,είναι το λιγότερο πρόβλημα.Ποιο πολύ με ανησυχούν δημοσιογράφοι που έχουν καθημερινή πρόσβαση στο Ελληνικό κοινό και λειτουργούν απολύτως κομματικά.

Και μην κάνουμε τον όρο OFF TOPIC ψωμοτύρι.ΕΣΡ/ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ/ΘΕΣΜΟΙ είναι ένα μέρος του θέματος.Αυτά τα λίγα απο μένα

Δημοσ.

off topic:

Πιστεύω πως έχεις αυτήν την γνώμη επειδή θεωρείς το Ράδιο αρβύλα τρασ τιβί.

Ναι,το ΕΣΡ στέκεται μόνο στην επιφάνεια.Η δουλειά τους δεν είναι ΜΟΝΟ να ρίχνουν πρόστιμα σε αυτούς που υποτίθεται προσέβαλλαν πρόσωπα και καταστάσεις.Το ότι στέκονται στα πόδια τους ακόμα εκπομπές τύπου Πάνιας και Τατιάνας θα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τι λειτουργεί ανάποδα τελικά.

Θεωρώ πως είναι trash tv, όπως θεωρώ, πως και ο Κανάκης, δεν αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα, όπως νομίζει (εκτός αν ΚΑΙ ο μέσος Έλληνας, έχει στην κατοχή του, μερικά νυχτερινά μαγαζιά, μερικά διαμερίσματα, μερικά πανάκριβα αυτοκίνητα, μερικά κότερα, και μερικά εκατομμύρια στην τράπεζα). Επίσης το κοινό της εκπομπής αυτής, είναι πολύ μεγαλύτερος, από τα παραδείγματα που έφερες, και επίσης, ο μέσος όρος ηλικίας που παρακολουθεί την εκπομπή αυτή, είναι κατά πολύ μικρότερος, από τα άλλα παραδείγματα, επομένως επηρρεάζεται πιο εύκολα. Επιπλέον, η εκπομπή αυτή, ασχολείται με πολιτικά θέματα, ενώ οι άλλες εκπομπές, που ανέφερες, όχι (ή έστω μεμονωμένα). Οπότε αυτό την κάνει αρκετά πιο επικίνδυνη, από τα άλλα παραδείγματα.

Το πρόβλημα γενικότερα, είναι, πως υπάρχουν ακόμα τέτοιες εκπομπές, αλλά από την άλλη, αφού αυτές οι εκπομπές έχουνε πλέον πέραση, γιατί να μην υπάρχουν;

Η Βουλή μαζί με την υποτιθέμενη Δημοκρατία που κατά τ'άλλα έχουμε,είναι θεσμός.

Οι βουλευτές όχι.Είναι εκείνοι που έκαναν τον όρο "κατάχρηση εξουσίας" (γιατί περί αυτού πρόκειται,το Βατοπέδι είναι μόνο ένα θέμα απ'τα πολλά) να διεισδύει στον εγκέφαλο των Ελλήνων πολιτων σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Όπως είπα, στο πρώτο μου μήνυμα, κατηγόρησε όλους τους βουλευτές, άρα και τον θεσμό (δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αν αναφερόταν σε μέρος αυτών).

Σχόλιασε σε παρακαλώ και αυτά που είπε ο κύριος Τζαβάρας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΡ παραδέχτηκε πως δεν έγινε καταγγελία.Αρα παραδέχτηκε πως το ΕΣΡ λειτουργεί απολύτως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ από τρίτους και για συμφέροντα που δεν θέλω καν να διανοηθώ τι παίζει πίσω απ'τις σκηνές του κωμικοτραγικού θεάτρου που έχουν στήσει.

Τα λεγόμενα του προέδρου του ΕΣΡ, αν είναι αλήθεια, τότε κρίμα, γιατί ο οποιοσδήποτε, θα μπορεί να κάνει (με μεγαλύτερη ελευθερία) ό,τι θέλει στην tv.

Νομίζω σε αυτήν την χώρα οι Ράδιο Αρβύλα,είναι το λιγότερο πρόβλημα.Ποιο πολύ με ανησυχούν δημοσιογράφοι που έχουν καθημερινή πρόσβαση στο Ελληνικό κοινό και λειτουργούν απολύτως κομματικά.

Θα συμφωνούσα μαζί σου, αν έλεγαν μόνο ανέκδοτα, και δικές τους ιστορίες (από αυτές, που μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους γελάνε). Επειδή όπως είπα, το κοινό τους, είναι στην πλειοψηφία παιδιά, καλό θα ήταν, να μην ασχολούνται καθόλου με την πολιτική, μιας και δεν την κατέχουν. Πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την σαβούρα της tv, και μετά έπονται τα υπόλοιπα. (Θεωρώ δεδομένο, πως ένας ενίληκος, μπορεί να διακρίνει το σωστό από το λάθος)

Δημοσ.

Οχι. Λαϊκιστης επειδη λαϊκιζει.

και λαικιζει ο Κανακης επειδη...; α ναι επειδη λεει την αληθεια. :rolleyes:

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Απλά είπα πως αν κάθεσαι να δεις, μια εκπομπή, που αυτή την στιγμή, δεν αξίζει να δεις καμία από το συγκεκριμένο είδος, και μου κάνεις λόγο για ποιότητα, τότε ναι, θα αναφέρω ένα άσχετο παράδειγμα, για να τονίσω το λάθος σου. (Για μένα, ούτε η Τατιάνα αξίζει, ούτε οι Αρβύλες, και γενικά οτιδήποτε, μειώνει την νοημοσύνη μου, δηλαδή η πλειοψηφία των εκπομπών :-))

100% εχεις δικιο. Μπραβο.

Δημοσ.
Θεωρώ πως είναι trash tv, όπως θεωρώ, πως και ο Κανάκης, δεν αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα, όπως νομίζει (εκτός αν ΚΑΙ ο μέσος Έλληνας, έχει στην κατοχή του, μερικά νυχτερινά μαγαζιά, μερικά διαμερίσματα, μερικά πανάκριβα αυτοκίνητα, μερικά κότερα, και μερικά εκατομμύρια στην τράπεζα)

ο μεσος ελληνας δε κρινεται μονο με οικονομικρα κριτηρια

και ουτε σημαινει οτι οποιος εχει λεφτα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει η να αντιδραει

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

ο μεσος ελληνας δε κρινεται μονο με οικονομικρα κριτηρια

και ουτε σημαινει οτι οποιος εχει λεφτα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει η να αντιδραει

Ναι εχεις δικιο. 100%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...