zazik Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Θα το θίξουμε το θέμα ή δεν παίζει? Μην βρεθεί και σε μπελάδες το insomnia.gr .... Με αφορμή αυτό που έγινε με το Ράδιο Αρβύλα..... http://www.youtube.com/watch?v=QntA4V2Bp8s
KilliK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 αντισυνταγματικοι ειναι ο ρολος και η υπαρξη του ΕΣΡ. αλλα ακομα και να μην ηταν,δεν δουλευει τιποτα σωστα στην Ελλαδα,θα δουλευε αυτο;
Nikosgiann Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 τωρα γιατι εμενα και ο βουλευτης δεν μου φαινεται τοσο αθωος.... δεν νομιζω οτι με το ετσι πηγε το ΕΣΡ κ ειπε οτι αυτος εκανε καταγγελια..και γιατι διαλεξαν αυτον?δεν ηξεραν οτι μετα θα αντιδρουσε ο βουλευτης? μη λεμε λαλακιες τωρα..προφανως κ κατι εκανε ο βουλευτης για να κινηθουν τα πραγματα,αλλα καταλαβε οτι με αυτο που εκανε σε μια αγαπητη εκπομπη με τεραστια νουμερα,δεν θα σταυρωνε ψηφο για ψηφο μετα..
Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 [off-topic] Ρε γαμώτο και δίκιο να έχει, (που ενεδεχομένως να έχει εδώ) είναι τόσο λαικιστής που μου φέρνει εμετό. Ντάξει 50,000 ευρώ πρόστιμο ρε συ Αντώνη. Μην πληρώνεσαι ένα βράδυ, σιγά. [off-topic] Anyway, προσωπικά είμαι σύμφωνος με τα περισσότερα από αυτά που λέει.
fireflies Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 αντισυνταγματικοι ειναι ο ρολος και η υπαρξη του ΕΣΡ. Πώς ακριβώς είναι αντισυνταγματικό το ΕΣΡ?
KilliK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 [off-topic] Ρε γαμώτο και δίκιο να έχει, (που ενεδεχομένως να έχει εδώ) είναι τόσο λαικιστής που μου φέρνει εμετό. Ντάξει 50,000 ευρώ πρόστιμο ρε συ Αντώνη. Μην πληρώνεσαι ένα βράδυ, σιγά. [off-topic] Anyway, προσωπικά είμαι σύμφωνος με τα περισσότερα από αυτά που λέει. λαικιστης επειδη λεει την αληθεια; καλο και αυτο.
Nikosgiann Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πώς ακριβώς είναι αντισυνταγματικό το ΕΣΡ? Δεν μπορει να ελεγθει απο καμια αρχη για αυτα που αποφασιζει κ κανει.. Δηλαδη,ριχνει προστιμο ΟΠΟΥ γουσταρει χωρις να μπορει κανενας να του πει γιατι το κανες ή ανακάλεσε.. δρα τελειως μονο του κ ανεξαρτητο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
fireflies Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν μπορει να ελεγθει απο καμια αρχη για αυτα που αποφασιζει κ κανει.. Αίτηση ακύρωσης της πράξης επιβολής προστίμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 αντισυνταγματικοι ειναι ο ρολος και η υπαρξη του ΕΣΡ. [....] Δεν προβλέπεται δηλαδή από το νόμο η ύπαρξή του; Ή ό,τι δεν γουστάρουμε το λέμε "αντισυνταγματικό"; Δεν μπορει να ελεγθει απο καμια αρχη για αυτα που αποφασιζει κ κανει.. Δηλαδη,ριχνει προστιμο ΟΠΟΥ γουσταρει χωρις να μπορει κανενας να του πει γιατι το κανες ή ανακάλεσε.. δρα τελειως μονο του κ ανεξαρτητο Καλύτερα να μην γράφουμε τέτοιες ανακρίβειες αν δεν γνωρίζουμε κάτι. Το ΕΣΡ, όπως κάθε διοικητική αρχή, ελέγχεται από το ΣτΕ. Όταν μάθουμε τι σημαίνει "ανεξάρτητη διοικητική αρχή", επανέρχομαι.
Dagobert Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 αντισυνταγματικοι ειναι ο ρολος και η υπαρξη του ΕΣΡ. Σφάλλεις. Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή είναι.
fireflies Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ...η οποία, όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά προβλέπεται κι απ'το ίδιο το Σύνταγμα =ρ Δεν θυμάμαι απ'έξω και βαριέμαι να τσεκάρω αλλά μαλλον άρθρο 15.
YiN Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ...η οποία, όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά προβλέπεται κι απ'το ίδιο το Σύνταγμα =ρ Δεν θυμάμαι απ'έξω και βαριέμαι να τσεκάρω αλλά μαλλον άρθρο 15. Άντε ρε αντισυνταγματικιά από 'δω.
Nikosgiann Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Όταν μάθουμε τι σημαίνει "ανεξάρτητη διοικητική αρχή", επανέρχομαι. Εγω εγραψα αυτο που ειπε ο Κανακης χθες μιας κ ειδα την εκπομπη.Τιποτα παραπανω. Εαν οντως ειναι λαθος κανω edit ευθεις αμεσως για να μην παραπληροφορησω καποιον αλλον,οποτε οι ειρωνειες ειναι παραπανω απο περιττες και αχρειαστες. Επισης αν καποιος ξερει ας γραψει παραπανω πληροφοριες σχετικα με το θεμα για να δουμε τι παιζει..
Dagobert Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ...η οποία, όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά προβλέπεται κι απ'το ίδιο το Σύνταγμα =ρ Δεν θυμάμαι απ'έξω και βαριέμαι να τσεκάρω αλλά μαλλον άρθρο 15. Αυτό είναι και για την ακρίβεια η παράγραφος 2.
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Από περιέργεια, την έχει πει ποτέ κανείς στο ΕΣΡ (σχωράτε με για τη μη νομική ορολογία); Δηλ. να ρίξει κάποιο πρόστιμο και τελικά ν αναγκαστεί να το ακυρώσει ή να έχει υποστεί κάποιου είδους κυρώσεις (ιδέα δεν έχω τι θα μπορούσαν να ναι αυτές) επειδή δεν επενέβη κάπου που θα όφειλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.