terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 πολύ ακριβή είναι αυτή..κάτι πιο φθηνό υπάρχει?η μία εκανε 150 η άλλη 250 μεγάλη διαφορα...κάτι άλλο μεσα σ αυτό το ποσό είναι και τα ανεμιστηράκια? Στη συνθεση μου , το κουτι εχει 4 , οποτε δεν χρειαζεσαι εξτρα (edit:Αφου βρηκε η Karmen φρεσκια στο μαγαζι την 212plus σαν εξτρα ψυκτρα ακομα καλυτερα ... για το μελλον) προταση μου ειναι να κατσεις με την υπαρχουσα οθονη σου, αν(κι οταν) δεις οτι δεν σε βολευει και θελεις μεγαλυτερη, μαζευεις 200 ευρω και τα επενδυεις στην dell (u2311h) Edit2:Λαθος καταλαβα ...! Ποια οθονη εχεις ? δεν μας ειπες Σαν οθονη δες κι αυτην LG LCD 22'' W2253TQ-PF Black/Silver 140,81Ε
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 zwh για να μην μπερδευτείς συνοψίζω. Εβαλα ψύχτρα μέσα και το κουτί του Terry (γλύκα φαίνεται)
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 zwh για να μην μπερδευτείς συνοψίζω. Εβαλα ψύχτρα μέσα και το κουτί του Terry (γλύκα φαίνεται) ( θα ταιριαζει-χρωματικα- και με την Asus που θελεις ) Ωραια συνθεση !
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μπα εγώ θα πάρω άλλο Με παντρεύεσαι ??? ( Προσωπικά δεν μ αρέσει ) Σε λένε γκαντεμο ή νομίζω ? Το visionstudio μετά την αποκάλυψη για την 212plus είναι down ...
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Με παντρεύεσαι ??? ( Προσωπικά δεν μ αρέσει ) Σε λένε γκαντεμο ή νομίζω ? Το visionstudio μετά την αποκάλυψη της 212plus είναι down ... Σε πρόλαβε άλλος Χμμμμμμμμ λες ε; Εχω μία επιρροή στο vision Από τότε που έκανα παραγγελία το τελευταίο pc πέφτει συνέχεια
Zwhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 karmen ευχαριστώ για την βοήθεια.μια άλλη απορία που έχω,απο την visual studio υπάρχουν καταστηματα στη θεσσαλονίκη? ώστε να πάω και να τα παραγγείλω ή και να μου τα συναρμολογήσουν.
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 karmen ευχαριστώ για την βοήθεια.μια άλλη απορία που έχω,απο την visual studio υπάρχουν καταστηματα στη θεσσαλονίκη? ώστε να πάω και να τα παραγγείλω ή και να μου τα συναρμολογήσουν. Στη Θεσσαλονίκη είναι το κατάστημα. Μπορείς να κάνεις την παραγγελία μέσω ίντερνετ αν δεν θες να περάσεις από εκεί. Αλλιώς περνάς και τους τα λες ένα ένα
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Σε πρόλαβε άλλος Χμμμμμμμμ λες ε; Εχω μία επιρροή στο vision Από τότε που έκανα παραγγελία το τελευταίο pc πέφτει συνέχεια έχασα καλή προίκα εεεεεε να σε χαίρεται Δεν κανεις και καμια παραγγελια απο το Δ.Ν.Τ. μπας και γλυτώσουμε ? (πρεπει να κανουν παλι ανανεωση στα προιοντα και στις τιμες τους τα παιδια , ηδη αν δεν κανω λαθος εριξαν τις τιμες των Amd(-10%) οπως ειχε ανακοινωσει η εταιρια)
Doc1355 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Nαι αλλα ακόμα και απο το ίντερνετ να πάρεις θα σου κάνουν τηλ να σε ρωτήσουν αν θα το συναρμολογήσουν εκείνοι ή εσύ
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 έχασα καλή προίκα εεεεεε να σε χαίρεται Δεν κανεις και καμια παραγγελια απο το Δ.Ν.Τ. μπας και γλυτώσουμε ? Ευχαριστώ Λες να ρίξω καμιά παραγγελία και προς τα εκεί; χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ (πρεπει να κανουν παλι ανανεωση στα προιοντα και στις τιμες τους τα παιδια , ηδη αν δεν κανω λαθος εριξαν τις τιμες των Amd(-10%) οπως ειχε ανακοινωσει η εταιρια) Ναι το είδα τις ρίξανε xexexexe Nαι αλλα ακόμα και απο το ίντερνετ να πάρεις θα σου κάνουν τηλ να σε ρωτήσουν αν θα το συναρμολογήσουν εκείνοι ή εσύ Μη χάσεις εσύ
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 karmen ευχαριστώ για την βοήθεια.μια άλλη απορία που έχω,απο την visual studio υπάρχουν καταστηματα στη θεσσαλονίκη? ώστε να πάω και να τα παραγγείλω ή και να μου τα συναρμολογήσουν. Αν και δεν με λενε Karmen , το καταστημα ειναι τερμα Αγιας Σοφιας ...(οταν ανεβει ξανα το site πανε αν δεν κανω λαθος στη καρτελα επικοινωνια και θα σου βγαλει το ωραριο και χαρτη ) τα παλικαρια ειναι αριστοι επαγγελματιες , καλο θα ειναι ή να πας απο εκεί ή να τους παρεις τηλεφωνο (αν εχεις ειδικα αποριες) , αν εχεις εκτυπωτη , εκτυπωσε τις προτασεις και παντες ετσι(οπως ειναι στους πινακες) ... θα σε βοηθησουν κι εκει ... Οι διαθεσιμότητα που λενε στη σελιδα δεν ειναι στανταρ ...
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αν και δεν με λενε Karmen , το καταστημα ειναι τερμα Αγιας Σοφιας ...(οταν ανεβει ξανα το site πανε αν δεν κανω λαθος στη καρτελα επικοινωνια και θα σου βγαλει το ωραριο και χαρτη ) τα παλικαρια ειναι αριστοι επαγγελματιες , καλο θα ειναι ή να πας απο εκεί ή να τους παρεις τηλεφωνο (αν εχεις ειδικα αποριες) , αν εχεις εκτυπωτη , εκτυπωσε τις προτασεις και παντες ετσι(οπως ειναι στους πινακες) ... θα σε βοηθησουν κι εκει ... Α εγώ δεν ξέρω αν είναι στην Αγιά Σοφιά Μόνο τηλεφωνικά τους ξέρω
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Α εγώ δεν ξέρω αν είναι στην Αγιά Σοφιά Μόνο τηλεφωνικά τους ξέρω Ευτυχως για αυτους εεε με τη βοηθεια του τσιγκουνη θειου και του γουγλη (αν πεσουν κι αυτα θα διαγραψω το προφιλ μου) -κανε ζουμαρισμα στο χαρτη- μπορεις να δεις που ειναι ... Θησεως ειναι που αφηνω το αμαξι οταν παω... το μαγαζι ειναι ακριβως απεναντι (η πινεζα ειναι λαθος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.