Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα Internet

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Στο γραφείο έβαλα ΟΤΕ 24mb.

Επειδή επιανα πολύ λίγο ηρθε τεχνικός και μου είπε οτι δεν μπορώ να πιάσω πανω απο 10. οπότε κατέβηκε η σύνδεση στα 12mb. Αφου την κατέβασαν στα 12 είχα πολλές αποσυνδέσεις. Ο τεχνικός ξαναηρθε και μου είπε επείδη το Dslam είναι μακριά μου εχω πολύ θόρυβο. Έτσι μου κατέβασε και άλλο την ταχύτητα και ετσι μειώσαμε τον θόρυβο. λοιπον εχω ενα router του ΟΤΕ (Baudtec).Απο το ρουτερ πάει σε ενα switch και απο κει σε 3 pc. ( 1 server 2 απλα.)

Ο server είναι πολύ γρηγορότερος ( στην ταχύτητα internet) απο τους άλλος 2. Μαλλόν επείδη ειναι κολλητά στο switch, ενω οι άλλοι 2 εχουν μια απόσταση 2-3 μέτρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κατι που να ελέγχω τι γίνεται στο δίκτυο μου? Πόση ταχύτητα εχω,ποίος υπολογιστής καταναλώνει το περισσότερο εύρος του δικτύου και διάφορες τέτοιες πληροφορίες?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Οκ τοτε αλλα τι παίζει??

σκέφτηκα τα καλώδια μηπως δεν κάνουν..η ταχύτητα στον server είναι αισθητα πολύ πιο γρήγηρη απο αυτη που έχω εγω! Υπάρχει κάποιο προγραμμα που μπορω να το εγκαταστήσω και να μου δείχνει τι γινεται στο δικτυο μου?

Δημοσ.

Παρε το καλωδιο που παει τωρα στον server σου και κουμπωσε το πανω σε ενα απο τα 2 pc. Παρατηρησε τοτε την ταχυτητα. Αν συνεχισουν να σερνονται τοτε ισως το προβλημα σου ειναι στα pc. Κανε το τεστ και post εδω τα αποτελεσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...