xarda Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πριν απο 2 χρονια ειχα αγορασει ενα laptop και περιειχε και το cd tων vista.Εκανα απο τοτε αρκετα format σε υπολογιστες και στο τελευταιο που εκανα εμφανισε χθες ενα μνμ που ελεγε οτι πρεπει να δωσω ενα εριθμο για να συνεχισουν να λειτουργουν τα vista διαφορετικα θα λήξουν.Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το cd μπορουσε να χρησιμοποιηθει ορισμενες φορες και κατα καποιο τροπο εχει "ημερομηνια ληξης".
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν έχω ακούσει πουθένα οτι τα cdkeys εχουν ημερομηνία λήξης αρκεί φυσικά να συνοδέυονται απο το original λειτουργικό τους xp,vista,7. Εκτός και αν ενοείς το cd το κανονικό (original) το οποίο ουτε και αυτο έχει ημερομηνία λήξης.
tolis_01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν έχει ημερομηνία λήξης σαφώς. Μήπως δεν έδωσες κωδικό (installation serial number) κατά την εγκατάσταση; (απ'οτι θυμάμαι δεν σε υποχρεώνει). Λογικά ο κωδικός είναι πάνω στην θήκη του cd.
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Activating-Windows-frequently-asked-questions You can reinstall Windows on the same computer as many times as you want because activation pairs the Windows product key with information about your computer hardware. If you make a significant hardware change, you might have to activate Windows again. Στον ίδιο Η/Υ μπορείς να κάνεις όσα φορμάτ θες,μόλις κάνεις ενεργοποίηση κλειδώνει με των Η/Υ και αν πας να κάνεις ενεργοποίηση σε άλλο Η/Υ τρως πόρτα,κάνε αυτό που λέει το μήνυμα,αλλά γενικά να ξέρεις ότι μόνο σε έναν Η/Υ την στιγμή μπορεί να είναι 100% νόμιμη η εγκατάσταση.
xarda Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τον δικο μου υπολογιστη αλλα και αλλους τους εχω κανει φορματ με το ιδιο cd χωρις κανενα προβλημα.Ενα αλλο pc που χρειαστηκε να το κανω προχθες μετα απο 2 εβδομαδες μου εμφανισε το μηνυμα οτι δεν ειναι γνησια τα vista!!! ( εννοειται οτι ειναι γνησια )
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τον δικο μου υπολογιστη αλλα και αλλους τους εχω κανει φορματ με το ιδιο cd χωρις κανενα προβλημα.Ενα αλλο pc που χρειαστηκε να το κανω προχθες μετα απο 2 εβδομαδες μου εμφανισε το μηνυμα οτι δεν ειναι γνησια τα vista!!! ( εννοειται οτι ειναι γνησια ) Το δισκάκι που χες ήταν αποκλειστικά για το laptop. Γι αυτό σου βγαλε τέτοιο μήνυμα.
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τον δικο μου υπολογιστη αλλα και αλλους τους εχω κανει φορματ με το ιδιο cd χωρις κανενα προβλημα.Ενα αλλο pc που χρειαστηκε να το κανω προχθες μετα απο 2 εβδομαδες μου εμφανισε το μηνυμα οτι δεν ειναι γνησια τα vista!!! ( εννοειται οτι ειναι γνησια ) Άντε ρε;πόσες άδειες πλήρωσες;;
micos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πριν απο 2 χρονια ειχα αγορασει ενα laptop και περιειχε και το cd tων vista.Εκανα απο τοτε αρκετα format σε υπολογιστες και στο τελευταιο που εκανα εμφανισε χθες ενα μνμ που ελεγε οτι πρεπει να δωσω ενα εριθμο για να συνεχισουν να λειτουργουν τα vista διαφορετικα θα λήξουν.Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το cd μπορουσε να χρησιμοποιηθει ορισμενες φορες και κατα καποιο τροπο εχει "ημερομηνια ληξης". Φίλε xarda, το ότι έχεις αυθεντικό λειτουργικό, σημαίνει ότι έχεις μια (1) άδεια χρήσης για ένα PC. Αν με τον ίδιο κωδικό ενεργοποιήσεις περισσότερα pc διακινδυνεύεις να γίνει blacklist το serial και να κλειδώσουν όλα μαζί. Εγώ πιστεύω ότι με τον καιρό θα βγάλουν και τα υπόλοιπα το μήνυμα και θα ψάχνεις για activators ή θα πάτε όλοι μαζί για αλλαγή λειτουργικού. Άντε ρε;πόσες άδειες πλήρωσες;; Μάλλον 300 άδειες, από μια για κάθε παλικάρι του Λεωνίδα και μια για τον ίδιο τον Λεωνίδα. : Στον Εφιάλτη δεν θα δώσουμε άδεια χρήσης γιατί είναι προδότης.
xarda Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 H μονη λυση ειναι η αγορα νεου serial number δηλαδη... Άντε ρε;πόσες άδειες πλήρωσες;; ΟΟΟ Εσυ τιμιε πολιτη!Ποσες πλήρωσες αραγεςςςςςςςςς
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 H μονη λυση ειναι η αγορα νεου serial number δηλαδη... ΟΟΟ Εσυ τιμιε πολιτη!Ποσες πλήρωσες αραγεςςςςςςςςς Εγώ δεν βγήκα ποτέ να δηλώσω ότι είμαι νόμιμος.
xarda Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγώ δεν βγήκα ποτέ να δηλώσω ότι είμαι νόμιμος. ΟΟΟΟΟΟΟΟ παναγαθε! Συγχώρα το τεκνον σου!
xarda Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν σε παίρνει να μου λες τι να κάνω και τι όχι. 1.Αν εχεις μηχανακι,παίξτο. 2.Παρε φορα απο το βουνο και ελα να μου τα α#$%$@#$ sorry insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.