bill@ki Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλημέρα, Εχω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση του λαπτοπ με το ρούτερ. Ενώ στο ένα λαπτοπ (acer) συνδέομαι κανονικά, στο άλλο Toshiba (Link) συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια. Δεν είναι θέμα ότι δεν πιάνει σήμα γιατι το δοκίμασα ακόμα και δίπλα στο ρούτερ. Επίσης απενεργοποίησα και το antivirus μήπως κόβει τη σύνδεση αλλά τίποτα. Ακόμα και το τείχος προστασίας απενεργοποίησα, με πάλι κανένα αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Το έχω συνδέση και σε άλλο παροχέα το λαπτοπ από τη HOL που έχω, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα;
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Σιγουρέψου στο toshiba οτι στο tcp/ip settings ειναι έτσι οι επιλογές
bill@ki Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Φίλε απ ότι βλέπω έτσι ακριβώς είναι αυτές οι ρυθμίσεις. Αλλωστε ποτέ δεν επιχείρησα να βάλω μια ip εγώ! Καμιά άλλη ιδέα;
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δοκίμασε αν μπορείς να δεις αν συνδέεται σε αλλο ασύρματο δίκτυο και αν και πάλι κάνει νερά ξανα κάνε install τους drivers μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα. Αν πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα βλέπουμε σε ρυθμίσεις windows και router μήπως φταίει κάτι Edit : Σύνδεσε το και με ενα καλώδιο ethernet να δούμε οτι ενσύρματα δουλεύει κανονικά
bill@ki Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δοκίμασε αν μπορείς να δεις αν συνδέεται σε αλλο ασύρματο δίκτυο και αν και πάλι κάνει νερά ξανα κάνε install τους drivers μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα. Αν πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα βλέπουμε σε ρυθμίσεις windows και router μήπως φταίει κάτι Edit : Σύνδεσε το και με ενα καλώδιο ethernet να δούμε οτι ενσύρματα δουλεύει κανονικά Το έχω συνδέση τουλάχιστον σε άλλα 2 ασύρματα δίκτυα (με άλλον παροχέα) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης το συνδεσα εκτός από το δικό μου ασύρματο δίκτυο της HOL και σε ένα φίλο μου που και αυτός έχει HOL και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Αρα υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα οι drivers εφόσον συνδέομαι σε άλλα δίκτυα κανονικά, ενώ έχω πρόβλημα με αυτό της HOL; Με ethernet έχω συνδεδεμένο ένα σταθερό πισι και επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να δοκιμάσω άλλο.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 α.πιθανη ασυμβατοτητα ρουτερ και ασυρματης καρτας.οποτε οι δοκιμες ειναι. α.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα. β.πιο νεο firmware για τον ρουτερ. γ.αλλο κλειδωμα για τον ρουτερ. δ.δοκιμη την καρτα σε b mode αντι για g. αν και να πω την αληθεια το χρεπι το acer περιμενα να ειχε θεμα οχι το Toshiba.
bill@ki Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Απίστευτο και όμως αληθινό. Κατά ένα περίεργο τρόπο όταν το λαπτοπ ήταν στην πρίζα με το καλώδιο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Οταν όμως ήταν με τη μπαταρία τότε έκανε συνεχεια αποσύνδεση. Με μια ματιά που έριξα στον πίνακα ελέγχου στη διαχείριση ενέργειας διαπίστωσα ότι όταν το λαπτοπ ήταν με μπαταρία έριχνε την τάση της κάρτας δικτύου στο ελάχιστο, ενώ φυσικά στην αντίθετη περίπτωση (όταν φόρτιζε η μπαταρία στην πρίζα) ήταν στο μέγιστο. Αλλαξα την επιλογή να συμβαίνει το ίδιο και με τη μπαταρία και από χθες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν αυτό έφταγε εξαρχής, αλλά θα δω πως θα πάει. Ευχαριστώ παιδιά για την άμμεση ανταπόκριση σας!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 κανονικα αυτο θα επρεπε να στο κανει οταν τελειωνε η μπαταρια.το εχω ξαναπετυχει.κανει balance κανονικα απο μονο του .οσο λιγοστευει η μπαταρια τοσο πεφτει το wireless. ευτυχως ρυθμιζεται απο την διαχειριση συσκευων.ακομα και στο psp φαντασου μπορεις να διαλεξεις εσυ να παιζει το wireless λιγοτερο για να μην τρως την μπαταρια.
bill@ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 κανονικα αυτο θα επρεπε να στο κανει οταν τελειωνε η μπαταρια.το εχω ξαναπετυχει.κανει balance κανονικα απο μονο του .οσο λιγοστευει η μπαταρια τοσο πεφτει το wireless. ευτυχως ρυθμιζεται απο την διαχειριση συσκευων.ακομα και στο psp φαντασου μπορεις να διαλεξεις εσυ να παιζει το wireless λιγοτερο για να μην τρως την μπαταρια. Δυστυχώς εμένα δεν μου ξαναέτυχε και μου φάνηκε περίεργο. Αλλά όλα είναι καλά από τότε που άλλαξα τη ρύθμιση. Υ.Γ όσο αφορά το psp εννοείς όταν σερφάρεις στο ίντερνετ να πέφτει σε χαμηλή λειτουργία?
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μαλλον μειωνει την εμβελεια του για οταν εισαι κοντα στο access point. το ιδιο ισχυει και σε αλλες συσκευες.πχ σε καποια κινητα τηλεφωνα μπορεις να ορισεις το bluetooth να παιξει πιο ηρεμα οποτε να σου αδειασει και η μπαταρια πιο ηρεμα.εκει ο περιορισμος ειναι οτι το bluetooth μπορει να χρησιμοποιειται απο μια συσκευη και οχι απο πολλες ταυτοχρονα.αμα βγαλεις το να κανει save την battery τοτε τρωει περισσοτερη μπαταρια αλλα μπορει να κανει connect ταυτοχρονα σε παραπανω απο μια.ειναι λιγο διαφορετικο απο το Pc Που απλα παει με βαση την μπαταρια. το ειχα δει σε ξενοδοχειο που ενα δυο λαπτοπ δεν εκαναν login sto hot spot και οταν μπηκε full επαιξει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.