synodiporos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τελευταία με βασανίζει μια σκέψη. Μου μπήκε η ιδέα να αλλάξω επιτέλους λάπτοπ και να πάρω κάτι πιο σύγχρονο. Στην αρχή είπα να πάρω κάνα Dell ή HP ή Toshiba με 600-700 ευρώ αλλά μετά είδα αυτό (ή αυτό)και σκέφτηκα να βάλω ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είμαι σίγουρος ότι αξίζει τα λεφτά του αν και στα ίδια χαρακτηριστικά είναι στην διπλάσια τιμή από τα pc. Έχω κάποιες αμφιβολίες όμως… Μήπως πρέπει να περιμένω λίγο μέχρι να βγουν οι καινούργιοι Mac με τους Sandy? Η κάρτες γραφικών τους παρατήρησα ότι καίγονται εύκολα. Αληθεύει αυτό? Δεκτές οι συμβουλές σας…
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Τελευταία με βασανίζει μια σκέψη. Μου μπήκε η ιδέα να αλλάξω επιτέλους λάπτοπ και να πάρω κάτι πιο σύγχρονο. Στην αρχή είπα να πάρω κάνα Dell ή HP ή Toshiba με 600-700 ευρώ αλλά μετά είδα αυτό (ή αυτό)και σκέφτηκα να βάλω ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είμαι σίγουρος ότι αξίζει τα λεφτά του αν και στα ίδια χαρακτηριστικά είναι στην διπλάσια τιμή από τα pc. Έχω κάποιες αμφιβολίες όμως… Μήπως πρέπει να περιμένω λίγο μέχρι να βγουν οι καινούργιοι Mac με τους Sandy? Δεν νομιζω πως μπορει κανεις να λυσει την απορια σου καλυτερα απο σενα τον ιδιο.Για τι χρηση προοριζεται το laptop? Η κάρτες γραφικών τους παρατήρησα ότι καίγονται εύκολα. Αληθεύει αυτό? Που το εχεις παρατηρησει αυτο?Και σε συγκριση με τι?
synodiporos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Έχει ένας φίλος μου mac λάπτοπ και πριν 2 μήνες περίπου του "μαύρισε" η οθόνη. Ο τεχνικός του άλλαξε κάρτα γραφικών. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος μας σε αυτό το φόρουμ... Το νέο λάπτοπ προορίζεται για επεξεργασία εικόνας (πολύ Photoshop δηλαδή αρχείων 8500px)και για επεξεργασία βίντεο σε ερασιτεχνικό επίπεδο όμως αυτό. Τα υπόλοιπα, αναπαραγωγή ταινιών, σερφάρισμα, μουσική κ.τ.λ. εννοούνται... Υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση γιαυτές τις απαιτήσεις (σε λογικές τιμές πάντα)?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οταν λες λογικες τιμες? Ρωταω καθως μου εδωσες την εντυπωση πως τα δινεις τα ~1300 που κανει το 13αρι του link. Περνα μια βολτα απο το apple section του forum,θα βρεις μπολικα threads επι του θεματος. Εστιασε στα threads περι macbook pro και air οπως αυτο και αυτο για να παρεις μια ιδεα. Προσωπικα απο τοτε που εκανα την αλλαγη pc->mbp, μονο θετικα εχω να πω.
synodiporos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Λογική τιμή για μένα είναι γύρο στα 700 για pc αλλά μιας και λέω να το γυρίσω σε Macbook θα αναγκαστώ να βάλω κάτι παραπάνω αρκεί να μην το μετανιώσω στη συνέχεια... Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου!
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αρκετα παραπανω θα πρεπει να βαλεις βασικα. Ειδικα το 13αρι unibody κανει 1100 και βαλε!
synodiporos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Που το εχεις παρατηρησει αυτο?Και σε συγκριση με τι? Τελικά δεν καίγονταν οι κάρτες αλλά ξεκόλλαγαν οι κολλήσεις τους. Φταίνε οι νέες "οικολογικές" τεμέκ κολλήσεις που επιβάλει η πολιτισμένη Ευρώπη των τεράστιων φουγάρων εκπομπής δηλητήριων. Τους πειράξαμε τα 3 γραμμάρια χαλκού που μπαίνουν στις κάρτες βλέπετε… Αρκετα παραπανω θα πρεπει να βαλεις βασικα. Ειδικα το 13αρι unibody κανει 1100 και βαλε! Ναι! Δεν θέλω να δώσω πάνω από 700 για Pc εννοούσα. Ξέρω το καινούργιο Macbook i5 13,3" έχει 1260 αλλά εκεί αξίζουν. Συνεχίζω το θέμα... Με το νέο λειτουργικό τι γίνεται? Θα είναι συμβατό με προηγούμενα mac?
leonidas_fs Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Να φανταστώ εννοείς MacOS..Ναι μια χαρά ειναι. Αξίζει την αγορά! Και εγω πήρα Macbook και δεν το μετάνιωσα καθόλου!!
synodiporos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ να την ανταπόκριση! Ακόμα κάτι όμως μιας και σας βρήκα, είδα πόσο (σχετικά) εύκολα και ακίνδυνα μπορεί αυτός εδώ να Αποσυναρμολογήσει το iMac του. Μπορεί να γίνει το ίδιο και στο Macbook pro άραγε? Τουλάχιστον σε περίπτωση που θελήσω να αλλάξω κάρτα γραφικών θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.