Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Νεος στο φορουμ!

Εχει κανεις καφετιερα tassimo? δεν γνοριζω πως να φιαξω αφρογαλα..

βαζω την καψουλα με το γαλα που εχει μαζι με τον cappuccino, αλλα απλα το ριχνει στον καφε..

καταρχιν πρωτα βαζω τον καφε η πρωτα το γαλα?

ευχαριστω :)

Δημοσ.

Οι κάψουλες έχουν bar code επάνω. Αυτό διαβάζει η μηχανή και πράττει τα ανάλογα. Δεν φημίζεται για το αφρόγαλα της η tassimo, μήπως κάνει αυτό που μπορεί απλά είσαι απαιτητικός και δεν καλύπτεσαι :P ; Δεν σου κάνει τον "περίεργο"¨θόρυβο στο γάλα η μηχανή (Ρωτάω ξέρω γω μήπως είναι χαλασμένη, γιατί στην δικιά μου, μέσα σε 2μήνες ξεκίνησε να βγαίνει off η οθόνη και πρέπει να την πάω στο service για έλεγχο/αντικατάσταση).

Εγώ πρώτα ρίχνω το γάλα και μετά τον καφέ.

Δημοσ.

μου βγαζει το γαλα ζεστο συν κατι μπουρμπουλιθρες απο πανω :/

και οταν βαζω τον καφε γινετε ενα μιγμα..

δε νομιζω να ειναι χαλασμενη, καφεδες κανονικα φιαχνει..

Δημοσ.

μου βγαζει το γαλα ζεστο συν κατι μπουρμπουλιθρες απο πανω :/

και οταν βαζω τον καφε γινετε ενα μιγμα..

Θα σε απογοητεύσω αλλά έτσι λειτουργεί η καφετέρια. Οι μπουρμπουληθρες είναι χαρακτηριστικές άρα λειτουργεί μια χαρά

Πάρτε caramel machiato και αφήστε τους αφρούς :)

android.png

Δημοσ.

Με 70 και 80 ευρώ μην περιμένετε σωστή καφετιέρα.

Καλές καφετιέρες ξεκινάνε από 1000 και πάνε και 2500 οι πολύ καλές.

Με 70 ευρώ κάνουν ακριβως αυτό.Δείγμα καφέ με μπουρμπουλήθρες.

Δημοσ.

Για καλό αφρόγαλα θέλει δυνατό μηχανηματάκι.

Οι μηχανές σαν τις τάσιμο στιγμιαίους δεν παίρνουν?

Κοιτούσα τις τιμές της κάψουλας και είναι λίγο πιασοκολέξ νομίζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Circolo Dolce Gusto που έχω κάνει αρκετά καλό αφρόγαλα. Πρώτα μπαίνει η κάψουλα με το γάλα και στο τέλος του espresso.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια επειδει θελω να παρω μια καφετιερα,ειδα οτι η προσφωρα στο amazon ισχυει ακομα και η Bosch TAS4012GB Tassimo έχει 103 ευρω τελικη σου ερχετε σπιτι χωρις αλα μεταφορικα κτλ.είμαι όμως αναμεσα σε αυτην και τις καφετιερες της Dolce Gusto.γνωριζετε πιες ειναι οι διαφορες στα διαφορα μοντελα της εταιριας?επισυς διαβασα οτι η tassimo βγαζει μονο ζεστα ροφηματα ενω η dolce gusto βγαζει και παγωμενα(εδω εννοει και σοκολατες/τσαι κτλ ή μονο freddo cappuccino/espresso?).τα κουτακια με τις γευσεις αποτι εχω καταλαβει βρισκωνται παντου,αλλα απο αποψη ποικιλιας υπαρχει διαφορα?

Δημοσ.

παιδια επειδει θελω να παρω μια καφετιερα,ειδα οτι η προσφωρα στο amazon ισχυει ακομα και η Bosch TAS4012GB Tassimo έχει 103 ευρω τελικη σου ερχετε σπιτι χωρις αλα μεταφορικα κτλ.είμαι όμως αναμεσα σε αυτην και τις καφετιερες της Dolce Gusto.γνωριζετε πιες ειναι οι διαφορες στα διαφορα μοντελα της εταιριας?επισυς διαβασα οτι η tassimo βγαζει μονο ζεστα ροφηματα ενω η dolce gusto βγαζει και παγωμενα(εδω εννοει και σοκολατες/τσαι κτλ ή μονο freddo cappuccino/espresso?).τα κουτακια με τις γευσεις αποτι εχω καταλαβει βρισκωνται παντου,αλλα απο αποψη ποικιλιας υπαρχει διαφορα?

συμπτωματικα την πηρα σημερα.ενα εσπρεσο που εφτιαξα με Caramel machiato μια χαρα μου φανηκε.ενας φιλος μου εχει την Νεσπρεσο απο την οποια εχω δοκιμασει,και δεν μπορω να πω οτι

διαφερουν και πολυ γευστικα.ενταξει καλη μου φαινεται η καφετιρεα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω για την Tassimo, αλλά η Dolce Gusto έχει πάνω έναν διακόπτη που γυρίζει προς 2 κατευθύνσεις. Στη μία βγάζει ζεστό νερό και στην άλλη κρύο (βασικά δεν το κρυώνει αλλά απλά το αφήνει να πέρασει κατευθείαν από τον κάδο. Οπότε αν το θέλεις πολύ παγωμένο φροντίζεις να έχεις παγάκια στο ποτήρι ή γεμίζεις τον κάδο με παγωμένο νερό) αναλόγως το ρόφημα. Για την ώρα τα κρύα ροφήματα που κυκλοφορούν στα super market είναι ένα fredo καπουτσίνο που για τα γούστα μου είναι αρκετά γλυκό και ένα lipton ice tea που μου αρέσει αρκετά. Τελευταία νομίζω πως πήρε το μάτι μου και κάτι σε κρύα σοκολάτα.

Από τα ζεστά που κάνει, ο espresso με έχει εντυπωσιάζει!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μεχρι 150-200ε τι προτεινετε?

Με ενδιαφερει πιο πολυ για ζεστη σοκολατα και για κρυα ομως

Η tassimo έχει

- Suchard - μέτρια γεύση

- Μilka - δεν μου άρεσε καθόλου

- Cadbury - άψογη

Καθαρά υποκειμενική άποψη φυσικά μιας και η πρώην μου τρελαινόταν με την milka.....

Όλα τα σερβίρει ζεστά.......για κρύα απλά προσθέτεις παγάκια

Αν αποφασίσεις για tassimo, μακριά από το ακριβό μοντέλο με την led........μου χει χαλάσει δυο φορές η οθόνη. Την ξαναπήγα για service, ελπίζω να μου την αντικαταστήσουν με νέα αυτήν την φορά

Δημοσ.

Η σοκολατα της Τασιμο μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ειδικα αν την αφησεις λιγη ωρα και "κατσει" εχει φοβερη γευση.

Chill,εγω εχω εδω και 10 μηνες αυτη με τη LED οθονη χωρις κανενα προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...