Προς το περιεχόμενο

μαυρη οθονη

mariosLM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, οποιος με βοηθησει ειναι αγιος παλευω ενα μηνα με ολη την ιστορια

Μεσα σε αυτο το μηνα εχω μεινει χωρις pc διοτι αρχικα μου εκανε reboot το pc στο ακυρο.

Δοκιμαζοντας αλλες μητρικες,καρτες,μνημες επεξεραστες δεν εφευγε το προβλημα απο πανω. Ετσι λοιπον απο τοτε εχω αλλαξει και εχω βαλει καινουρια τροφοδοτικο, κουτι,επεξεργαστη,3 φορες αλλαξα με εγγυηση μητρικη,2 φορες μνημες,2 φορες καρτα γραφικων αλλα τιποτα.Το προβλημα τωρα ειναι πως ανοιγω το pc και η οθονη ανταποκρινεται σαν να μην ανοιξε το pc.και στην onboard και στην pci-e.Δεν θελω να αλλαξω κατι παλι χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Η οθονη δουλευει, την δοκιμασα στο λαπτοπ.

Εχω παραιτηθει καθως δε ξερω τι να κανω.Οποιανου του ερχεται κατι στο μυαλο θα το εκτιμουσα παρα πολυ :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν ψάχνεις άγιο αλλά μάντη! :rolleyes:

Πες μας.

1.Ποια οθόνη έχεις;

2.Τι εξαρτήματα έχεις αυτήν την στιγμή στον Η/Υ.

η οθονη ανταποκρινεται σαν να μην ανοιξε το pc

Δηλαδή; σε μένα π.χ. όταν είναι αναμμένη η οθόνη αλλά ο Η/Υ όχι μου βγάζει

κάποιο μήνυμα,εσένα σου βγάζει κάτι;Είναι εντελώς σβηστή;Το led ανάβει;

Δημοσ.

Δεν ψάχνεις άγιο αλλά μάντη! :rolleyes:

Πες μας.

1.Ποια οθόνη έχεις;

2.Τι εξαρτήματα έχεις αυτήν την στιγμή στον Η/Υ.

Δηλαδή; σε μένα π.χ. όταν είναι αναμμένη η οθόνη αλλά ο Η/Υ όχι μου βγάζει

κάποιο μήνυμα,εσένα σου βγάζει κάτι;Είναι εντελώς σβηστή;Το led ανάβει;

Οταν η οθονη ειναι ειναι αναμενη και συνδεδεμενη με κλειστο ή ανοιχτο pc συμπεριφερεται σαν να ειναι κλειστο. Δλδ σε αναμονη. Οταν ειναι αποσυνδεδεμενη γραφει no signal.

Η οθονη ειναι η flatron LG W2243S-PF 22" και τα πραγματα της υπογραφης μου.μοντελο απο την mth οταν γυρισω σπιτι θα σου πω.

Δημοσ.

Από την στιγμή που άλλαξες σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του PC και το πρόβλημα παραμένει , μήπως τελικά το πρόβλημα βρίσκεται κάπου αλλού?

Ρίξε μια ματιά και στο καλώδιο σήματος της οθόνης σου, μην τυχόν και είναι κάπου τσακισμένο, ή καλύτερα, αν γίνεται δοκίμασε το PC σε άλλη οθόνη.

Δημοσ.

Από την στιγμή που άλλαξες σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του PC και το πρόβλημα παραμένει , μήπως τελικά το πρόβλημα βρίσκεται κάπου αλλού?

Ρίξε μια ματιά και στο καλώδιο σήματος της οθόνης σου, μην τυχόν και είναι κάπου τσακισμένο, ή καλύτερα, αν γίνεται δοκίμασε το PC σε άλλη οθόνη.

Ενα λαπτοπ που εχω το εχω συνδεσει πανω και δουλευει η οθονη.Το pc το δοκιμασα στην τηλεοραση αλλα και εκει τιποτα.Προφανως ειναι νεο προβλημα αλλα θελω να σιγουευτω πρωτα πριν γυρισω ατι με εγγυηγη

Δημοσ.

Δεν το πας σε κανενα μαστορα μπας και βγαλεις καμια ακρη ! Δεν εμεινε και τιποτα που να μην αλλαξες και σιγουρα ειναι καποια λεπτομερια που δεν εχεις προσεξει ισως καποιο καλωδιο τι να πω.....

android.png

Δημοσ.

Δεν το πας σε κανενα μαστορα μπας και βγαλεις καμια ακρη ! Δεν εμεινε και τιποτα που να μην αλλαξες και σιγουρα ειναι καποια λεπτομερια που δεν εχεις προσεξει ισως καποιο καλωδιο τι να πω.....

Ειναι και ψυχολογικο το θεμα γιατι τα εχω παρει :D τι παραπανω θα βρει. δεν ειμαι και ασχετος.Ειναι η μονη φορα σε ενα προβληματικο pc τετοιο μουλαρωμα :D

Δημοσ.

ο υπολογιστής τι συμπεριφορά έχει? Το τροφοδότικό λειτουργεί? Τα ανεμιστηρακια.? Κανένα λαμπακι έχει η μητρική? Ο επεξεργαστής έχει μπει σωστά? Η ψυκτρα ακουμπάει καλά? Μήπως βραχυκυκλώνεί η μητρική? Οι μνήμες κουμπωνουν σωστα? Πες μας τι κάνει το pc όταν πατάς το pοwer..

Δημοσ.

ο υπολογιστής τι συμπεριφορά έχει? Το τροφοδότικό λειτουργεί? Τα ανεμιστηρακια.? Κανένα λαμπακι έχει η μητρική? Ο επεξεργαστής έχει μπει σωστά? Η ψυκτρα ακουμπάει καλά? Μήπως βραχυκυκλώνεί η μητρική? Οι μνήμες κουμπωνουν σωστα? Πες μας τι κάνει το pc όταν πατάς το pοwer..

το τροφοδοτικο δεν ξερω αν λειτουργει σωστα

τα ανεμηστηρακια ναι

λαμπακι δεν εχει αλλα ουτε κανει κανα μπιπ περιεργο

ο επεξαργαστης και η ψυκτρα εχουν βγει και ξαναμπει πολλες φορες αρα δεν παιζει

ο μητρικη δεν βραχυκυκλωνει λογικα στο κουτι διοτι το ειχα μονταρει και εκτος κουτιου το pc και ειχα τα ιδια

οταν παταω το κουμπι ανεμηστηρες δουλευουν, δλδ κανονικη συμπεριφορα

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δεν ξερω αν λειτουργει σωστα

τα ανεμηστηρακια ναι

λαμπακι δεν εχει αλλα ουτε κανει κανα μπιπ περιεργο

ο επεξαργαστης και η ψυκτρα εχουν βγει και ξαναμπει πολλες φορες αρα δεν παιζει

ο μητρικη δεν βραχυκυκλωνει λογικα στο κουτι διοτι το ειχα μονταρει και εκτος κουτιου το pc και ειχα τα ιδια

οταν παταω το κουμπι ανεμηστηρες δουλευουν, δλδ κανονικη συμπεριφορα

Αν γυρίζει ο ανεμιστηρας του τροφοδότικόυ πιστεύω δουλεύει..κανε ένα clear cmos. Δεν ξέρω τι αλλο να σ πω. Ένας τεχνικός Θα βοηθούσε Καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...