Προς το περιεχόμενο

υπότιτλοι στα "κινέζικα"

zHsHs_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερ παιδια για να μην ανοιγω αλο θεμα τζαμπαμηπως ξερει κανεις γτ του υποτιτλουσ ου τους διχνει κινεζικα? και δεν μπορουν να βγουν κανονικα στα ελληνικα???εβαλα ελληνικα φοντσ μηπως εφτεγε αυτο αλλα τπτ!!!! εχει καποιος καποια λυση??? ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερ παιδια για να μην ανοιγω αλο θεμα τζαμπαμηπως ξερει κανεις γτ του υποτιτλουσ ου τους διχνει κινεζικα? και δεν μπορουν να βγουν κανονικα στα ελληνικα???εβαλα ελληνικα φοντσ μηπως εφτεγε αυτο αλλα τπτ!!!! εχει καποιος καποια λυση??? ευχαριστω

Ρε παλίκαρε απο την στιγμή που θέλεις μία βοήθεια δώσε στον άλλον να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις.

Που σου τα βγάζει κινέζικα ?

Με πιο πρόγραμμα τα παίζεις?

κτλ κτλ...

ναι φιλε εχεις δικιο δεν το εξηγισα σωστα με vlc player βαζω να παιξει η ταινια βαζω τους υποτιτλους αλλα αντι για ελληνικα βγαζει αλλα σαν κινεζικα σαν να μην αναγνωριζει τα ελληνικα!!!!

εχω την εκδοση 10.6.7 στα αγγλικα παιζει ρολο αυτο??

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από georgeadams, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

αυτο ακριβως ηθελα σας ευχαρισω πολυ παιδια

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 17 Σεπτεμβρίου 2012 - δεν αναφέρονται σε Mac OS X
Κρυμμένο από georgeadams, 17 Σεπτεμβρίου 2012 - δεν αναφέρονται σε Mac OS X

το αντιστοιχο προβλημα εχω και εγω μονο που χρησιμοποιω το BSplayer.....

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 17 Σεπτεμβρίου 2012 - δεν αναφέρονται σε Mac OS X
Κρυμμένο από georgeadams, 17 Σεπτεμβρίου 2012 - δεν αναφέρονται σε Mac OS X

Το θέμα είναι απλό.Πάρε τους υπότιτλους και άνοιξέ τους με σημειωματάρτειο πάνω αριστερά θα δεις εκεί που λέει αποθήκευση ωσ,μετά πιό κάω πατ΄σς κωδικοποίηση από ANSI σε unicode και αποθηκεύεις.Είμαστε έτοιμοι να δούμε την ταινία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...