tolis1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εχω ενα vigor 2700 και επειδη μου κανει νερα το ασυρματο θα το κανω τραμπα με ενα thomson 585 v7 ενος φιλου.μονο το ασυρματο κομματι με νοιαζει.αξιζει?
benign Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Απ'οτι ξερω ειναι πολυ καλο το Thomson αλλα περιμενε να παρεις κι αλλη αποψη.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλό το Thomson αλλα vigor επειδή εχω χρησιμοποιήσει 2 3 μοντέλα πιστεύω οτι ειναι ανώτερο απο Thomson τώρα σχετικό ειναι αυτό βέβαια ανάλογα το πρόβλημα την γραμμή κτλπ. Πιο ειναι ακριβώς το πρόβλημα σου ?
tolis1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 με την γραμμη κανενα.με το ασυρματο του vigor πολλα.και επειδη παιζω μονο ασυρματα στο σπιτι ειναι σχετικα μεγαλο το προβλημα.εδω το linksys wag200 που εχω 2 χρονια και παει σφεντονα στο ασυρματο.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εχω ενα vigor 2700 και επειδη μου κανει νερα το ασυρματο θα το κανω τραμπα με ενα thomson 585 v7 ενος φιλου.μονο το ασυρματο κομματι με νοιαζει.αξιζει? κανονικα θα πρεπε να παιζει πολυ καλυτερα το wireless του vigor απο του Thomson και να ειχεκαι μεγαλυτερη εμβελεια.επισης στο vigor δοκιμασε αλλο καναλι αλλο κλειδωμα και αλλο firmware το βασικο. τι ακριβως κανει με το wireless? Απ'οτι ξερω ειναι πολυ καλο το Thomson αλλα περιμενε να παρεις κι αλλη αποψη. to thomson απενενατι στο vigor εχει ενα προτερημα η μαλλον 2 το ενα ειναι η τιμη του .σκετο τιμη οχι τιμη αποδοση και το δευτερο ειναι οτι το Thomson ειναι πολυ πιο σταθερο σε χαλια γραμμες. με την γραμμη κανενα.με το ασυρματο του vigor πολλα.και επειδη παιζω μονο ασυρματα στο σπιτι ειναι σχετικα μεγαλο το προβλημα.εδω το linksys wag200 που εχω 2 χρονια και παει σφεντονα στο ασυρματο. το Linksys ειχε καλο wireless.δοκιμασε firmware καναλια κλειδωματα κτλ για το vigor.και στις καρτες πιο νεους Drivers.και πες μας ακριβως τι προβλημα εχεις με το ασυρματο.αργες ταχυτητες?disconnects??
tolis1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εχω δοκιμασει ολα τα fw του vigor ολα τα καναλια με προστασια και χωρις και το προβλημα παραμενει.μεσα σε 10 μετρα ενω δειχνει το δικτυο δεν μπορει να συνδεθει.η ακομα και οταν συνδεεται δινει λιγη ταχυτητα.μεχρι και ενα σταθερο που εχω το πολυ ενα μετρο μακρυα δεν πιανει 54 mb ταχυτητα αλλα 48-36.ενω το linksys πιανει 54 σε ολο το σπιτι.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πολυ παραξενο.αν εχεις το Linksys ακομα η αν εχεις ενα thomson η ενα οποιοδηποτε ασυρματο ρουτερ που να σου κανει δουλεια κρατα το vigor για να συγχρονιζει με την γραμμη και κανε access point το δευτερο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.