Προς το περιεχόμενο

AMD Phenom II X2 Black Edition

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον εν λόγω επεξεργαστή μετά το σπασιμο ενός pin του X4 630 μου.

Η Asus M4a88t-v evo που πήρα υποστηρίζει ξεκλείδωμα των πυρήνων αλλα θέλω να ξέρω οτι είναι "σιγουράκι"

το ξεκλείδωμα των πυρήνων.

Αξίζει σαν αγορά ή να προτιμήσω κάποιον άλλον; Το budget είναι περιορισμένο και κοιτάω και σε μεταχειρισμένα...

Δημοσ.

εγω θα προτεινα κανεναν athlon x3 γυρω στο 70αρι ετσι ωστε ακομη και να μην ξεκλειδωσει θα εχει εναν τριπυρηνο :-)

Δημοσ.

Εγω παλι θα προτεινα να ανεβει κανενα 20ρικο το budget και να παρει τον 955 που εχει 105 euros.

Αλλα εαν αποφασισει σε διπυρηνο τοτε σιγουρα το πολυ 555.και σαν διπυρηνος με αρκετο ανεβασμα,στα παιχνιδια μια χαρα θα ειναι.

Δημοσ.

Εγω παλι θα προτεινα να ανεβει κανενα 20ρικο το budget και να παρει τον 955 που εχει 105 euros.

+1. αυτο ειναι το πιο σωστο. ειναι κριμα για 20€ να ρισκαρεις να ΜΗΝ ξεκλειδωσει ο επεξεργαστης που θες να παρεις, και να μεινεις με 2 η 3 πυρηνες!!

Δημοσ.

Τον phenom που λέω τον έχω βρει μεταχειρισμένο στα 60Ε και λέει πως ξεκλειδώνουν οι πυρήνες...

Αν είναι να μην ξεκλειδώνει με σιγουριά τότε καλύτερα να πάω πάρω τον 955...

Η άλλη λύση είναι να πάρω έναν x2 250 στα 30Ε που βρήκα και μετά το καλοκαίρι (εφόσον ο υπολογιστής θα είναι για 3 μήνες off, εφόσον βρίσκεται Λαμια οπου σπουδάζψ κι εγώ θα λείπω) και να τον αναβαθμισω με 6πυρηνο μετά το καλοκαίρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...