nikolas16 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Nikos g7 (GR) in-game metallicafrik steam-name ο trickshot απο 'δω μεσα ειναι? Nikos g7 ειμαστε και πατριωτες το χωριο μου ειναι διπλα στην Γαστουνη!! :Ρ
SOADNICK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Nikos g7 ειμαστε και πατριωτες το χωριο μου ειναι διπλα στην Γαστουνη!! :Ρ Απ τα "καλα" τα μερη εισαι και συ ε? 1
gega Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ρε παλικαρια μπειτε στο Steam Group του insomnia ! http://steamcommunity.com/groups/insomniacsgr
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 crasharei σε κανέναν άλλον σήμερα?? παίζω 1 λεπτό και ... UDK.exe crashed...
newlynx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό. Πριν κάποιος σελίδες ο ilos είχε δώσει μια λύση για ένα παρόμοιο θέμα που λειτουργεί και για αυτό το πρόβλημα (συνήθως).
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 τελικά έκλεισα όλα τα προγράματα και ξαναμπήκα μετά απο την 15η προσπάθεια... φοβάμαι μην ήταν και το flash που έκανε update σήμερα.. είχε και ο trickshot το ίδιο προβλημα
Prospector8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ρε σεις δεν μπορω να πεισω τους φιλους να μπουνε και πιστευω πραγματικα οτι αξιζει το game... και μονος δεν λεει γαμωωω.. εχει προσφορα σημερα 9Ευρω... γκρρρρρρ
Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 γιατι μόνος? εμείς νομίζεις γνωριζόμαστε?? ήδη όμως μέσα απτο game έχω αρχίσει και μιλάω με μερικούς... άντε άσε τις δικαιολογίες και μπες!! :P (υ.γ με μερικούς βριζόμαστε βέβαια αλλα έτσι ειναι η ζωή)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παίζει να είσαι από τα πιο ήρεμα άτομα που έχω δει μέσα Lucid. (εγώ από την άλλη... * ) 1
batigoal9 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τι έγινε ρε παιδιά? Όλοι εδώ μέσα γράφετε? Trickshot εδώ Ξέθαψα το λογαριασμό. Ρε Lucid κι εγω Forthnet εχω, μπορει να μλκιζόταν σήμερα. 1
Prospector8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον την εχασα την προσφορα διοτι για καποιο λογο ακομα η τραπεζα δεν εχει διαβασει τα λεφτα που της εβαλα. Μλκια και το ειχα ψησει..
krokos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον την εχασα την προσφορα διοτι για καποιο λογο ακομα η τραπεζα δεν εχει διαβασει τα λεφτα που της εβαλα. Μλκια και το ειχα ψησει.. εχω κλειδια για οποιον θέλει, απο gamergate
fever25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Nikos g7 ειμαστε και πατριωτες το χωριο μου ειναι διπλα στην Γαστουνη!! :Ρ Από τη Γαστούνη ε; πολλοί δεν μαζευτήκαμε από το δήμο Πηνειού εδώ; στείλτε αν θελετε Pm με περιοχές... όσον αφορά το παιχνίδι, το δοκίμασα λίγο όταν το αγόρασα και φάνηκε καλό! θα το ξεκινήσω φυσικά αν βρω επιτέλους χρόνο...
nikolas16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Prospector και γω μονος αρχισα και τωρα τους εχω βρει ολους απο το φορουμ μεσα στο γκεημ.Πλακα πλακα δεν εχω μπει ποτε στον ελληνικο σερβερ και να μν βρω καποιον απο το φορουμ μας! Και ενα σκρινσοτ http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=119636680 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από nikolas16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα