Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nikos g7 (GR) in-game

metallicafrik steam-name

ο trickshot απο 'δω μεσα ειναι?

Nikos g7 ειμαστε και πατριωτες το χωριο μου ειναι διπλα στην Γαστουνη!! :Ρ
Δημοσ.

Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό. Πριν κάποιος σελίδες ο ilos είχε δώσει μια λύση για ένα παρόμοιο θέμα που λειτουργεί και για αυτό το πρόβλημα (συνήθως).

Δημοσ.

τελικά έκλεισα όλα τα προγράματα και ξαναμπήκα μετά απο την 15η προσπάθεια... φοβάμαι μην ήταν και το flash που έκανε update σήμερα.. είχε και ο trickshot το ίδιο προβλημα

Δημοσ.

Ρε σεις δεν μπορω να πεισω τους φιλους να μπουνε και πιστευω πραγματικα οτι αξιζει το game... και μονος δεν λεει γαμωωω.. εχει προσφορα σημερα 9Ευρω... γκρρρρρρ

Δημοσ.

γιατι μόνος? εμείς νομίζεις γνωριζόμαστε?? ήδη όμως μέσα απτο game έχω αρχίσει και μιλάω με μερικούς... άντε άσε τις δικαιολογίες και μπες!! :P :P

(υ.γ με μερικούς βριζόμαστε βέβαια αλλα έτσι ειναι η ζωή)

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά? Όλοι εδώ μέσα γράφετε?

Trickshot εδώ :P

Ξέθαψα το λογαριασμό.

Ρε Lucid κι εγω Forthnet εχω, μπορει να μλκιζόταν σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον την εχασα την προσφορα διοτι για καποιο λογο ακομα η τραπεζα δεν εχει διαβασει τα λεφτα που της εβαλα. Μλκια και το ειχα ψησει..

Δημοσ.

Μαλλον την εχασα την προσφορα διοτι για καποιο λογο ακομα η τραπεζα δεν εχει διαβασει τα λεφτα που της εβαλα. Μλκια και το ειχα ψησει..

εχω κλειδια για οποιον θέλει, απο gamergate

Δημοσ.

Nikos g7 ειμαστε και πατριωτες το χωριο μου ειναι διπλα στην Γαστουνη!! :Ρ

Από τη Γαστούνη ε; πολλοί δεν μαζευτήκαμε από το δήμο Πηνειού εδώ; στείλτε αν θελετε Pm με περιοχές...

όσον αφορά το παιχνίδι, το δοκίμασα λίγο όταν το αγόρασα και φάνηκε καλό! θα το ξεκινήσω φυσικά αν βρω επιτέλους χρόνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Prospector και γω μονος αρχισα και τωρα τους

εχω βρει ολους απο το φορουμ μεσα στο γκεημ.
Πλακα πλακα δεν εχω μπει ποτε στον ελληνικο σερβερ και να μν βρω καποιον απο το φορουμ μας!

Και ενα σκρινσοτ  :P 
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=119636680

Επεξ/σία από nikolas16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...