Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα και γω απο προσφορά steam, κάνει setup τώρα, άντε να δούμε.

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

pvi19.jpg

Παντα μια αγκαλιτσα ειναι καλη !! 

Σε οσους παντως που δεν το πηραν το παιχνιδι με την πρωτη προσφορα τρεξτε να το παρετε!

• Like 1
Δημοσ.

το balance δεν έχει τόσο θέμα. έτσι και αλλιώς αν ειναι πολλοί στην μία ομάδα δεν σε αφήνει να μπείς απο όσο ξέρω.

τα rank μην τα κοιτάς, δεν έχουν και τόσο σημασία. εντάξει συνήθως δείχνουν οτι ο άλλος έχει εμπειρία αλλα όχι απαραίτητα. εγώ πήγα 21 rank μέσα σε 5 μέρες και φυσικά δεν ήξερα να παίζω (οχι οτι τώρα ξέρω αλλα λέμε :P)

άντε να βάλω και γω μια φώτο έτσι για ποικιλία

udk20130106011448100.jpg

Δημοσ.

pvi19.jpg

Παντα μια αγκαλιτσα ειναι καλη !!

Σε οσους παντως που δεν το πηραν το παιχνιδι με την πρωτη προσφορα τρεξτε να το παρετε!

Το έχει σε προσφορά ξανά;;
Δημοσ.

το balance δεν έχει τόσο θέμα. έτσι και αλλιώς αν ειναι πολλοί στην μία ομάδα δεν σε αφήνει να μπείς απο όσο ξέρω.

τα rank μην τα κοιτάς, δεν έχουν και τόσο σημασία. εντάξει συνήθως δείχνουν οτι ο άλλος έχει εμπειρία αλλα όχι απαραίτητα. εγώ πήγα 21 rank μέσα σε 5 μέρες και φυσικά δεν ήξερα να παίζω (οχι οτι τώρα ξέρω αλλα λέμε :P)

άντε να βάλω και γω μια φώτο έτσι για ποικιλία

udk20130106011448100.jpg

ναι αλλα δεν κανει balance τις ομαδες, σημερα παιζαμε 7v10 για κανα 3λεπτο...

Δημοσ.

To balance γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Δεν μπορώ να επέμβω κάπου. Μπορεί να μην γίνεται αμέσως αλλά μέσα σε 3-4 λεπτά πραγματοποιείται. Συνήθως φεύγουν από μια ομάδα αρκετοί παίκτες όταν βλέπουν πως χάνουν. Υποθέτω το σύστημα περιμένει μήπως και μπουν καινούριοι, διαφορετικά μεταφέρει παίκτες.

• Like 1
Δημοσ.

To balance γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Δεν μπορώ να επέμβω κάπου. Μπορεί να μην γίνεται αμέσως αλλά μέσα σε 3-4 λεπτά πραγματοποιείται. Συνήθως φεύγουν από μια ομάδα αρκετοί παίκτες όταν βλέπουν πως χάνουν. Υποθέτω το σύστημα περιμένει μήπως και μπουν καινούριοι, διαφορετικά μεταφέρει παίκτες.

και εγώ νομίζω οτι δεν υπάρχει θέμα, αλλα μάλλον κάπου γίνεται να επέμβεις, μια φορα ειχα μπει σε έναν server και κάθε λίγο και λιγάκι έκανε balance (αν είχε πανω απο 2 ατομα διαφορα) ... υπερβολικό μου φαίνεται πάντως, γιατι τόσοι που είμαστε πλέον συνήθως ειναι full :P

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν παιζεις κανα τριλεπτο 7v10 εχει χαθει ο αγωνας (εκτος αν πριν νικαγες οποτε ερχεται στα "ισα")

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχει σε προσφορά ξανά;;

Τωρα οχι δυστηχως ... Αλλα βαλτο στο wishlist και με το που βγει σε προσφορα θα σε ειδοποιησει το Steam.

Chivalry: Medieval KamaSurta

v4Zqu.jpg

Και ενα σκορ μετα απο στεροϊδη    B)

0Yi9f.jpg

Ο TrickShot πως καταφερε τετοιο σκορ? NINJA :ph34r:

Επεξ/σία από gega
Δημοσ.

Τωρα οχι δυστηχως ... Αλλα βαλτο στο wishlist και με το που βγει σε προσφορα θα σε ειδοποιησει το Steam.

Chivalry: Medieval KamaSurta

v4Zqu.jpg

Και ενα σκορ μετα απο στεροϊδοι   B)

0Yi9f.jpg

Ο TrickShot πως καταφερε τετοιο σκορ? NINJA :ph34r:

πωπω σπασιμο, 23-8 defeat...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...