Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπίζω το ΣΚ να μπω να παίξουμε λίγο με σπαθιά.....

ρε συ αν μπορείς φτιάξε λίγο τον server... έχω βαρεθεί να παίζω LTS ... !! κανα objective τύπου game θα ήταν ωραίο... και αν έχει και επιλογή βάλε να kickarei αυτούς που έχουν μεγάλο ping... έχει γεμίσει ρώσσους και ότι να ναι.. !!

επίσης μερικοί θέλαν και περισσότερο damage απο friendly fire... αν και εγώ πιστεύω οτι καλύτερα έτσι γιατι μετά θα πέφτει πολύ κick :P

σήμερα πάντως κάναμε κάτι ωραία games :)

Δημοσ.

Έχω βάλει όλες τις team objective (4) και 5 LTS. Μάλλον θα αλλάξω το rotation και θα προσθέσω και μια ή δύο King of the Hill. Free for All δεν βάζω και για Team deathmatch έχω αντικρουόμενες γνώμες.

Οι περιορισμοί για το μεγάλο ping δεν λειτουργούν αλλά θα το ξανακοιτάξω.

Το friendly fire damage είναι το προεπιλεγμένο, αν το αυξήσω θα καταλήξουμε να πλακώνονται οι παίκτες κάθε ομάδες με τους δικούς τους.

Δημοσ.

Καλησπερα με ψησατε και μενα να το παρω (10ε στο steam) αξιζει ετσι?

επισης υπαρχει καποιο κουπονι ή εστω καποιο site που μπορω να το αγορασω φτηνοτερα? Απλα θελω να δεχεται paysafe.

Δημοσ.

Lucid όσο αφορά το ff τα πράγματα μόνο θα σωθούν μόλις βγεί αντίστοιχο mod με το warband να κάνει reflect το damage. Ως τότε θα χορτάσεις lmb halberd spam. Το map rotation το συζητάγαμε χτες κατά τύχη με τον newlynx και το βρίσκαμε μια χαρά. KOTH gangf@cks δε θα προσθέσει τίποτα νέο. Γενικά οι μεγάλες αλλαγές στον server θα είναι πιστεύω μετά το patch (ελπίζω να βρει χρόνο ο newlynx :-D ).

Δημοσ.

καλα αυτο το πράγμα που γινοταν χτές δεν το χω ξαναδει. πιο πολυ ξύλο έτρωγα απτους δικούς μου παρά απτους αντιπάλους... και δεν υπερβάλλω! δεν ξέρω τι τους είχε πιάσει. εντάξει και μένα μου φεύγει που και που καμία αλλα αυτοι έχουν ξεφύγ'!!!! :P 

σε μια φάση ειχα 4 death σερί απο δικούς μας και ούτε ένα sorryy... oops... my fault... !! κτλπ :P

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματι ωραιο παιχνιδι για να περνας ευχαριστα την ωρα σου, προλαβετε μεχρι 7/1 στις 20:00 που θα εχει 9ευρω μετα πηγαινει στα 18. Επαιξα σημερα 2 αγωνες λιγο ασχημα βεβαια αλλα δεν πειραζει αρχη ειναι ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...