Vasilius Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες πάρτε το σε κανα φίλο σας να τον ψήσετε... σήμερα πάλι half price http://store.steampowered.com/app/219640/
newlynx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες πάρτε το σε κανα φίλο σας να τον ψήσετε... σήμερα πάλι half price http://store.steampowered.com/app/219640/ Θανάση ακούς?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Όχι! Και το είχα πάρει στα 12!
newlynx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ελπίζω το ΣΚ να μπω να παίξουμε λίγο με σπαθιά.....
Luciddream Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ελπίζω το ΣΚ να μπω να παίξουμε λίγο με σπαθιά..... ρε συ αν μπορείς φτιάξε λίγο τον server... έχω βαρεθεί να παίζω LTS ... !! κανα objective τύπου game θα ήταν ωραίο... και αν έχει και επιλογή βάλε να kickarei αυτούς που έχουν μεγάλο ping... έχει γεμίσει ρώσσους και ότι να ναι.. !! επίσης μερικοί θέλαν και περισσότερο damage απο friendly fire... αν και εγώ πιστεύω οτι καλύτερα έτσι γιατι μετά θα πέφτει πολύ κick σήμερα πάντως κάναμε κάτι ωραία games
newlynx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Έχω βάλει όλες τις team objective (4) και 5 LTS. Μάλλον θα αλλάξω το rotation και θα προσθέσω και μια ή δύο King of the Hill. Free for All δεν βάζω και για Team deathmatch έχω αντικρουόμενες γνώμες. Οι περιορισμοί για το μεγάλο ping δεν λειτουργούν αλλά θα το ξανακοιτάξω. Το friendly fire damage είναι το προεπιλεγμένο, αν το αυξήσω θα καταλήξουμε να πλακώνονται οι παίκτες κάθε ομάδες με τους δικούς τους.
Vasilius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 catapult rocks big time αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς . Παρακαλώ πολύ όταν υπάρχει arty στο team , beware. http://i.imgur.com/uvGvU.jpg?1 2
SOADNICK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα με ψησατε και μενα να το παρω (10ε στο steam) αξιζει ετσι? επισης υπαρχει καποιο κουπονι ή εστω καποιο site που μπορω να το αγορασω φτηνοτερα? Απλα θελω να δεχεται paysafe.
ilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Lucid όσο αφορά το ff τα πράγματα μόνο θα σωθούν μόλις βγεί αντίστοιχο mod με το warband να κάνει reflect το damage. Ως τότε θα χορτάσεις lmb halberd spam. Το map rotation το συζητάγαμε χτες κατά τύχη με τον newlynx και το βρίσκαμε μια χαρά. KOTH gangf@cks δε θα προσθέσει τίποτα νέο. Γενικά οι μεγάλες αλλαγές στον server θα είναι πιστεύω μετά το patch (ελπίζω να βρει χρόνο ο newlynx ).
Luciddream Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 καλα αυτο το πράγμα που γινοταν χτές δεν το χω ξαναδει. πιο πολυ ξύλο έτρωγα απτους δικούς μου παρά απτους αντιπάλους... και δεν υπερβάλλω! δεν ξέρω τι τους είχε πιάσει. εντάξει και μένα μου φεύγει που και που καμία αλλα αυτοι έχουν ξεφύγ'!!!! σε μια φάση ειχα 4 death σερί απο δικούς μας και ούτε ένα sorryy... oops... my fault... !! κτλπ 2
Vasilius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα ξανά προσφορά 8e , χτες το πήρα 12e σε δύο φίλους διότι έχουμε στήσει LAN PARTY .
SOADNICK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πραγματι ωραιο παιχνιδι για να περνας ευχαριστα την ωρα σου, προλαβετε μεχρι 7/1 στις 20:00 που θα εχει 9ευρω μετα πηγαινει στα 18. Επαιξα σημερα 2 αγωνες λιγο ασχημα βεβαια αλλα δεν πειραζει αρχη ειναι ακομα.
newlynx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μην απογοητεύεσαι σιγά σιγά θα το μάθεις το παιχνίδι και θα βελτιωθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα