xaralas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια Πολλα σε ολους! Μετα απο 2 ωρες (στον hellenic server) εχω ενθουσιαστει με το chivalry. Its so much fun..
Vasilius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σε έναν φίλο μου η γκόμενά του , του έκανε δώρο έναν AXE από κέντρο Αθήνα ... επειδή παίζει κάργα το game και φωνάζει AGATHAAAAAAAAAAAAAAA. Αν καταφέρω να πάρω τη φώτο που μου έστειλε χτες msn θα τη post-αρω.
xaralas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σε έναν φίλο μου η γκόμενά του , του έκανε δώρο έναν AXE από κέντρο Αθήνα ... επειδή παίζει κάργα το game και φωνάζει AGATHAAAAAAAAAAAAAAA. Αν καταφέρω να πάρω τη φώτο που μου έστειλε χτες msn θα τη post-αρω. ΛοΛ Indie Game of 2012 http://www.indiedb.com/events/2012-indie-of-the-year-awards/features/indie-of-the-year-2012
newlynx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μα και εγώ όταν μπαίνω teamspeak να μιλήσω με τους φίλους μου αντί να τους χαιρετήσω φωνάζω "AGATHAAAAAAAAAAAA". 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το σκέφτομαι γιατί γουστάρω πολύ μεσαίωνα, αλλά φοβάμαι τα περίεργα μπρος-πίσω που είχαν τα Jedi Knight.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν έχεις παίξει Jedi Knight II online θα ξέρεις. Είδα μερικά duels (που μου έστειλε ο ilos) και δεν φαίνεται να είναι τόσο exploitable όσο εκεί. Βέβαια θα έχει σχέση και με το ping. Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Edit: Τελικά το πήρα (φτου σου ilos ) και οκ, έχει γέλιο. Ειδικά οι κραυγές. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από GhostRiderLSOV
Luciddream Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Black as the shadow that yet remains and Red for the blood that runs in our veins. ελληνικά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Περιμένω το update που θα βάλει τα duels σαν ξεχωριστό game mode, γιατί να προσπαθείς να κάνεις duel σε ονομαζόμενο duel server και να σε τρώνε από πίσω 2-3...
Luciddream Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μπήκα σε ένα server το βράδυ και ήταν απο ένα clan RK | ... level 30-40 όλοι τους .... μιλάμε για ξύλο... αλλα μόνο όταν παίζεις με τέτοιους μαθαίνεις κατα την γνώμη μου. κατάφερα και κρατιόμουν πρώτος απτην ομάδα μας αλλα δεν πήραμε ούτε ένα game (ήταν και noobakia οι δικοί μας)
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 έψαξα youtube να δω τι είναι αυτό το Agathaaaa και απλά δείτε: http://www.youtube.com/watch?v=_mvmgh8OIbQ best game commentary of 2012
newlynx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Θανάση κοίτα να το αγοράσεις και να παίξεις μαζί μας. Τα βίντεο όσο καλά και να είναι δεν δείχνουν το πόσο καλό είναι το gameplay.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 @Athanasios http://www.youtube.com/watch?v=EAfeU65bmgU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα