Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε έναν φίλο μου η γκόμενά του , του έκανε δώρο έναν AXE από κέντρο Αθήνα ... επειδή παίζει κάργα το game και φωνάζει AGATHAAAAAAAAAAAAAAA. Αν καταφέρω να πάρω τη φώτο που μου έστειλε χτες msn θα τη post-αρω.

Δημοσ.

Σε έναν φίλο μου η γκόμενά του , του έκανε δώρο έναν AXE από κέντρο Αθήνα ... επειδή παίζει κάργα το game και φωνάζει AGATHAAAAAAAAAAAAAAA. Αν καταφέρω να πάρω τη φώτο που μου έστειλε χτες msn θα τη post-αρω.

ΛοΛ

Indie Game of 2012

http://www.indiedb.com/events/2012-indie-of-the-year-awards/features/indie-of-the-year-2012

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις παίξει Jedi Knight II online θα ξέρεις. ;)

Είδα μερικά duels (που μου έστειλε ο ilos) και δεν φαίνεται να είναι τόσο exploitable όσο εκεί. Βέβαια θα έχει σχέση και με το ping.

Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Edit: Τελικά το πήρα (φτου σου ilos :P) και οκ, έχει γέλιο. Ειδικά οι κραυγές. ^_^

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Moderators
Δημοσ.

Περιμένω το update που θα βάλει τα duels σαν ξεχωριστό game mode, γιατί να προσπαθείς να κάνεις duel σε ονομαζόμενο duel server και να σε τρώνε από πίσω 2-3... :P

Δημοσ.

μπήκα σε ένα server το βράδυ και ήταν απο ένα clan RK | ... level 30-40 όλοι τους .... μιλάμε για ξύλο... αλλα μόνο όταν παίζεις με τέτοιους μαθαίνεις κατα την γνώμη μου. κατάφερα και κρατιόμουν πρώτος απτην ομάδα μας αλλα δεν πήραμε ούτε ένα game (ήταν και noobakia οι δικοί μας)

Δημοσ.

Θανάση κοίτα να το αγοράσεις και να παίξεις μαζί μας. Τα βίντεο όσο καλά και να είναι δεν δείχνουν το πόσο καλό είναι το gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...