Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αχαχα το video τα σπάει, εκτός οτί είναι 30 fps spam buttons feast σε κάποια φάση τρώει teamswitch σε tdm, δε το παίρνει χαμπάρι πάει να κάνει teamkill και μετά αφού τον σκοτώνουν οι άλλοι αναρωτιέται τι side ήατν ενώ κάποιος τον κάνει και votekick.... priceless (ταιριαστό promotion για πορν-μπανερ :-D )

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκα πάλι πριν μέρες και είδα ότι έχουν διορθώσει πολλά από τα bug (πχ game searching) του παρελθόντος. Πραγματικά λίγες εταιρίες παρέχουν τόσο καλή υποστήριξη μετά από τόσα χρόνια. Κανένας ελληνικός server υπάρχει; 

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι ξεφτύνει μάγκες. Το αγόρασα στο πλαίσιο του Winter Sale και το community είναι από τα χειρότερα για τα Source games κατά την άποψη μου. Δεν το προτείνω.

Δημοσ.

Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για το Community, (μπορεί να θεωρηθώ και εγώ με τη σειρά μου σαν toxic snob από πολλούς νέους players εδω μέσα) αλλά επειδή το game είναι νεκρό τόσο απο πλευράς ελληνικού community όσο και απο πλευράς competitive γενικότερα εδώ και 2+ χρονια με κύρια υπαιτιότητα της πορν-μπάνερ, θα ήθελα να ενημερώσω για κάποιες καταστάσεις τους νέους players κυρίως.

1) Καταρχάς το game έχει μια κάποια learning curve. Μπορέι να μην είναι τόσο μεγάλη όσο στο mount and blade αλλά σίγουρα υπάρχει.'Οταν κάποιος λοιπόν έχει περισσότερες ώρες αποκτά περισσότερη εμπειρία σε σχέση με πρίν, αλλά μόνο πάιζοντας μαζί με high rankers κυρίως πχ στο duelyard ή σε κάποιο clan training περιβάλλον θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο στο παιχνίδι του γρήγορα και αποτελεσματικά.

2) Δεν είναι ντροπή κάποιος να είναι "κακός" σαν αρχάριος παίκτης.Όλοι έτσι ξεκινήσαμε λίγο πολύ και ισχύει για όλα τα games αυτό. Το άσχημο είναι να μην καταλαβαίνεις τα mechanics του παιχνιδιού και κάποιος πιο έμπειρος παίκτης να σου φαίνεται οτι hackάρει/exploitάρει/chitάρει και να αρχίζεις το flame/thrash talk στο chat.

3) Πρέπει να καταλάβουν οι νέοι πάικτες οτί η community είναι μικρη σχετικά. Οι παίκτες που είναι 50+ rank οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους (ειδικά όσοι μετέχουν ακόμα σε scrims) και θα έχουν τη διάθεση να ανταπαντήσουν (ειδικά αν αρχίσουν τα votekick spam κιόλας θα γίνει τζέρτζελο). Επίσης υπάρχει λόγος που το ffa το λέμε friends for all πλέον :-) . Σίγουρα θα υπάρξει teaming, ακόμα και "nab farming" και trolling - δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απο αυτές τις πρακτικές.

4) Αν κάποιος είναι νέος παίκτης θα του πρότεινα να παίζει αρχικά μόνο στους low rank servers τις πρώτες 5-10 ώρες μέχρι να πάρει μια αρχική ιδέα περί τίνος πρόκειτε και μετα να προσπαθήσει να κάνει γνωριμίες με τα πιό έμπειρα μέλη ρωτόντας τις απορίες του με ανθρώπινο τρόπο. Που ξέρεις μπορείς να βρεις έτσι ένα καλό training partner η ακόμα καλύτερα και έναν internet friend B)

5) Υπάρχουν toxic players? Σίγουρα. Είναι η community πιο toxic από άλλα παιχνίδια όπως το cs go ή το lol? Με τίποτα. Υπάρχουν μέχρι και youtubers που απλά κάνουν clan stacking σε public ffa servers και gangaρουν ότι αναπνέει. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό - έτσι είναι το κανάλι τους. Σίγουρα μπορει να οδηγήσουν ένα νέο παίκτη στο rq που θα τσιμπήσει στο chat bait Τους  Δεν σημαίνει όμως οτι θα δείτε στο youtube και τις περιπτώσεις που τα παίρνουν στη κράνα μαζί τους δυο-τρεις high rankers και έχουμε fail troll attempt :-D .

6) Το μόνο νέο από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος είναι αυτό.

Δε τα γνωρίζω τα παιδιά (1-2 φορές έχω μιλήσει με Γαλιλαίο)

Btw newlynx χρόνια πολλά, αν μπεις μην μπεις ffa χύμα μετά από τόσο καιρό αδράνειας :shock:

• Like 1
Δημοσ.

@ilos χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!

Μπορεί να μην υπάρχει ικανοποιητική ελληνική κοινότητα αλλά βλέπω από τα στατιστικά του steam ένα σταθερό αριθμο 4-5000 παικτών κάθε στιγμή, όχι αμελητέο νούμερο για παιχνίδι 3+ετών. Μπορεί -όπως λες- η εταιρία να μην έβαλε τις βάσεις για competitive εμπειρία αλλά δεν ξέρω αν και ίδια η κοινότητα το πάλεψε ή πίεσε για να το πετύχει ως στόχο.

Μερικές φορές αναπολώ και το (εφιαλτικό για μένα) στήσιμο του server για ένα 4μηνο περίπου, όπου εκεί πραγματικά η εταιρία είχε κάνει τη ζωή των admin πάρα πολύ δύσκολη. Όμως πέρασα καλά με όλους σας και αν μπορούσα θα ξανάστηνα server ώστε να θυμηθούμε τα παλιά. 

• 9 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...