Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου το δοκιμασα το free weekend και μετα την ξεφτιλα τιμη των 4.50Ε το αγορασα και λιωνω!
Αν θελετε καντε με invite σε ελληνικη ομαδα!
Pyrpa το username αν και ψαχνω τροπο να το αλλαξω  :/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικες αποριες:
1) Ενω ειχα φτασει rank 4 ξαφνικα μηδενιστηκα παλι
2) το rank προσφερει κατι στο παιχνιδι ή ειναι απλα σαν score?
3) πως αλλαζω username?
4) καποιοι παιχτες με υψηλο σκορ, ενω εχω φουλ ζωη με ενα χτυπημα με καθαριζουν (δεν μιλαω για "headshot")

5) παρολο που διαλεγω σερβερς με χαμηλο Ping , καθε φορα εχω ping γυρω στο 240-260. Μπορω να κανω κατι γι αυτο?

Επεξ/σία από mdr21
Δημοσ.

1)Μου είχε συμβεί και μένα και δεν ξέρω γιατί καθώς και ενώ ήθελα ένα Kill για να ξεκλειδώσω έναν νέο όπλο με το που αλλάξαμε map έφαγε reset...

3) Είναι ανάλογα το όπλο και το class που είσαι καθώς και τον τρόπο που σε βάρεσε ο άλλος. 

Πχ. άμα είσαι archer type τότε πολλά όπλα μπορούν να σε καθαρίσουν με την μία και ιδιαίτερα άμα χρησιμοποιούν την επίθεση που βαράει απο ψηλά(mouse wheel down).

Παρόμοια  ισχύει και για τους man at arms που με το δυνατά όπλα όπως πχ τον  διπλό πέλεκυ + δυνατή επίθεση φεύγεις με την μία.

Τώρα άμα είσαι knight/vang δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να σε κατεβάζει τόσο γρήγορα(ίσως στους vang με το μεγάλο σφυρί? δεν μου έχει τύχει)..

Δημοσ.

Το παιχνιδι σαν ιδεα ειναι φοβερο. Και εχεις περισσοτερα να κανεις σε μια online μαχη, απο το απλα να κυνηγας με το mouse ποιος θα πυροβολησει πιο γρηγορα headshot οπως στα αλλα onlines. Βασικα με αυτο κανεις μια πραγματικη μαχη που στηριζεται σε πολλους παραγοντες χειρισμου. Επισης το bloodbath σε συνδυασμο με την εποχη του παιχνιδιου σε περνανε σε αλλα επιπεδα απολαυσης.

Σιγουρα εχει πολλα κενα πχ λιγα maps, γραφικα, ατμοσφαιρα ηχου/μουσικη, δυσκολο χειρισμο κλπ αλλα σαν βασικη ιδεα ειμαι ξετρελαμενος και ανοιγει ενα σωρο possibilities για το online gaming και αποδεικνυει οτι online fps δεν ειναι μονο τα πυροβολα οπλα και η μαχη απο αποσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο που είναι ένα από τα ελάχιστα FPS χωρίς βρωμεροκαμπεροsnipers, μού αρκεί και με το παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

σκεφτειτε αντιστοιχο fps σε ρωμαϊκη εποχη, σε ναπολεοντιους πολεμους, σε Α' παγκοσμιο, σε αποικιοκρατικους πολεμους σε Αφρικη/Ινδια κοκ

Ενα σωρο πιο ενδιαφερουσες και πιο ατμοσφαιρικες περιοδοι που τις χανουμε με το κολλημα στον B' παγκοσμιο και το modern warfare

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και μόνο που είναι ένα από τα ελάχιστα FPS χωρίς βρωμεροκαμπεροsnipers, μού αρκεί και με το παραπάνω.

Καλά ναι, ρώτα τον ilos όταν ξανάρθει, να σου πει για archers. ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικες αποριες:

1) Ενω ειχα φτασει rank 4 ξαφνικα μηδενιστηκα παλι

2) το rank προσφερει κατι στο παιχνιδι ή ειναι απλα σαν score?

3) πως αλλαζω username?

4) καποιοι παιχτες με υψηλο σκορ, ενω εχω φουλ ζωη με ενα χτυπημα με καθαριζουν (δεν μιλαω για "headshot")

5) παρολο που διαλεγω σερβερς με χαμηλο Ping , καθε φορα εχω ping γυρω στο 240-260. Μπορω να κανω κατι γι αυτο?

Αν και το χω παρατήσει για καμια βδομάδα το game λόγω της beta του Deadliest Warrior θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω στις απορίες σου στο μέτρο του εφικτού.

1)Πολλοι servers bugάρουν και δε κρατάνε rank stats κλπ οπότε χάνεις progress για unlock weapons . Δε μπορείς να κάνεις κάτι υπάρχει αυτό το πρόβλημά από το launch πέρσι. Σε 2 βδομάδες όμως το πολύ έχεις ξεκλειδώσει όλα τα όπλα με 1-2 ώρες την ημέρα.

2)Το να ανέβεις high rank εκτός από τις πολλές ώρες απαιτεί και ικανότητα και ίσως farming σε pub servers (υπάρχουν και low rank servers). Για να ανεβείς 1 rank πρέπει να κάνεις άλλα τόσα kills asists objectives κλπ από το προηγούμενο rank! Πχ αν είσαι στο 30 rank με 1000 kills πρεπεί να κάνεις άλλα 1000 για να πας στο 31. Εγώ και 2-3 άλλοι Έλληνες από όσο ξέρω είμαστε 50+ rank αλλά είμαι κάπου στις 900 ώρες οπότε φαντάσου. ; Ένας high ranker δεν είναι απαραίτητα και πολύ καλός παίχτης. Ειδικά abusing spam vanguards σε pub servers κάνουν μεγάλα scores.  Από την άλλη αν δεις κάποιον με javs ή κάποιον man at arms να κάνει 50ρες και να κάνει stop gangs όλο και κάτι θα νιώθει. Γενικά αν μια ομάδα είναι stacked σε high rankers μπορεί να είναι αρνητική εμπειρία για ένα νέο παίχτη. Ειδικά σε συνδυασμούς gang spam vanguards με archers από πίσω.

3) Steam->settings->friends->profile name

4) Αυτό απαντήθηκε νομίζω κάθε class έχει τα δικά της stats και abilities. Οι knights έχουν τα περισσοτερά hp είναι αργοί αλλα κουβαλάνε δυνατά όπλα. Το πιο δυνατό mellee όπλο στο game είναι το maul. Το overhead κάνει 1 hit και knights πλέον. Οι vanguards έχουν μεγάλο reach και knockback στα όπλα τους πολλά στέλνουν μονόχιτούς archers και maa ενώ έχουν και την charge attack. Οι maa έχουν τα dodge, γρήγορα όπλα αλλά πολύ λίγα hp. Oi archers (πλην των jav) μαζί με τους vanguard είναι οι 2 broken classes αυτή τη στιγμή. Έχουν hitscan bows-xbows με μεγάλο projectile speed (σαν σφαίρες) και μερικά όπως το heavy xbow κανουν 1 shot headshots ακόμα και knights. ;Ένας καλός archer πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δε θα κανει ποτέ μεγαλύτερο score από ένα καλό Vanguard αλλά μπορεί να καταστρέψει μια ομάδα μόνος του αν έχει καλό support. Επίσης οι archer έχουν +50% damage σε backstub thrust.

5) Δε το χω παρατηρήσει αυτό. Πολλοί pub servers multiplay έχουν spikes όμως. Με 100+ ping δε μπορείς καν να παίξεις Pub game. Για scrim θες 60 , ενώ όσο υπήρχε ακόμα ο ελληνικός με 20 ping πραγματικά χαιρόσουν να παίζεις και να μαθαίνεις. Ένας πολύ καλός server που σύχναζα παλιά ήταν ο Morte Cuille (Γαλικός) 1st person only και archer limit. Δεν είναι ίσως noob friendly αλλά παίζεις άνετα.

Όσο αφορά το status του game μια και οι παλιές καραβάνες δε ποστάρουν πια εδώ να αναφέρω τα εξής:

Καταρχάς όσο αφορά το competitive κομμάτι έχουν μείνει 8-9 guilds. Οι TPL, TEMPLARS και άλλοι κάναν retire επ αόριστον. Οι λόγοι είναι γνωστοί και τους ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται. Οι TEMPLARS όπως και οι FF (που συνεχίζουν) και πολλοί από τους RK ήταν ιδιαίτερα φιλικοί προς τους νέους παίχτες και σε μένα προσωπικά όπως και στον Trickshot (που έχει κάνει και αυτός retire) και μάθαμε αρκετά πράγματα δίπλα τους (όσο υπέμεναν την ασχετοσύνη μας xD).

Όσο αφορά τους Έλληνες παίχτες. Και εδώ τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Πολλοί έχουν σταματήσει ή παίζουν σπάνια. Και 2-3 (μαζί με την αφεντιά μου) παίζουμε πλέον την beta του DW. Ένα τυπικό steam group που είχαμε κάποτε δε ξέρω τι κάνει xD.

Όσο αφορά το balance του game γενικότερα. Συμφωνώ με τη πλειοψηφία οτί μετά το Μάη κάθε patch και χειρότερα. Το buff στους archers και vanguards ελέω steam sales, ίσως έχει κάνει classes όπως τον maa unplayable σε TO για νέους παίχτες. Τα σπασμένα ακόμα animation σε claymore τo brandigay abuse, τα bubbles που σκίζουν το hit detection κλπ απώθησαν πολλούς παίχτες. Εγώ όποτε είχα 80 + ping έπαιζα javs για να διατηρώ τη ψυχική μου υγεία και μάλιστα άκουγα παράπονα απο vanguards οτί είναι imba...

btw το hit detection και το balance στο DW είναι πολύ χειρότερο μέχρι στιγμής αλλά το σώζει που ναι πιο καφενείο γενικά από το chiv.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Όσο αφορά τους Έλληνες παίχτες. Και εδώ τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Πολλοί έχουν σταματήσει ή παίζουν σπάνια. Και 2-3 (μαζί με την αφεντιά μου) παίζουμε πλέον την beta του DW. Ένα τυπικό steam group που είχαμε κάποτε δε ξέρω τι κάνει xD.

Θα μπω καμιά μέρα να θυμηθούμε τα παλιά...

Γενικά μετά το πέσιμο του σερβερ μου (τα έφτυσε ο καημένος) και λόγω έλειψης χρόνου σταμάτησα να μπαίνω. Το παιχνίδι αν προσεχθεί από τους developers μπορεί να λύσει πολλά από τα προβληματά του. Πχ η διαχείριση του σέρβερ ήταν έναν μαρτύριο και έχανα πάρα πολύ χρόνο κάθε μέρα. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

+ free weekend!

Το έβαλα λίγο αλλά το skill έχει ανέβει κατακόρυφα στους servers σε σχέση με παλιά. Και το χειρότερο είναι ότι συνήθως είναι μαζεμένο σε ένα team. 

Πάντως έχει φάση ακόμα.

Δημοσ.

Ναι, δεν ψοφάει με τίποτα αυτό το πράγμα. Ακόμα κι αν το έχεις παρατήσει, έχει πλάκα να μπαίνεις μία στο τόσο ίσα ίσα για να ξεδώσεις 10-15 λεπτά.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρόσφατα βγήκε και σε PS4 το παιχνίδι! Αν και το έχω σε PC περιμένω καμιά προσφορά να το πάρω.

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/chivalry-medieval-warfare/cid=EP0002-CUSA03526_00-CHIVALRY15PS4001

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/chivalry-medieval-warfare-ultimate-edition/cid=EP0002-CUSA03526_00-CHIVALRYULTIMATE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...