Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι θέλει αρκετή προπόνηση για να φτάσεις σε καλό επίπεδο και αν δεν το παίξεις δεν το καταλαβαίνεις μόνο από τα βίντεο.

Στην αρχή δεν είχα εντυπωσιαστεί από τα βίντεο αλλά μόλις άρχισα να παίζω κατάλαβα πόσο καλό είναι ως παιχνίδι.

Δημοσ.

Εγώ έχω να μπω μέρες γιατί ξεκίνησα το far cry εδώ και μια βδομάδα και παιδεύομαι να το φτάσω στο 1/3 έστω. :P

Σ/Κ δε θα μπορέσω καθόλου, οπότε αναβάλλεται η συστράτευσις. ^_^

Δημοσ.

Αν και το έχω ξαναπεί το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό. Τώρα με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές από διάφορες σελίδες αν το βρείτε σε καλή τιμή απλά τσιμπήστε το και δεν θα χάσετε.

Δημοσ.
Bots δεν εχει αποτι ξερω.Με μονομαχιες παιχτων ειναι κυριως νομιζω αλλα μπορει να κανω και λαθος.

έχω πετύχει σε κάποιο server κάποιους που γράφαν bot μπροστά, αλλα μπορεί να το είχαν κάνει επίτιδες κάποιοι χρήστες :P

Με bot παιζεις ή ειναι κατι san mmorpg?Σκοτωνεις κανονικους χρηστες.

δεν ειναι mmorpg. είναι first person ή third person slasher (melee combat) :P σαν call of duty με σπαθιά.

The game is skill-based and controls like a FPS, but instead of guns and grenades, players are given swords, shields, maces, battleaxes and longbows. Set in a fictional yet gritty and realistic world, players will fight in fast paced online battles besieging castles, raiding medieval villages and fighting for glory in the arena with up to 32 players.
  • Like 1
Δημοσ.
το επιασα ,respawn δηλαδη και οτι βρουμε το πετσοκοβουμε.
ναι αλλα συνήθως δεν πάει έτσι... σε πετσοκόβουνε αυτοί.. δυστυχώς έχω παρατηρήσει οτι παίζει μεγάλο ρόλο το ping, ακόμα και σε μικρές διαφορές 20-30ms o ένας απο τον άλλον. σαν να αγνοεί η μηχανή το hit που κάνει ο 2ος χρήστης και πιάνει μόνο το hit του πιο γρήγορου. ίσως να είναι και ιδέα μου αλλα νομίζω έτσι πάει.

γενικά το game έχει πολλές τακτικές και πολλές τεχνικές που δεν θα τις διαβάσεις κάπου. δεν υπάρχει tutorial (αυτο που έχει το game είναι ούτε καν τα βασικά), ενώ υπάρχει κόσμος μέσα που έπαιζε παρόμοια παιχνίδια και έχει μάθει απο εκεί. κάποια απο αυτά τα έχω δώσει σε βίντεο σε αυτο το τοπικ, αλλα υπάρχουν πολλά ακόμα.

παίζει μεγάλο ρόλο το timing και το positioning. αν απλα προσπαθείς να είσαι γρήγορος και με γρήγορα αντανακλαστικά, θα χάσεις, σε αντίθεση με παιχνίδια όπως το battlefield ας πούμε που αυτα τα δύο αρκούν.

αν μπείς στο official forum του game θα δείς οτι υπάρχουν threads όπως:

"i'm getting worst instead of better." κτλπ. αυτό είναι γιατι πρέπει να μπείς σε άλλη διαδικασία σκέψης, διαφορετική.

π.χ αν έχεις knight (tank) είσαι πιο αργός απο όλους τους άλλους οπότε σε συμφέρει να blockareis πρώτα για να τους καθυστερήσεις και να πετύχεις. αν απλά πας να τους βαρέσεις θα σε μπλοκάρουν και θα σε σκοτώσουν.

π.χ αν έχεις vanguard έχεις τα όπλα με την μεγαλύτερη εμβέλεια οπότε δεν πρέπει να τους αφήνεις να έρχονται κοντά σου, καθώς έχεις medium armor και ψοφάς με 1-2 hit.

π.χ αν βαράς στα πόδια είναι πιο έυκολο, αλλα κάνεις μικρότερη ζημιά, αν βαράς στο κεφάλι με 2 hit έχει πεθάνει ο άλλος. κ.α

και ένα screenshot για να γουστάρουμε... !!

chivalry1.jpg

Δημοσ.

Αποφάσισα σήμερα να περάσω και να "επισκεπτώ" τον server σας xD.

55E9A0799F87B52D9F55506471234E5E439D59E6

με έκανε καποιός tk..

E00F7704094B8C2B01CE37F8CD3250177B8944C7

σε κάποια φάση team wipe και 1v 2 (με αντίπαλο και συμπάικτη!)

Δημοσ.

καλα αυτα τα τραγικά ping (150+) πρέπει να τα kickarei ο server κανονικα :P

απο αύριο χαιρετάω το δικό μου ping (20 σε αυτον τον server της πάτρας) γιατι δεν θα έχω πλεον fast path ... σνιφφφ :(

Δημοσ.

Επειδή λέω να το πάρω, αλήθεια, παίζουν και πολιορκίες κάστρων (δηλαδή οργανωμένα πράγματα), ή "μπαίνεις σε παιχνίδι και αρχίζεις να σφάζεις";

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα modes που δίνουν ποικιλία. Τα κλασικά team deathmatch,king of the hill και free for all, το capture the objective που προχωράς μόλις εκπληρώσεις ένα στόχο (πχ κάψιμο χωριού) και το last team standing όπου έχεις μόνο μια ζωή και πρέπει μία από τις 2 ομάδες να νικήσει. Στο επερχόμενο patch θα μπει και capture the flag και duel mode για ένας εναντίον ενός.

Ειδικά σε server που εναλλάσσεται μεταξύ των παραπάνω modes δεν βαριέσαι εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...