Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Γμτ, ατυχία. Τι ομάδα BB;
zeniath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Lizardmen, με έχωσε ένας φίλος και μετά από πολλά trials κατέληξα στις σαύρες
kkostas_agg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Έχει ποτέ ο σέρβερ κόσμο; όποτε έχω μπει μου δείχνει 0/24...
BlackBird79 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Παλιοτερα επαιζε πολύς κόσμος, μπορεί κ 32/32 όταν επιτρεπόταν, blood fest κανονικο...τώρα τελευταία πολύ ησυχία έχει πέσει... Κ γω όποτε τσεκάρω άδειος είναι. Μήπως πρέπει να οργανωθούμε; Εγώ είμαι μέσα πάντως! Just let me know!
batigoal9 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Παλιοτερα επαιζε πολύς κόσμος, μπορεί κ 32/32 όταν επιτρεπόταν, blood fest κανονικο...τώρα τελευταία πολύ ησυχία έχει πέσει... Κ γω όποτε τσεκάρω άδειος είναι. Μήπως πρέπει να οργανωθούμε; Εγώ είμαι μέσα πάντως! Just let me know! 32 slots δε θυμαμαι να χε ποτε, αλλα ναι ειχε κοσμο (μεχρι το πατς ) Το θεμα ειναι οτι οταν ηταν αδειος, μπαιναμε 2-3 μπας και μπει κανας αλλος. Τωρα τον βλεπουν ολοι αδειο και δε μπαινει κανεις να κανει την αρχη. Και πολλα παιδια δεν πολυπαιζουν πια.
newlynx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 @batigoal έτσι είναι. Μια μέρα που μπήκαμε 2-3 γέμισε σύντομα..... Αλλά επίσης συμφωνώ πως ίσως έχει ατονήσει και το ενδιαφέρον μετά το αρχικό κάψιμο
ektelion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Κι εγώ παίζω πιο casually πλέον, αλλά σίγουρα φταίει και η κλασική ελληνική ανυπομονησία. Μπαίνουμε, βλέπουμε τον server άδειο και αμέσως κάνουμε join στον αμέσως επόμενο γεμάτο με το μικρότερο ping. Θα δείξει πώς θα πάει. Μπράβο σου πάντως newlynx που επιμένεις!
BlackBird79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ, πως αν γίνει η αρχή απο έναν δύο μετά πλακώνει κόσμος, και κυρίως απο Ελλάδα. Θα δοκιμάσω να μπαίνω & να μένω (έστω μόνος) στον Hellenic κ όποιος μπεί, μήπως μαζευτούμε. Έχει πολύ καιρό να γίνει καλό παιχνίδι, δυστυχώς! ΥΓ: Πολλά ευχαριστώ - απο καρδιάς - κ για την υπομονή αλλά κ για την προσπάθεια @ NewLynx 2
Prospector8 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Και εγω επιστρεφω σε ενεργο δραση,οποτε μαζευτειτε πειτε το ή να κανονισουμε για καμια μερα συγκεκριμενη. Παντως εγω τελευταια το εχω ριξει μονο στα Duels
gavros10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 μην μου τα λετε αυτα. Οταν θα το παρω σας θελω ετοιμοπολεμους
batigoal9 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ, πως αν γίνει η αρχή απο έναν δύο μετά πλακώνει κόσμος, και κυρίως απο Ελλάδα. Θα δοκιμάσω να μπαίνω & να μένω (έστω μόνος) στον Hellenic κ όποιος μπεί, μήπως μαζευτούμε. Έχει πολύ καιρό να γίνει καλό παιχνίδι, δυστυχώς! ΥΓ: Πολλά ευχαριστώ - απο καρδιάς - κ για την υπομονή αλλά κ για την προσπάθεια @ NewLynx E ναι κι εγω οταν δε βαριομουν εμπαινα μονος, εφτιαχνα καφε και τετοια, εμπαινε κανας 2ος λεγαμε καμια μλκια και γεμιζε σιγα σιγα. Πα να μπω τωρα και να φτιαξω ενα καφεδακι Oποιος πιστος, προσελθει. Θα μαι αφκ για λιγο βεβαια. Eπισης για οποιον δεν βλεπει πολλες φορες το σερβερ, οπως εγω, μπορειτε να ανοιγετε την κονσολα και να πατατε : "open 150.140.142.195:7777" χωρις τα quotes προφανως. Τωρα δεν ξερω αν ειναι στατικη η ip βεβαια. Νεκρα :/ Ενας ευκολος τροπος για να κανονιζουμε να μπαινουμε, ειναι να κανει add ο ενας τον αλλο, ωστε οταν ειναι 2-3 online , να συνεννοουντε "παμε να αναστησουμε τον hellenic". trickshot to steam μου για οποιον δεν ξερει. Γραφτε κι εσεις τα δικα σας μπας και παιζουμε με πινγκ της προκοπης ποτε. Μην πανε τσαμπα οι κοποι κι ο σερβερ του new.
BlackBird79 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 E ναι κι εγω οταν δε βαριομουν εμπαινα μονος, εφτιαχνα καφε και τετοια, εμπαινε κανας 2ος λεγαμε καμια μλκια και γεμιζε σιγα σιγα. Πα να μπω τωρα και να φτιαξω ενα καφεδακι Oποιος πιστος, προσελθει. Θα μαι αφκ για λιγο βεβαια. Eπισης για οποιον δεν βλεπει πολλες φορες το σερβερ, οπως εγω, μπορειτε να ανοιγετε την κονσολα και να πατατε : "open 150.140.142.195:7777" χωρις τα quotes προφανως. Τωρα δεν ξερω αν ειναι στατικη η ip βεβαια. Νεκρα :/ Ενας ευκολος τροπος για να κανονιζουμε να μπαινουμε, ειναι να κανει add ο ενας τον αλλο, ωστε οταν ειναι 2-3 online , να συνεννοουντε "παμε να αναστησουμε τον hellenic". trickshot to steam μου για οποιον δεν ξερει. Γραφτε κι εσεις τα δικα σας μπας και παιζουμε με πινγκ της προκοπης ποτε. Μην πανε τσαμπα οι κοποι κι ο σερβερ του new. Συμφωνώ απόλυτα! Το δικό μου: BlackBird79 Add me!
GP7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Κι εγώ συμφωνώ και είναι κρίμα να μένει άδειος ο server (έχω και φοβερό ping ). Το δικό μου: GP
Prospector8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τωρα που βαλαμε και fastpath ποιος μας πιανει xD Fujiyama7 εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα