gega Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Νεος Server 12 slots με ονομα : Hellenic Medieval Warfare #2 (Duel Only) Test για ο,τιδηποτε προβληματα επικοινωνηστε μαζι μου με pm ή εδω στο topic (δεν εμφανιζεται παντα ο server αλλα μετα απο μερικα search) 1
batigoal9 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παλι battleground μου παν κολλησε , newlynx. Το αλλαξαν με changemap βεβαια, αλλα ολο σε αυτο το map κολλαει.
newlynx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχεi μετά το update ένα πρόβλημα στην εμφάνιση του server στον browser του παιχνιδιού. Μερικές φορές εμφανίζεται και μερικές όχι. Μπορείτε να μου πείτε αν τον βλέπετε; Αναφέρομαι στον Hellenic Medieval Warfare (όχι τον Duel του άλλου παιδιού).
ektelion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ μετά από εκείνο το επάρατο free weekend τον βλέπω πάντα τον server.
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάλι που δοκίμασα να παίξω πριν λίγο, έκανα 4-5 searches και δεν τον έβρισκα με την καμία.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Add to favorites. Αν το κάνετε αυτό, θα τον δείχνει πάντα στα fav. (σε μένα τουλάχιστον)
gega Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχεi μετά το update ένα πρόβλημα στην εμφάνιση του server στον browser του παιχνιδιού. Μερικές φορές εμφανίζεται και μερικές όχι. Μπορείτε να μου πείτε αν τον βλέπετε; Αναφέρομαι στον Hellenic Medieval Warfare (όχι τον Duel του άλλου παιδιού). και εγω το ιδιο εχω παρατηρησει ... οταν δεν εμφανιζεται μονο με ip ή εαν τα εχεις στα favorites μπαινεις...
Prospector8 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Παιδες ενδιαφερομαι να αγορασω το παιχνιδι στα 10€. Αν καποιος το πουλαει η πουλιεται απο σελιδα σε αυτην την τιμη,let me know
batigoal9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Chivalry in a nutshell. //credits se reddit kai fg http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hK0KwR8qBlo Απόδειξη ότι τα hitboxes των μικρων οπλων εχουν γινει οτι να ναι μετα το πατς. Επισης για οσους εχουν προβλημα με fps, μπορειτε να δοκιμασετε αυτο : http://www.chivalrythegame.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=10105 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2013 από batigoal9 5
batigoal9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πέρασα κι εγώ από κει. Morte Couille o server, αλλα μόνο για χτές ήταν low gravity Θα ανεβασω και 2 μικρα βιντεακια που εγραψα κουτσα στραβα Στο 2ο παίζαμε darkforest μονο archers. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Go Go Power Rangers! (ή ντου από ευρωπαίους μεσαιωνικούς νίντζα!)
batigoal9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Xαχα ναι αυτο μου θυμισε κι εμενα Kαι το βιντεακι με μονο τοξοτες, σε αθλια ποιοτητα γιατι ειμαι μεγιστος encoder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα