Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το στόμα σου...και στου newlynx το αυτί!

Καλά χθές μερικές φορές γινόταν χαμός απο τοξότες! Παντού βέλη. νομίζω κάποια στιγμή στους Masons τα 3/5 ήταν τοξότες!!!

Η ασπίδα απο προαιρετική έχει γίνει απαραίτητο αξεσουαρ, πλέον B)

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα 8 τοξότες μέγιστο στην πίστα αλλά δεν μπορείς να ορίσεις πχ 4 σε μια πλευρά, οπότε  τώρα έχουμε τον κίνδυνο (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) και οι 8 να βγουν μαζί. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό. Ίσως να τους κάνω 6.

Επίσης επειδή το παιχνίδι σε μερικές πίστες μας πετά έξω (δεν κρασάρει ο server) έκανα μερικές αλλαγές στο όριο του ping για να δω αν φταίει αυτό.

Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να στρώσουν τα πράγματα.

Δημοσ.

Έβαλα 8 τοξότες μέγιστο στην πίστα αλλά δεν μπορείς να ορίσεις πχ 4 σε μια πλευρά, οπότε  τώρα έχουμε τον κίνδυνο (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) και οι 8 να βγουν μαζί. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό. Ίσως να τους κάνω 6.

Επίσης επειδή το παιχνίδι σε μερικές πίστες μας πετά έξω (δεν κρασάρει ο server) έκανα μερικές αλλαγές στο όριο του ping για να δω αν φταίει αυτό.

Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να στρώσουν τα πράγματα.

Καλα αν πανε μαζι κι οι 8 ας αλλαξουν ομαδα οι 4 :P

Μπορεις να ριξεις το οριο του vote Σε 65-70 τουλαχιστον, για να μπορουμε να κικαρουμε τους πινγκερς?

Θενκς.

//Moυ λεει τωρα ο ASD οτι εχουν ολοι οι Masons 150-300 ping και φυσικα δε μπορουν να τους κικαρουν :P

Δημοσ.

Γενικά ακόμα έχω κάποια θέματα με αποσυνδέσεις των παικτών. Προσπαθώ να δω τι φταίει... οπότε όπως και είπα πριν δείξτε υπομονή.

Δημοσ.

Γενικά ακόμα έχω κάποια θέματα με αποσυνδέσεις των παικτών. Προσπαθώ να δω τι φταίει... οπότε όπως και είπα πριν δείξτε υπομονή.

Ναι ρε εννοειται.

Απλα δινω feedback :P

Δημοσ.

Πρώτη νίκη σε duel! Βέβαια δεν συμμετείχαν τα "βαριά ονόματα"...

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου αρέσουν τόσο τα duels που βαριέμαι τα άλλα modes πλέον.

post-230216-0-82793600-1359998617_thumb.jpg

Δημοσ.

Παίκτες μου θέλω το εξής. Αν κάποια στιγμή σας αποσυνδέσει το παιχνίδι να μου πείτε σε ποιον χάρτη το έκανε. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό απλά ξαναμπαίνετε και αλλάζετε χάρτη.

Πάντως το autobalance να ξέρετε πως λειτουργεί οπότε με αυτό είμαστε οκ. Με το θέμα του ορίου του ping θα ασχοληθώ πάλι μόλις λύσω το θέμα των αποσυνδέσεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίκτες μου θέλω το εξής. Αν κάποια στιγμή σας αποσυνδέσει το παιχνίδι να μου πείτε σε ποιον χάρτη το έκανε. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό απλά ξαναμπαίνετε και αλλάζετε χάρτη.

Πάντως το autobalance να ξέρετε πως λειτουργεί οπότε με αυτό είμαστε οκ. Με το θέμα του ορίου του ping θα ασχοληθώ πάλι μόλις λύσω το θέμα των αποσυνδέσεων.

Σημερα μας πεταξε σε αυτο με το Bombcart. Βattleground νομιζω λεγεται.

Moνο αν μπορεις να ριξεις το ποσοστο που απαιτειται για vote.

Να μπορουμε να τους διωχνουμε χειροκινητα.

Εκτος αν επηρεαζει τπτ ελεγχους που κανεις.

Επεξ/σία από batigoal9
Δημοσ.

Καλημέρα,

Λοιπόν, μετά απο ένα 2ωρο session εχθές το βράδυ (22.00-12.00) παρατήρησα πως στην "Mordor" γίνονται πολύ υψηλά spikes στα pings μερικές φορές κ ο πιο πολύ κόσμος παραπονιόταν. Ωστόσο, δεν κόλλησε όπως άλλες φορές.

Επίσης, παρατήρησα πως, μάλλον, δεν κάνει kick τους υψηλούς pingers, αφού είδα 200άρια & 300άρια να είναι μέσα μόνιμα. Τώρα πώς έπαιζαν δεν ξέρω...

my 5 cents :mellow:

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν τα πινγκς σημερα.

Μονο που τωρα μολις, κολλησε ο σερβερ γενικα.

LTS στο Stonehill παιζαμε(αυτο με το βασιλια).

Αλλα απ'οτι καταλαβα βγηκε off τελειως ο σερβερ, οποτε δεν θαχει μαλλον να κανει με το αλλο που μας πεταει στο τελος του μαπ.

Τα duels τα αυξησες?

Επισης αν μπορεις ριξε το οριο στο 70 εστω. Γιατι δεν βγαινει vote με τπτ.

Θενκς

//Νεο αιμα ειδα παλι σημερα. Αυξανομαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...