batigoal9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έκανα αλλαγές και μάλλον τώρα θα δουλεύει το ping limit. Θεωρητικά μέσα σε 1,5 λεπτό θα πρέπει να πετά όσους έχουν πάνω από 130. Πείτε μου όταν ξαναμπείτε.... Κατι 300 ping ειδα βγηκαν. Τωρα αν βγηκαν μονοι 'η τους πεταξε δεν ξερω. Παντως ενας που χει 172 ειναι μεσα κανα 5λεπτο. Γενικα μενουν χαμηλα τα pings. Παντως βλεπεις κανενα 170. Τωρα δουλευει δε δουλευει δεν ξερω. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από batigoal9
Prospector8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ελπιζω τωρα να βρισκω επιτελους τον σερβερ μας!! Αν δεν τον βρισκω,ποια ειναι η ip και που την βαζω?? Και ενα μεγαλο Μπραβο στην ετερεια για την μεγαλη υποστηριξη!
newlynx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κατι 300 ping ειδα βγηκαν. Τωρα αν βγηκαν μονοι 'η τους πεταξε δεν ξερω. Παντως ενας που χει 172 ειναι μεσα κανα 5λεπτο. Γενικα μενουν χαμηλα τα pings. Παντως βλεπεις κανενα 170. Τωρα δουλευει δε δουλευει δεν ξερω. Κάποιος μπορεί να έχει για λίγο μεγάλο ping οπότε ο server θα τον ξαναρωτήσει σε λίγο (έχω βάλει 30 sec). Αν έχει πάλι μεγαλύτερο από 130 ping θα τον πετάξει. Θεωρητικά έτσι δουλεύει αλλά εσείς θα το κρίνετε καλύτερα.
batigoal9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κάποιος μπορεί να έχει για λίγο μεγάλο ping οπότε ο server θα τον ξαναρωτήσει σε λίγο (έχω βάλει 30 sec). Αν έχει πάλι μεγαλύτερο από 130 ping θα τον πετάξει. Θεωρητικά έτσι δουλεύει αλλά εσείς θα το κρίνετε καλύτερα. Koιτα εχω δει ατομα κοντα στο 200, να μενουν για 10 λεπτα. Μπορει στιγμιαια να πεφτει και να μηδενιζεται ο χρονος, δεν ξερω. Παντως σε γενικες γραμμες δουλευει. Σπανια θα δεις πανω απο 2 με 150+. Μια χαρα ειναι πλεον. Θενκς.
newlynx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά επειδή ο χάρτης citadel κόλλησε κάποια στιγμή (και μάλλον αυτό έγινε και το μεσημέρι) τον έβγαλα από τη λίστα μέχρι να τον ελέγξω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και είχε φάση η Mordor. Αλλά ναι, κάποια στιγμή που παίζαμε το βράδυ, μόλις τέλειωσε ο χάρτης, μας πέταξε όλους έξω ο server και όταν ξαναμπήκαμε ήταν πάλι η Citadel, οπότε κάτι παίζει.
BlackBird79 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ...και για να ξεκολλήσουμε έπρεπε να κάνουμε change map vote, οπότε και δούλεψαν στην συνέχεια χωρίς πρόβλημα οι υπόλοιποι χάρτες...
batigoal9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παλι κολλησε το citadel. Επισης pingers πολλοι. Θα ανεβασω screen μετα. Tωρα φταιει το μαπ? Δεν τους πεταει ολους μαζι αλλα εναν-εναν? Δεν ξερω. Σε γενικες γραμμες ειναι καλα παντως. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από batigoal9
GP7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Έπαιξα κι εγώ για πρώτη φορά σήμερα στον ελληνικό server και ήταν όντως πολύ διασκεδαστικό.. Και ήταν μέσα και πολλά παιδιά που έχουν γράψει στο topic.. Εγώ είμαι ο geopag7! Θα πέσει λιωσιμοοοοοοοοοοό!!!!!!!!
Prospector8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Omg !!! Γινομαστε πολλοι!! Αυτα ειναι ,δοκιμασα χθες να δω αν βρισκω τον σερβερ και επιτελους μετα απο καιρο μου τον δειχνει !! Fujiyama7 is coming,biatches xD
newlynx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παλι κολλησε το citadel. Επισης pingers πολλοι. Θα ανεβασω screen μετα. Παιδιά όταν φορτώνει η citadel απλά κάντε αλλαγή χάρτη. Από λάθος δεν το έβγαλα χθες οπότε θα φορτώνει σήμερα. Από αύριο θα τον αφαιρέσω μέχρι να βρω τι φταίει.
batigoal9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά όταν φορτώνει η citadel απλά κάντε αλλαγή χάρτη. Από λάθος δεν το έβγαλα χθες οπότε θα φορτώνει σήμερα. Από αύριο θα τον αφαιρέσω μέχρι να βρω τι φταίει. Mπα ειναι ωραιο map Απλα οταν τελειωσει ξαναμπαινουμε και κανουμε changemap. Κολλαει παντα αφου τελειωσει, πανω στην αλλαγη. Επισης το autobalance εχει θεμα. Αφηνει -4 και -5. Σ'εχουμε πρηξει το ξερω Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από batigoal9
batigoal9 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολλή κούραση έπεσε σήμερα. Χανγκοβερ από κάνα πάρτυ μάλλον Μάθατε και τη λέξη feg.
BlackBird79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα σε όλους κ καλή εβδομάδα! Έχω να πώ πως μετά το update κ τις ρυθμίσεις του newlynx φαίνεται οι high pingers να την κάνουν με μικρά πηδηματάκια απο τον server κ να μένουν λίγοι κ καλοί. @newlnynx Φαίνεται να δουλεύει το kick για τους high pingers...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 To όριο για τους τοξότες περιμένουμε τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα