Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jesus who?

Αυτος περπατησε, εγω εβαλα φωτια στο νερο :P

(Και hakusation δωρο)

9C66B0946642D60CC259EE4EEEEF155B8D76CAE6

C88F92529F219DCCA1A3D50FE11433027438B929

Ωραιες οι πιστες για duel. Ψιλοχαμος γινοταν γενικα σημερα.

Το οριο για τους archers ανα ομαδα το οριζει ο host?

Γιατι παλι ειδα καμποσους.

Δημοσ.

Παίδες, για μεταφέρετε εντυπώσεις απο το update.

Έκανα μόνο το update κ δεν έπαιξα καθόλου...ωστόσο είδα κάτι flails λίγο ως spectator να αιωρούνται  :shock: 

Δημοσ.

Ο Hellenic Medieval Warfare είναι πάλι σε λειτουργία. Έβαλα μερικούς από τους καινούριους χάρτες συμπεριλαμβανομένων και 4 duels.

Eπειδή δεν έχω παίξει ακόμα duel έχω βάλει τους 4 παρακάτω που είναι με bold οπότε αν προτιμάτε κάποιον άλλο πείτε μου.

AOCDuel-Arena_Flat_p
AOCDuel-Arena_p
AOCDuel-Bridge_p
AOCDuel-Cistern_p
AOCDuel-Courtyard_p
AOCDuel-Dininghall_p
AOCDuel-FrostPeak_p
AOCDuel-Mines_p
AOCDuel-Shaft_p
AOCDuel-Shipyard_p
AOCDuel-ThroneRoom_p
AOCDuel-Tower_p

Επίση ενεργοποίησα μέγιστο ping στα 130 αλλά αν δουλέψει θα δούμε.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Παίδες, για μεταφέρετε εντυπώσεις απο το update.

Δεν έπαιξα πολύ, αλλά...

Όπως είπα, slash/thrust τουλάχιστον με claymore (ίσως και τα άλλα 2h σπαθιά) μεταφράζεται σε slash/slash. Won't miss it. :P

Left Alt + slash ή overhead κάνει την αντίστοιχη κίνηση από την άλλη μεριά. Βολικό γενικώς, αλλά και ενάντια σε ασπιδοφόρους.

Δεν έχω δοκιμάσει τα νέα όπλα, αλλά κάτι πρέπει να κάνω γιατί έχασα το veteran helmet μου. -_-

H σφεντόνα έχει άπειρες ε... πέτρες.

Στο Duel έχει κάτι σαν ladder και μπορείς να κάνεις challenge τους άλλους. Δεν το κοίταξα πολύ πώς λειτουργεί όμως, γιατί καθόμουν στο "pool" και με έβαζε αυτόματα ενάντια σε κάποιον ενώ πάλευα να μπω spectator. :P

Όπως φαίνεται, στο duel παίζουν ταυτόχρονα τύποι στην ίδια πίστα αλλά σε διαφορετική "διάσταση";

Πάντα 1 vs 1 σε αρκετά καλό χώρο για να κάνεις και την "βόλτα" σου. Θυμίζει JKII Duel maps.

Έπαιξα πάλι την Citadel (Mordor :P) χθες και είχε φάση. Ο πιο μεγάλος χάρτης νομίζω.

• Like 2
Δημοσ.

@newlynx

Ανυπομονώ να μπώ σήμερα! Να μεταφέρω τις ευχαριστίες μου για το host, φαντάζομαι εκφράζω και τους υπόλοιπους Έλληνες παίχτες, πως το παιχνίδι ΔΕΝ θα είχε το appeal που έχει αυτή τη στιγμή χωρίς τον "Hellenic Medieval Warfare" server :wub:

@GhostRider

Μια χαρά ακούγονται οι αλλαγές.

Αυτό με τα duels φαίνεται καλό - παρατήρησα πολλούς server εχθές να παίζουν duels. Παρατήρησα και κάποιες αλλαγές στο μενού των server. Να δούμε αν αυτό εκτός απο αισθητικούς λόγους έχει και πιο ουσιαστικές αλλαγές. Αυτό με τις άπειρες πέτρες θα παίξει πολύ με noobs, κάτι μου λέει...Είδωμεν!

Thnx GhostRider. :-)

• Moderators
Δημοσ.

@newlynx

Ανυπομονώ να μπώ σήμερα! Να μεταφέρω τις ευχαριστίες μου για το host, φαντάζομαι εκφράζω και τους υπόλοιπους Έλληνες παίχτες, πως το παιχνίδι ΔΕΝ θα είχε το appeal που έχει αυτή τη στιγμή χωρίς τον "Hellenic Medieval Warfare" server :wub:

Το σωστό να λέγεται.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, αν δεν υπήρχε ο server των HEL-PX να παίζουμε με ωραίο ping, δεν θα είχε πιάσει τόσο. :)

Δημοσ.

Thanks newlynx για τις αλλαγες.

Μηπως ειναι πολλα 4 duels με LTS?

Θα βαρεθουν πιστευω.

Επισης, εσυ φτιαχνεις το οριο για αρτσερς?

Γιατι τωρα που παιζαμε ηταν 3/5 :P

Δημοσ.

Μερικές φορές πολλοί archer, υπερβολικά πολλοί! Να δείτε τί θα γίνει τώρα με τους σφενδονιστές...

Υπάρχει όντως όριο στον αριθμό τους ανα server;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ο server θα συνεχίσει όσο μπορώ να ασχολούμε αλλά να ξέρετε δεν θα υπάρχει για πάντα(οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις με πιέζουν). Οπότε να κρατάμε επαφές στο φόρουμ ώστε αν πάψει ο server να λειτουργεί να μην χαθούμε.

Το σωστό να λέγεται.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, αν δεν υπήρχε ο server των HEL-PX να παίζουμε με ωραίο ping, δεν θα είχε πιάσει τόσο. :)

Βασικά ο server δεν είναι των HEL-PX αλλά τον έχω φτιάξει ως μέλος τους. Δεν τον έχουμε ενσωματώσει στη λίστα παιχνιδιών που παίζει "επίσημα" το clan.

Thanks newlynx για τις αλλαγες.

Μηπως ειναι πολλα 4 duels με LTS?

Θα βαρεθουν πιστευω.

Επισης, εσυ φτιαχνεις το οριο για αρτσερς?

Γιατι τωρα που παιζαμε ηταν 3/5 :P

Θα δούμε τη ροή με τους χάρτες και θα κάνω αλλαγές. Προσωπικά δεν έχω παίξει ακόμα duel οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται σε αυτές τις μάχες. Πόση ώρα διαρκεί αυτό το mode?

Επίσης έχω επιλογή για περιορισμό κλάσεων αλλά ακόμα δεν την έχω ενεργοποιήσει. Από ότι καταλαβαίνω θέλετε να μειωθούν οι τοξότες. Θα το ρυθμίσουμε και αυτό.....

Τέλος θέλω να μου πείτε αν δείτε παίκτες με πάνω από 130 ping για να δω αν λειτουργεί αυτή η ρύθμιση.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ο server θα συνεχίσει όσο μπορώ να ασχολούμε αλλά να ξέρετε δεν θα υπάρχει για πάντα(οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις με πιέζουν). Οπότε να κρατάμε επαφές στο φόρουμ ώστε αν πάψει ο server να λειτουργεί να μην χαθούμε.

Βασικά ο server δεν είναι των HEL-PX αλλά τον έχω φτιάξει ως μέλος τους. Δεν τον έχουμε ενσωματώσει στη λίστα παιχνιδιών που παίζει "επίσημα" το clan.

Θα δούμε τη ροή με τους χάρτες και θα κάνω αλλαγές. Προσωπικά δεν έχω παίξει ακόμα duel οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται σε αυτές τις μάχες. Πόση ώρα διαρκεί αυτό το mode?

Επίσης έχω επιλογή για περιορισμό κλάσεων αλλά ακόμα δεν την έχω ενεργοποιήσει. Από ότι καταλαβαίνω θέλετε να μειωθούν οι τοξότες. Θα το ρυθμίσουμε και αυτό.....

Τέλος θέλω να μου πείτε αν δείτε παίκτες με πάνω από 130 ping για να δω αν λειτουργεί αυτή η ρύθμιση.

Προσωπικα πιστευω στο 1/3 οι τοξοτες. Παντως κατω απο τους μισους.

Επισης μετα λυπης σε πληροφορω οτι το ping limit δε δουλευει :/

Μολις τωρα citadel και μονο 6 ατομα ειχαμε κατω απο 100. Ολοι οι αλλοι ηταν 120-200.

Επισης ειδα οτι τα duels ειναι σπαστα. Νομιζα οτι θα ταν κι οι 4 πιστες σερι :P

Να σου πω δε λεει χρονο, αλλα ειναι 20 λεπτα σιγουρα. Εμενα προς το παρον μαρεσει το φορματ.

Αλλα ειδικα οι νεοτεροι ισως βαριουνται τα duels. Προτεινω να τ'αφησεις προς το παρον να μαζευτουν αποψεις και βλεπεις.

Δημοσ.

Έκανα αλλαγές και μάλλον τώρα θα δουλεύει το ping limit. Θεωρητικά μέσα σε 1,5 λεπτό θα πρέπει να πετά όσους έχουν πάνω από 130. Πείτε μου όταν ξαναμπείτε....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...