Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παίδες είναι από τα games που δε μετάνιωσα τα λεφτά του. Δεν έχω πολύ χρόνο να το παίξω τόσο αλλά με τη παρέα που παίζαμε cod - lol Κτλ του δίνουμε μπόλικο πόνο . Είμαστε 5-6 και σφάζουμε αβέρτα , λίγο abuse βέβαια το 2ο class με το dodge feature χωρίς cooldown (της ***ας cooldown) , καθώς και οι αποκρούσεις με τα daggers ενάντια στις βαριοπούλες . Nerfάραν και τους Archers .

Συμφωνώ πως τα OBJ μαζί με τα roundbased είναι αρκετά διασκεδαστικά και σε server με μέτριο κόσμο και να νιώθουν γίνονται ωραία παιχνίδια . Σκεφτήκαμε να σηκώναμε ελληνικό Server αλλά δεν είδα μεγάλη κίνηση thus far , so παίζουμε σε ξένους με 70-100ms playable.

Τελευταία αγαπημένη πίστα σε roundbased , η ARENA , φέρνει κάτι από Spartacus.

Δημοσ.

Μπήκα χθες για να ασχοληθώ 20 λεπτά και έμεινα (μαζί με 3 φίλους) 3 ώρες!!!! Απίστεuτη διασκέδαση και τρελό γέλιο. Πείσαμε και άλλους 2 φίλους από το clan να το πάρουν οπότε προβλέπεται χαμός.

Δημοσ.

πλάκα μου κάνετε...?? 2 σελίδες μόνο...?? εγώ πάντως με ένα φιλαράκι το έχουμε λιώσει... εντάξει έχει μερικά άπειρα bugs αλλα το παιχνίδι έχει απόλα... σε όσους αρέσει ο μεσαίωνας θα το ευχαριστηθούν πολύ...

Δημοσ.

Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι η έκπληξη της χρονιάς που δίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα καθιερωμένο FPS παιχνίδια που παίζουμε. Αυτή τη στιγμή το έχουμε πάρει 8 άτομα στην clan και διασκεδάζουμε ρίχνοντας πολύ γέλιο. Το αστείο είναι πως στην αρχή το είχε πάρει ένα άτομο που ήθελε να πείσει και τους υπόλοιπους να το αγοράσουμε αλλά τον αγνοούσαμε. Μετά το πήρε και 2ος και 3ος και ούτε καθεξής και βρεθήκαμε αντί για BF3 να παίζουμε Chivalry.

Δημοσ.

Newlynx σε έβαλα.Ναι, όντως είναι η έκπληξη της χρονιάς.Και φαίνεται πως πουλάει και αρκετά καλά.Θέλει κάποιες βελτιώσεις σε κάποια σημεία και για ν' απογειωθεί εντελώς, νομίζω άλλους 5-6 χάρτες.Δεν είναι οτι τους βαρέθηκα, αλλα νομίζω μια μεγαλύτερη ποικιλία θα του έδινε αρκετούς πόντους.Η αίσθηση που σου δίνει πάντως όταν πετσοκόβεις είναι ασύγκριτη.Όπως επίσης και τα νεύρα αν σε βιάσουν 2-3 φορές συνεχόμενα. :P

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να στήσω αυτές τις ημέρες ένα σέρβερ δικό μου αν βρω χρόνο αλλά δεν το εγγυώμαι.

@Vasilius νομίζω ότι είχα δει και εγώ το όνομά σου.

@Bigi σε έβαλα.

Δημοσ.

Σήκωσα έναν 24άρι server δοκιμαστικό με τίτλο Hellenic Medieval Warfare. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τις ρυθμίσεις οπότε δεν ξέρω ποσο καλά λειτουργει. Αν έχετε παρατηρήσεις στείλτε τες εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σήκωσα έναν 24άρι server δοκιμαστικό με τίτλο Hellenic Medieval Warfare. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τις ρυθμίσεις οπότε δεν ξέρω ποσο καλά λειτουργει. Αν έχετε παρατηρήσεις στείλτε τες εδώ.

kickare κανεναν να μπουμε :P

Δημοσ.

Φίλε μου έχω αναφορά από τους κρετίνους μου, πως ήταν up αλλά τώρα δεν τον δείχνει ... έχεις IP να μπούμε?

Υ.Γ Σαν AssVas παίζω dude.

Δημοσ.

Κάναμε μερικά καλά παιχνίδια χθες με μερικούς από εδώ μέσα. Εύχομαι σε καλή συνέχεια αν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος .....

Δημοσ.
Κάναμε μερικά καλά παιχνίδια χθες με μερικούς από εδώ μέσα. Εύχομαι σε καλή συνέχεια αν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος .....

κάνατε θές να πείς γιατι εγώ προσπαθούσα να ανεβάσω το javelin... μεγάλη πίκρα!! :)

άντε να βάλουμε και κανα videακι να γεμίζει το τοπικ.....

https://www.youtube.com/watch?v=tfpsoBX3EDk

https://www.youtube.com/watch?v=llnRxtazljg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...