Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα άλλα 2 slots στον server και έγινε 26άρης. Ελπίζω με το επόμενο patch να βελτιώσουν τα εργαλεία του server γιατί όταν είναι full ούτε εγώ δεν μπορώ να μπω.

• Like 2
Δημοσ.

Καντον 30αρι μαν να γινεται πανικος!! Παντως 3 μερες δεν τον εχω βρει online καθολου να μου τον δειξει στους σερβερς και ενας φιλοςμου που το βρηκε λεει οτι εχει μεσα πολλα ατομα που ειναι AFK και ποιανουν χωρο τζαμπα.. παιζει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Καντον 30αρι μαν να γινεται πανικος!! Παντως 3 μερες δεν τον εχω βρει online καθολου να μου τον δειξει στους σερβερς και ενας φιλοςμου που το βρηκε λεει οτι εχει μεσα πολλα ατομα που ειναι AFK και ποιανουν χωρο τζαμπα.. παιζει κατι τετοιο?

Μπορει να μην τον σηκωνει. Ξερει τι κανει ο new. Εξαλλου ηταν φουλ λογω τριαλ.

Παντως κι εμενα ειναι 2 μερες που δεν τον βγαζει ουτε στα fav.

Ενω με join σε friend μπαινω κανονικα.

Tραγικο να μη μπορεις να μπεις στον σερβερ σου.

Στελνε μηνυμα να κικαρουμε τον Ιλο :P

• Like 1
Δημοσ.

Η μη σωστή αναφορά των παικτών είναι πρόβλημα μεταξύ server (σε επίπεδο λογισμικού) και steam. Ελπίζω να το  φτιάξουν κάποια στιγμή. Μια μέρα έβλεπα στον server browser του steam 34 άτομα!!!! κάτι που φυσικά είναι αδύνατο.

Σε λίγες μέρες βγαίνει το patch οπότε θα έχουμε αλλαγές και σε επίπεδο server. 

Δημοσ.

Ωραια μακαρι μακαρι... Η αληθεια ειναι οτι με την παρεα αλλα 3 ατομα δηλαδη μας βγηκε η παναγια για να μπουμε σε εναν οποιονδηποτε server και οι 4 μαζι.. εχει εναν πολυ παραπλυγικο τροπο για να μπαινεις και να βρισκεις τους σερβερς :/ Και σε αυτο το game ετυχε να κανω 58kills και ο δευτερος να εχει 32, δυο φορες πηγαν να με κανουν ΚΙCK για Hacks,αμα το ειχα φαει νομιζω τωρα δεν θα ειχα οθονη ή χερι xD Παντως εχει παααρα πολυ πλακα οταν παιζεις με γνωστους ή φιλους.

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη πιστεύω οτι ο server πρέπει να ξαναπάει 24/24 slots και απο εκεί και πέρα να γίνει prive (θα μπορούμε να ανταλλάσουμε password η  community με steam chat ή το teamspeak των HEL-PX). Αν μείνει public θα πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνονται οπωσδήποτε kick οι spectators,afk'ers,laggers γιατι πραγματικά χαλάνε όλο το feeling του game επειδή ο server laggarei με δαύτους. Έχει καταντήσει κουραστικό να φοβάμαι τον κάθε lagberdier (λέμε τώρα). Επίσης που να με κάνεις kick ρε trick πρόλαβαν άλλοι στο hakusation weekend. H community είμαστε αρκετοί για να συντηρούμε τον server και prive imo.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...