Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ελα να μπαινουμε!! βασικα εγω δεν το κανω refresh απλα παταω πανω του και αν δεν μπει ξαναδοκιμαζω.. Που ειναι ο σερβερ μας γαμω!?
batigoal9 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ελα να μπαινουμε!! βασικα εγω δεν το κανω refresh απλα παταω πανω του και αν δεν μπει ξαναδοκιμαζω.. Που ειναι ο σερβερ μας γαμω!? Ναι αυτο λενε. Οτι δεν τον βγαζει στη λιστα. Εγω απο τις 2μισι που προσπαθω δε τον εχω πετυχει καθολου. //εγω τον εχω και στα φειβοριτς αλλα ουτε κει.
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εγώ τον πέτυχα πριν λίγο και κατάφερα να παίξω 1-2 γύρους αλλά δεν έχει νόημα. Αν είναι να σου βγαίνει η πίστη να μπεις ή να μην μπορείς καν να τον βρεις, ε να λείπει. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω του τζάμπα ΣΚ γίνεται της πουτ*νας και είναι όλοι οι servers γεμάτοι, ακόμα κι οι 64άρηδες. Από το Call of Duty 1 έχω να δω τέτοιο πράγμα.
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 6 ωρεεεεςςς και δεν λεωω να σταματησωωωωωω!!!! Αεραααααα!! 1
xaralas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πρεπει να γινεται πανικος ε; Στο Steam δειχνει 23k players.. 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ρε το game γαμαει,ειχα παρα πολυ καιρο να διασκεδασω ετσι με ενα παιχνιδι,τα μπινελικια παντα θα υπαρχουν αλλα εγω παρολο τα 120ms το ευχαριστιεμαι τερμα!
batigoal9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αγαθιανοί πείτε μου ποιός είναι αυτός στο βάθος που κοιμάται εν ώρα υπηρεσίας. Εδώ βλέπουμε ένα από τα καλά του να μην έχεις εγκέφαλο. (Kακή μετάφραση το ξερω ) Και last but not least : Eυχαριστώ ιδιαιτέρως τον Garbage, αν είναι από εδώ μέσα, καθώς και το φρέσκο ελληνικό αίμα. Ήταν μεγάλη μου τιμή η υποψηφιότητα κι η εκλογή μου ως hacker. Ο λόγος ότι είχα φυσικά γρηγορότερα two handed swords από τα one handed των εκπληκτικών maa που συμμετείχαν. Ήθελα να παιζε ένας εκ των Ίλο,Wanderer,Kinezodin ή Ghost, να γελάγαμε. Θα χτυπούσαν 70αρα. Αυτά 2
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου sry γι αυτό το match αλλά οι ανεγκέφαλοι είναι παντού..
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτησω,δεν παιζει τπτ αλλο απο upgrades ή κατι σχετικο??? lvls ή Ranks δεν υπαρχουν?? Το μονο που κανουμε ειναι να μπαινουμε σε διαφορα modes και οταν τελειωσουμε,παει παει αυτο ηταν?? Ουτε να αποθηκευει καπου τα στατιστικα μας ουτε τιποτα?? :/
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που πρόσεξα ήταν οτι για να ξεκλειδώσεις τα νέα όπλα θέλει lvls αλλά για στατιστικά και έτσι δεν έχω δει κάτι.. ΥΓ. Πώς ενεργοποιείς την επιλογή να σου δείχνει τα ονόματα πάνω απο τους παίχτες??
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εχει μερικα χρησιμα Tips πιστευω : http://www.chivalrythegame.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=6347
newlynx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ευτυχώς που το παιχνίδι ΔΕΝ έχει στατιστικά γιατί πολλοί παίκτες θα κοίταζαν αυτά και όχι το παιχνίδι. Ο σκοπός είναι να παίξεις και να διασκεδάσεις χωρίς μετά να χρειάζεται να συγκρίνεις τις επιδόσεις σου με άλλους. 2
ilos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλά τα hakusations αυτό το ΣΚ πήγαν over 9000. Μπόρα είναι θα περάσει trick. Ωραία τα 90 fps βλέπω σου πάνε γάντι. Εντ τζαστ φορ λολζ: ανοίξαμε και σε ξένους server και σας περιμένουμε: Στον Ελληνικό δεν είναι να μπάίνεις αν δεν έχεις βύσμα στην άλλη ομάδα (αυτό ήταν πριν το free ΣΚ!!!): 2
batigoal9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χαχα σ'αρεσε αυτο με το κουδουνι Όχι που δε θα λέγαν και σένα χακερ. Νοσακο μη φοβασαι, δεν με πειραξε το κικ. Χαλαλι που γελασα Eπίσης εχει ρανκς το γκειμ. Και τα οπλα δε τα ξεκλειδωνεις με ρανκ. Καθε οπλο εχει ενα αριθμο, ο οποιος ειναι τα κιλλς που πρεπει να κανεις με το προηγουμενο οπλο για να το ξεκλειδωσεις. Tα ονόματα ειναι friends. Mε το H μπαινουν και βγαινουν νομιζω. Κι οπως λεει ο newlynx ευτυχως που δεν υπαρχουν παραπανω στατς. Ηδη πολλοι αρπαζονται και/ή παιζουν μονο για το k/d ratio. Το παιχνιδι ειναι να διασκεδαζεις. Και να ριχνεις headshots σε Kinezo //Τον Soldier Blue βριστε τον ελευθερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα