Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μόνο γεμάτους server βλέπω εδώ και ώρα...
>-Nosakos<- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Έπαιξα λίγο με έναν φίλο μου,τώρα στο free weekend, και μπορώ να πώ ότι είχε χαβαλέ!! Βέβαια δεν βρήκαμε ελληνικό sever(υπήρχε ένας αλλά ήταν 0/24 ). Επίσης ενώ παίζαμε για 2+ ώρες μόνο στο τέλος καταλάβαμε οτι υπήρχαν άλλες 2 επιθέσεις, οι οποίες ήταν "κρυμμένες" στο mouse wheel
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Χθες το ειχα βαλει να το δει η παρεα στην μεγαλη οθονη του σαλονιου μου κι ειχαν τους αρεσε αρκετα. Εμενα ηταν η δευτερη φορα που ειχα παιξει και το βρισκω πολυ διασκεδαστικο ειδικα οταν μαθεις κιολας. Κατα τις 11μιση με Name fujiyama7 θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για καποια friendly kills που εγιναν,απλα επαιζε ενας καφρος φιλος μου και ηθελε να δει αν οντως δουλευει το FF Kαι αλλο ενα συγνωμη στον Ghostrider για τα κεφαλακια και χερακια που κοβοντουσαν οταν επαιζα εγω xD xD
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ε μου πήρες το κεφάλι μέσα στην αρένα αλλά χαλάλι τον κερδίσαμε τον γύρο Πάντως για το ΣΚ θα το λιώσω μου φαίνεται λιγάκι, πλάκα έχει, και μετά βλέπουμε αν το αγοράσω,
SlackulatoR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Στο Steam έχει 50% προσφορά, πολύ αξιόλογο παιχνίδι. 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ε μου πήρες το κεφάλι μέσα στην αρένα αλλά χαλάλι τον κερδίσαμε τον γύρο Πάντως για το ΣΚ θα το λιώσω μου φαίνεται λιγάκι, πλάκα έχει, και μετά βλέπουμε αν το αγοράσω, Θα ηταν η στιγμη που πηγα τουαλετα και επαιξε ο φιλος μου xD xaxaxa
gildo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλο το game αλλα εχει θεμα με το ping ειχα 100 με 110 και οι αλλοι ειχαν 40 με 80 το πολυ που μεσα στο game η διαφορα ειναι μεγαλη οποτε θα παιξω το free για λιγο οσο ειναι
batigoal9 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλο το game αλλα εχει θεμα με το ping ειχα 100 με 110 και οι αλλοι ειχαν 40 με 80 το πολυ που μεσα στο game η διαφορα ειναι μεγαλη οποτε θα παιξω το free για λιγο οσο ειναι Μάλλον εσύ έχεις θέμα τότε. Γιατί συνήθως όλοι έχουν μικρό. Εκτός από μένα που έχει πρόβλημα η γραμμή. Πωπω όλοι οι σέρβερς φουλ ειναι. Και πρέπει να'ναι down κι ο ελληνικός. Ίλο, το fps cap πρέπει να ναι 90 πάντως και με ξεκλείδωμα. Εκεί μου maxαρει.
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ρε μου σπάσανε τα νεύρα πάντως, είχανε σκάσει μύτη κάτι αλβανοί και ήταν όλη την ώρα "kurwa kurwa" και κάναν TK για πλάκα το φελέκι μου δηλαδή, ξεκινάγαμε arena και 2-3 ήταν ψόφιοι ήδη
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια παρατήρηση μόνο για να μην ταλαιπωρηθείτε όπως εγώ. Αν θέλετε να παίξετε online με κάποιο φίλο σας, το "Create game" που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι είναι μόνο για LAN. Για να "σηκώσετε" διαδικτυακό server πρέπει να πάτε: "Steam -> Library -> Tools -> Chivalry: Medieval Warfare Dedicated Server". edit: Πολύ μανούρα να σηκώσεις dedicated server πάντως, έφαγα ήδη μια ώρα και μόλις τα κατάφερα. Η εντολή ήταν: F:\Program folders\Steam\steamapps\common\chivalry_ded_server\Binaries\Win32\UDKlogging.exe AOCFFA-ThroneRoomXL_P?steams ockets -dedicated=true -seekfreeloadingserver -Port=7777 -QueryPort=27015 -maxplayers=4 Η μόνη παράμετρος πρακτικά είναι το όνομα του χάρτη, που μπορείτε να τους βρείτε εδώ. Τα υπόλοιπα είναι προαιρετικά. Αυτό που φαίνεται όντως να χρειάζεται είναι το flag "-dedicated=true". Άνοιξα και πόρτες στο router αν και δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται, ίσως το UPnP να κάνει τη δουλειά μόνο του. Επίσης το maxplayers που έχω δηλώσει εδώ δεν ισχύει, γιατί γίνεται override από το configuration αρχείο "steam\steamapps\common\chivalry_ded_server\UDKGame\Config\PCServer-UDKGame.ini" (εκεί δηλώνεται και το όνομα του server). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από nzeppos 1
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το κατεβασα κι εγω να το δω , νομιζα υπαρχει ελληνικος server αλλα δεν βλεπω κατι στην λιστα ξερουμε τι παιζει?
gavros10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το κατεβασα κι εγω να το δω , νομιζα υπαρχει ελληνικος server αλλα δεν βλεπω κατι στην λιστα ξερουμε τι παιζει? εκει που σου δειχνει τους σερβερς βαλε να στους δειχνει οσο μεγαλωνει το ping απο το μικροτερο στο μεγαλυτερο εμενα ο ελληνικος ειναι πρωτος
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εξακολουθω να μην τον βλεπω Hellenic Medieval Warfare δεν λεγεται?Δεν βρισκει κατι ουτε με name search αλλα ουτε και με Ping search
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι τίγκα δεν τον δείχνει, θέλει κάμποσα refresh, αρκεί να τον δεις μια φορά να μπεις και μετά θα είναι στο history
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα