Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 η "ορμάω σαν ταλιμπάν" λογική του COD δεν έχει εφαρμογή εδώ, μιλάμε για melee καταστάσεις. Kinezodin με την σφυρούμπα να κάνει ντου έχεις δει; 1
Luciddream Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τα παρακάτω βίντεο είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά (sorry αν έχουν ποσταριστεί ξανά): http://www.insomnia.gr/topic/406940-chivalry-medieval-warfare/page-2?do=findComment&comment=5137581 αν και πλέον τα θεωρώ πολύ βασικά αυτα τα βίντεο... το παιχνίδι θέλει λιώσιμο για να γίνεις καλός
gavros10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 εχθες μου βγηκε η πιστη. ειχα να ριξω τοσο βρισιμο απο τις εποχες του cod ερχοντουσαν 2-3 ατομα απο το πουθενα, και δεν γινοταν να κανεις block γιατι σε χτυπαγαν ταυτοχρονα ολοι. παντως ενα απο τα πρωτα πραγματα που παρατηρησα ειναι οτι στα πρωτα 3 παιχνιδια εβλεπα πολλους εχθρους μαζεμενους και πηγαινα. μολις εφτανα καταλαβαινα την μαλακια μου αλλα ενταξει, τωρα το εμαθα. το χειροτερο ειναι οτι παταω το R για να κανω reload. χαχχααχαχ
ektelion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Kinezodin με την σφυρούμπα να κάνει ντου έχεις δει; O Kinezodin παίζει πολύ προσεκτικά φίλε. Άπειρο respect. αν και πλέον τα θεωρώ πολύ βασικά αυτα τα βίντεο... το παιχνίδι θέλει λιώσιμο για να γίνεις καλός Εννοείται, στην τελική θέμα εξοικείωσης και αντανακλαστικών είναι. Αλλά πριν τα αποκτήσεις αυτά, πρέπει να μάθεις τα βασικά. το χειροτερο ειναι οτι παταω το R για να κανω reload. LOOOOOOOL, κι εγώ το ίδιο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το χειρότερο γάβρε δεν είναι να πηγαίνεις ενάντια σε 3 (μπορείς να νικήσεις, ανάλογα το επίπεδο των άλλων, όπλο που κρατάς, κλπ), αλλά να πηγαίνεις ενάντια σε έναν και ή να ψοφάς με την πρώτη από headshot βέλος ή ενώ ξεκινάς την επίθεση να σου κόψει το το βέλος και να σε σκοτώσει ο αντίπαλος. @Ektelion Και πολύ τσάτσικα αρκετές φορές. Και μιας και δεν έχω βάλει memes τελευταία... (no offense γάβρε για το πρώτο, αλλά κολλάει ) Self-explanatory Because shit and cliff happens. Ξέρουν ποιοι είναι... 1
ektelion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και πολύ τσάτσικα αρκετές φορές. All is fair in love and war, χαχα. LOL με τα memes.
gavros10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 περα απο την πλακα ghost, πατησα καταλαθος το 4 εχθες, βγηκαν τα μουσκουλα μου εξω, και ερχεται ενας παταω τυχαια το κλικ και τον σκοτωσα. εκει πεθανα στο γελιο Ψαχνουμε 4ο ατομο για το four pack! 1
zizu10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πάω να μπω σε game και ενώ βλέπω μια χαρά τους servers όταν πατάω να συνδεθώ μου βγάζει να περιμένω όσο φορτώνει το παιχνίδι. Δύο φορές που προσπάθησα περίμενα 10 λεπτά αλλά δεν γινόταν τίποτα, παράλληλα παρατήρησα ότι κόλλαγε το ίντερνετ ενώ με το που έκλεισα την εφαρμογή επανήλθε κανονικά... Έχει τύχει σε κανέναν άλλο??
zeniath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ρε σεις μόνο έναν Ελληνικό σέρβερ έχει; Το έβαλα κ εγώ σήμερα που το έχει free για 2 μέρες και είπα να το δοκιμάσω (πλάκα έχει πρέπει να ομολογήσω)
SOADNICK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Για την αγαθηηηηη (με τα πολλα παιδια xD) GJ Typical Greeks Zeniath εσυ ησουν που σου πηρα το κεφαλι στο κολοσσαιο? Παρτο το παιχνιδι αξιζει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μην λες typical greeks γιατί θα κάνει να έρθει στο Insomnia... (αν δεν κυκλοφορεί ήδη) Μια φορά που έκανα και πολλά (free archer από πίσω τους) kills.
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Έβαλα κι εγώ το free Σ-Κ κι ενώ δεν περίμενα πολλά πράγματα, πρέπει να ομολογήσω πως έχει αρκετή πλάκα. Δυστυχώς έπεσα σε server με πολύ lag και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα έπρεπε. Κακώς υπάρχει μόνο ένας ελληνικός server.
batigoal9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Eγώ έβγαλα το άχτι μου με Soldier Blue Τον έφαγα αρκετές φορές. Δεν έκανα capture τον τρόμο στα μάτια του?
SOADNICK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 trickshot headshot erazkan Μην λες typical greeks γιατί θα κάνει να έρθει στο Insomnia... (αν δεν κυκλοφορεί ήδη) απο δω μεσα ειναι και αυτος?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω μαν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις γενικά. Τυπικός Έλληνας γαρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα