Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

38 καλα ειναι τωρα.

Επαιζα με 30 το πολυ πριν κανω λιγο oc την καρτα.

Αφου ειναι παναρχαια, ati 4800 series :P

Το χω βαλει να κλειδωνει στα 40 fps για να ναι playable τουλαχιστον.

Δεν εχω δοκιμασει παραπανω γιατι θα εκραγει :P

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψήθηκα να το αγοράσω κι εγώ αφού το φετινό FIFA δεν παίζεται και το COD το έχω βαρεθεί. Πάω να ξεψαρώσω τώρα και ελπίζω να με κρατήσει.

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς να μαζευτούμε για το four-pack που βγαίνει στα ~6.50 ευρώ (ο καθένας)??

εγω ναι ψηνομαι. αλλα πως θα πληρωσουμε αυτον που θα το παρει;

Δημοσ.

Ε θα υπάρχει κάποιος τρόπος...

Κάτσε να δούμε αν ενδιαφέρεται και ektelion και μετά μας μένει ένας ακόμα...!!

Δημοσ.

Κι εγώ μέσα αν η θέση είναι ακόμα διαθέσιμη. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου ο ektelion και είπα να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Φρέσκο αίμα.

Και δίψαγε το σπαθάκι μου... :P

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό για την τιμή, κι άμα το συνηθίσεις λίγο γίνεται απολαυστικό.

Αρκεί βέβαια να μη νευριάζεις εύκολα και να μην αρπάζεσαι, γιατί θα δοθούν αφορμές. :P

Και συνήθως έχει κόσμο ο ελληνικός σέρβερ.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι θα νευριάσεις στην αρχή είναι σίγουρο, αλλά χρειάζεται υπομονή. Ειδικά στο elimination που μπορεί να χάσεις νωρίς νωρίς και μετά να πρέπει να περιμένεις να τελειώσει ο γύρος. Επαναλαμβάνω, η λέξη κλειδή είναι "υπομονή", η "ορμάω σαν ταλιμπάν" λογική του COD δεν έχει εφαρμογή εδώ, μιλάμε για melee καταστάσεις. Ακόμη κι οι ιππότες, άντε να αντέξουν μέχρι τέσσερα χτυπήματα. Μεγάλη προσοχή θέλει κυρίως το block (μου βγήκε η πίστη μέχρι να συνηθίσω ότι πρέπει να κοιτάω το όπλο και όχι τον αντίπαλο όταν μπλοκάρω). Τα παρακάτω βίντεο είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά (sorry αν έχουν ποσταριστεί ξανά):

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...