Erunildo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε αυτή την λύση... http://www.insomnia.gr/topic/406940-chivalry-medieval-warfare/page-5?do=findComment&comment=5148558 Αυτο ειναι για αλλο προβλημα,για οταν δεν βρισκει servers. Ελπιζω αν καταφερω τελικα να παιξω να μην εχω και αυτο το προβλημα:Ρ Thanks παντως.
ReaperX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 To πήρα κι εγώ με τη προσφορά 7,8... Δεν υπάρχει το παιχνίδι,πόρωση!Ειδικά οι φωνές είναι το highlight... FOR THE OOORDEEER!!! 1
batigoal9 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ειναι κάτω ο πατρινός?? Οσες φορες μπηκα σημερα δεν τον εβρισκα το σερβερ.
newlynx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πρόβλημα με τον server το οποίο και προσπαθώ να αποκαταστήσω... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από newlynx
zizu10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Λέτε μέχρι το Πάσχα να έχει πέσει στο Steam και σε -66% ή -75% αν είναι να το πάρω τότε ή είναι απίθανο??
batigoal9 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έχω ένα πρόβλημα με τον server το οποίο και προσπαθώ να αποκαταστήσω... Κανε δουλεια σου Παντως σ'εμενα μετα δεν εβρισκε κανεναν αλλο σερβερ. Και το steam μου κανε κολπα. Μπορει να φταιει κι η σαπιοσυνδεση μου βεβαια. Ποσο κατω απο τα 7 ευρω να πεσει ρε ζιζου?
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κανε δουλεια σου Παντως σ'εμενα μετα δεν εβρισκε κανεναν αλλο σερβερ. Και το steam μου κανε κολπα. Μπορει να φταιει κι η σαπιοσυνδεση μου βεβαια. Ποσο κατω απο τα 7 ευρω να πεσει ρε ζιζου? Κοίτα έχω 120 παιχνίδια που περιμένουν, αν το αγοράσω τώρα και παίξω 5-10 φορές μέσα σε δύο μήνες και μετά βγει στα 5 ευρώ τότε δεν με συμφέρει... 1
Luciddream Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έχω ένα πρόβλημα με τον server το οποίο και προσπαθώ να αποκαταστήσω... lol κατέστρεψε το .ini
ilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιεύω αυτο το μήνυμα γιατί γίνομαι πολλές φορές δέκτης παραπόνων (ως ο πιο καμμένος ίσως). Μερικοί συμπαίκτες μας τρώνε Votekick και κατ'επέκταση IP ban για αστείους λόγους και αφορμές στον server σου newlynx. Αυτό δε θα σήμαινε τίποτα αλλά δηστυχώς πολλοί απο αυτούς είναι με static IP και δεν μπορούν να ξανασυνδεθούν. Ένα απο αυτά τα παιδιά έχει παίξει αρκετές ώρες στον server και μάλιστα και duels αργά όταν αδειάζει και φεύγει όλο το τουρλουμπούκι και γνωρίζεσαι καλύτερα με τον άλλον. Μπορώ να βεβαιώσω οτι δε μου δωσε την εντύπωση οτί είναι κάποιο troll η thrash talker (είναι μεγαλύτερος απο μένα ηλικιακά) οπότε απορώ γιατί τον κάναν votekick. Το να κάνεις επίσης ένα tk στον συνωστισμό δε λέει τίποτα και όλοι έχουμε κάνει (όποιος δε το παραδέχεται είναι πινόκιο xD) και δεν αποτελεί επαρκή λόγο για votekick. Επίσης αν έκανα votekick για κάθε Π@ν@γία που έβλεπα στο chat log η banlist θα χρειαζόταν 1 ΤΒ. Σίγουρα πολλοί γίνονται ενοχλητικοί στο chat log όπως και εγώ όταν τσιμπάω όταν μου την λένε μετά απο ένα συνήθως επιτυχημένο gang. Η καλύτερη λύση είναι κλασικά dont feed the trolls και εγώ πλέον έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ πιο πολύ το steam chat από το in-game. Πάντως αν όντως δε μπορεί να βγει άκρη λόγω linux είναι πραγματικά κρίμα και αδικία.
madfax Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στον Ελληνικό πολλές φορές καθότι oh well Έλληνες. Όταν πάμε μαζί όσοι είμαστε στην fl μου λένε teams imba, όταν στα μισά αλλάζω για balance και τρώω κανα gang αρχίζουν το thrash talk. Στην αρχή το ομολογώ τσίμπαγα αλλά δε φταίνε αυτοί (πολλοί απο αυτούς κάθονται αργά και παίζουμε duels οπότε καταλαβαίνεις οτί τελικά καλά παιδιά είναι απλά κάπως παρασύρονται χεχε). Χτες που έπαιζα το απόγευμα πάλι άρχισαν τους Άγιους σκασμούς τους Αιτωλούς και τα μπινελίκια. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν γύρισα το switch σε rape mod και άρχισαν αυτοί τα rq. Κοινώς μην απαντάς και παίξε όσο καλύτερα μπορείς (και απέφευγε τον κινέζο στα gangz xD). Έχεις δίκιο, και είναι γενικότερο το παράπονο από το community του παιχνιδιού για τον υπάρχοντα μηχανισμό votekick, πολλές φορές έχει τύχει μάλιστα να τρώει κάποιος kick επειδή είναι πολύ καλός και κάνει dominate την άλλη ομάδα. Ότι να'ναι. Το τρολλάρισμα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αρκεί να μην spammαρει ο άλλος το chat και δεν μπορούν οι υπόλοιποι να πουν δυο χαζομάρες μεταξύ τους. Σίγουρα βέβαια χαλάει το κλίμα που αρκετές φορές είναι πολύ ωραίο στον ελληνικό. Μη μασάς, το ότι μαζεύεις gangs και τρως trash talk είναι τεκμήριο skill! Ο κινέζος με maa ήταν imba τις προάλλες, όταν του πάτησα μια στα μουλωχτά και τον έφαγα του είπα ότι θα το γράψω στο ημερολόγιο μου
newlynx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Θα κοιτάξω τις ρυθμίσεις του votekick και θα επανέλθω μόλις μπορέσω.
ilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έχεις δίκιο, και είναι γενικότερο το παράπονο από το community του παιχνιδιού για τον υπάρχοντα μηχανισμό votekick, πολλές φορές έχει τύχει μάλιστα να τρώει κάποιος kick επειδή είναι πολύ καλός και κάνει dominate την άλλη ομάδα. Ότι να'ναι. Το τρολλάρισμα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αρκεί να μην spammαρει ο άλλος το chat και δεν μπορούν οι υπόλοιποι να πουν δυο χαζομάρες μεταξύ τους. Σίγουρα βέβαια χαλάει το κλίμα που αρκετές φορές είναι πολύ ωραίο στον ελληνικό. Μη μασάς, το ότι μαζεύεις gangs και τρως trash talk είναι τεκμήριο skill! Ο κινέζος με maa ήταν imba τις προάλλες, όταν του πάτησα μια στα μουλωχτά και τον έφαγα του είπα ότι θα το γράψω στο ημερολόγιο μου Χαχα δε ξέρω αν το ξέρεις αλλά ο κινεζος με maa κάνει πολύ καλό duo με μένα σαν 2ο maa xD. Double Fire Pot ftw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα