Προς το περιεχόμενο

Chivalry: Medieval Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chivalry-Medieval-Warfare-.jpg

Chivalry: Medieval Warfare is a first-person medieval online combat experience that seeks to deliver the intensity of epic Hollywood medieval block busters to the hands of a gamer. Centered around melee combat in the middle ages, the game is skill-based and controls like a FPS, but instead of guns, players are given swords, shields, maces, longbows, catapults and many other medieval weapons and battle it out in lush medieval environments.

The game is developed with UDK and looks great. Torn Banner Studios released its debut trailer that you can view bellow. At last something different from all those MMO games. Kudos to the developers for that. Let’s just hope that the melee combat will be polished.

• 11 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λιγο που το εβαλα χθες δεν εντυπωσιαστηκα...Ενταξει για κανα 10λεπτο να σφαξεις μερικα bots καλο ειναι...

Δημοσ.

Ασχολήται κανείς σοβαρά με το game? Μου δίνει την εντύπωση πάλι ελάχιστοι Έλληνες είμαστε (λίγοι και καλοί όπως στο mount).Το game σε team objective και σε duel servers λέει πάρα πολύ. Τώρα σε tdm και lms με pubs είναι σπαστικό όταν ξαφνικά βρεθείς να πολεμάς με μπουλούκι 1v6 όσο καλός και να είσαι. http://steamcommunit.../chivalrygreece

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως φίλοι μου που ασχολούνται το διασκεδάζουν απίστευτα. Προσπαθούν να με πείσουν να το πάρω (προσφορά σήμερα 9€ στο steam) αλλά ελέω Planetside 2 που να βρεθεί χρόνος και για αυτο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το πήρα πριν λίγες μέρες λόγω πολύ καλής προσφοράς από GMG και ένα έχω να πω. Είναι από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που παίξει τα τελευταία χρόνια. Η πλάκα είναι πως αν δεν το παίξεις δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Δεν σε νοιάζουν τα στατιστικά και αν θα χάσεις ή κερδίσεις. Απλά περνάς ευχάριστα!!!

Σε λίγες μέρες που θα έχει πάλι προσφορές απλά τσιμπήστε το....

Δημοσ.

Βάλε με ρε συ αν θέλεις να παίζουμε και παρέα.Κι εμένα μου αρέσει πολύ.Οι μάχες του είναι απίστευτες.Μπορεί να σε εκνευρίσει απίστευτα ώρες ώρες όμως η αλήθεια είναι, αλλά σε γενικές γραμμές είναι φοβερό.Άμαν είμαι ιππότης πετσοκόβω ασύστολα λέμε... ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...