Προς το περιεχόμενο

2600Κ με στοκ ψυχτρα τρελες temps

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι εκανα λαθος ειναι αλλο θεμα.. Οχι ομως οτι με στοκ εισαι τοσο, με στοκ ρωτησα.. με αλλη ψυχτρα καλως...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτι εκανα λαθος ειναι αλλο θεμα.. Οχι ομως οτι με στοκ εισαι τοσο, με στοκ ρωτησα.. με αλλη ψυχτρα καλως...

Και εγω οταν εκανα το σχολιο εννουσα οτι οι πρωην θερμοκρασιες σου ηταν εξωπραγματικες.Ποια ψυκτρα εχουμε εσυ η εγω ειναι ασχετο.Οι 60 βαθμοι που ανεφερες στο πρωτο post ,απλα δεν υπαρχουν.Δεν σου εκανα συγκριση ψυκτρων.

Τελος παντων λυθηκε το προβλημα.

Δημοσ.

Πολυ είναι και πάλι.εγω με stock ψυχτρα με τον e6600 έβλεπα στα bios 23 βαθμούς. Ενω με την hyper 212 βλέπω 13 και χωρίς να δουλεύει το fan,τώρα που το έχω φτάσει στα 3ghz βλέπω πάλι 23 στα bios

Δημοσ.

Πολυ είναι και πάλι.εγω με stock ψυχτρα με τον e6600 έβλεπα στα bios 23 βαθμούς. Ενω με την hyper 212 βλέπω 13 και χωρίς να δουλεύει το fan,τώρα που το έχω φτάσει στα 3ghz βλέπω πάλι 23 στα bios

mitso για να βλέπεις 13 και 23 σε τι θερμοκρασία είναι το δωμάτιό σου βρε;

Δημοσ.

Θα τα χωσεις δηλαδη ετσι?Ποσο κοστιζει?

150 ευρω.. θα εβαζα ετσι κι αλλιως υδροψυξη αλλα κομματι κομματι τελειως παει πολυ.. αυτο ειναι ενα καλο κιτακι παντως...

ασε εδω μιλαμε για 2600Κ οι αλλοι επεξεργαστες μπορει να εχουν αλλη συμπεριφορα.. αν και τωρα αυτοι οι αριθμοι που μας λες... :P

Δημοσ.

Μπερδεψε τους επεξεργαστες ο Μητσος ,εχει διπυρηνο και εμεις μιλαμε για τετραπυρηνο.:lol:

Μπορει και να εχει κανενα μινι ψυγειακι διπλα στο tower.:lol:

Δημοσ.

Μπερδεψε τους επεξεργαστες ο Μητσος ,εχει διπυρηνο και εμεις μιλαμε για τετραπυρηνο.:lol:

Μπορει και να εχει κανενα μινι ψυγειακι διπλα στο tower.:lol:

Γιατί βρε παίζει να έχει 13 και 23 άσχετα με 2πύρηνο;

Δημοσ.

Και χωρις ανεμιστηρα κιολας.

Να ανοιξουμε κανενα θεμα πως να φτιαξουμε ενα μινι air condition για το κουτι μονο?????

Να κατεβασω καμια ιδεα?

Δημοσ.

Και χωρις ανεμιστηρα κιολας.

Να ανοιξουμε κανενα θεμα πως να φτιαξουμε ενα μινι air condition για το κουτι μονο?????

Να κατεβασω καμια ιδεα?

Σοβαρά μιλάω...

Δημοσ.

Παντως και εγω με το pc της υπογραφής μου εχω τετοια temps. (idle) Ολα stock ομως.

Στο bios cpu temp γραφει 26

aaaaevw.jpg

Δημοσ.

βρε παίδες γιατί μου φαίνονται περίεργες θερμοκρασίες τύπου 23, 25 και 13 που άκουσα; Εγώ στο σπίτι έχω σταθερή θερμοκρασία δωματίου 25 με 26...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...