Προς το περιεχόμενο

2600Κ με στοκ ψυχτρα τρελες temps

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτη μερα λοιπον σημερα και με την stock ψυχτρα ο 2600K παιζει στους 60 βαθμους.. στο bios ουτε καν φορματ δεν εκανα.. γιατι ετσι;;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ γιατί αμφιβάλω ότι έχει κάτσει καλά. Όταν είσαι στο Bios το Pc είναι σε idle κατάσταση. Στους 60 βράζει για idle.

Εχεις ξανατοποθετήσει ψύχτρα; Πάστα έβαλες;

Δημοσ.

Αν είναι να τη βγάλεις φρόντισε να έχεις πάστα ε;

Λογικά το έβαλες πάνω με την ποσότητα που είχε πάνω το cooleraki αλλά μάλλον δεν κούμπωσε καλα

Δημοσ.

χμμ αυτην την στιγμη δεν εχω παστα.. οποτε αυριο.. ναι το cooleraki επισης το stock ειχε πολυ λιγο πανω και ειναι και παρα πολυ μικρο....

Δημοσ.

Στο δικό μου σύστημα ASUS P8P67 B3 & 2600Κ στο BIOS δείχνει 55 και στo λειτουργικό το Coretemp 38.

επειδή το έψαξα λίγο και σε άλλα forum χρήστες αναφέρουν τα ίδια.

Προχώρα κάνε format....

Δημοσ.

βασικα θα την βγαλω και θα βαλω αλλη παστα να δω τι θα γινει παλι.. κανονικα αυτος ο επεξεργαστης επρεπε να δουλευει πολυ χαμηλα.. εδω τον 960 ειχα και με στοκ επαιζε 45 50.... αν και θα βαλω υδροψυξη σε λιγες μερες ακομα και με στοκ δεν επρεπε να ειναι ετσι... απογοητευτικα..

Δημοσ.

Εγώ γιατί αμφιβάλω ότι έχει κάτσει καλά. Όταν είσαι στο Bios το Pc είναι σε idle κατάσταση. Στους 60 βράζει για idle.

Εχεις ξανατοποθετήσει ψύχτρα; Πάστα έβαλες;

Μια μικρή διόρθωση εδώ!! Στο bios ο επεξεργαστής δεν είναι ποτέ σε idle για αυτό και οι αυξημένες θερμοκρασίες!!

TS περνα κανονικά windows και δες temps σε idle απο εκεί!

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση εδώ!! Στο bios ο επεξεργαστής δεν είναι ποτέ σε idle για αυτό και οι αυξημένες θερμοκρασίες!!

Αμα σου πω ότι πριν το πεις, είχα την αίσθηση ότι στο bios όντως είναι σε idle;

Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις

Thanks και +1 :-)

Δημοσ.

Βαλτε κανενα σωστο cooler γιατι το μαμισιο δεν ειναι καλο.Με το coolermater hyper plus 212 στον i5 750 @3,2GHZ και το fan στις 900rpm δεν εχω δει πανω απο 60 βαθμους σε full load

Δημοσ.

και όταν ένας Celeron E3400 έχει στο BIOS 33 βαθμούς σε τι κατάσταση βρίσκεται?

Δημοσ.

και όταν ένας Celeron E3400 έχει στο BIOS 33 βαθμούς σε τι κατάσταση βρίσκεται?

Ολοι οι επεξεργαστες στο bios έχουν καποιο load... οι celeron δεν είναι ιδιaiτερα θερμοί οποτε δεν βλέπω κάτι παράλογο στους 33 βαθμους under load ... Στα παράθυρα πόσο έχεις σε idle και σε load__

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...