Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας GPU

Shadowvault

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επιλογές είναι ή ΑΤΙ HD 6990 ή EVGA GTX 590

Τώρα δεν ξέρω αν θα ήταν καλή επιλογή μια crossfire λύση

Ποια εταιρία πιστεύετε πως έχει καλύτερο 3D?(μιας και έχω 3D thle;vrash οπότε θα παίζω 3D τα παιχνίδια)

Επίσης ποια αρχιτεκτονική είναι καλύτερη/ταχύτερη (stream vs cuda) πχ για προγράμματα όπως recovery tools,bruteforcers και τέτοια

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Το υπόλοιπο μηχάνημα από τι αποτελείται;

Μήπως είναι υπερβολική η επιλογή σου;

Δημοσ.

Ωχ πως το ξέχασα αυτό.Coolermaster silent pro 1000Watt (αλλά νομίζω πως αυτό μου κανει φασαρία αν κ το πείρα για το αντίθετο οπότε παίζει να το αλλάξω αν αλήθεια είναι ετσι)

Δημοσ.

Ωχ πως το ξέχασα αυτό.Coolermaster silent pro 1000Watt (αλλά νομίζω πως αυτό μου κανει φασαρία αν κ το πείρα για το αντίθετο οπότε παίζει να το αλλάξω αν αλήθεια είναι ετσι)

To δικό μου πάντως δεν ακούγεται καθόλου.

Αντίθετα με την ψύκτρα του 955 που μάλλον παει για απόσυρση.

Δημοσ.

συμφωνω και εγω, δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανεις τετοια καρτα...

6990 και gtx590 ειναι στα ιδια επιπεδα

γιατι δεν βλεπεις καλυτερα κατι σε cf?

την 6950 ας πουμε, δεν εχουν μεγαλες διαφορες με την 6970 σε cf και αμα εισαι λιγο τυχερος θα μπορεις να τις ξεκλειδωσεις και τις 2 σε 6970

η 6990 ξεκιναει απο τα 600ε η gtx590 απο τα 640+ ενω με 2 6950 θα φτασεις συνολικο κοστος 500ε

πωπω και παλι πολλα ειναι... :lol: :lol:

Δημοσ.

Καλά ότι και πάλι πολλά είναι δεν το συζητώ... :lol: :lol:

@ts πάρε μία 6950 ξεκλείδωσέ την σε 6970 και αν δεν σε φτάνει (που δεν το πιστεύω) πήγαινε σε 2η...

Όσο για το τροφοδοτικό σίγουρα αυτό κάνει θόρυβο;

Δημοσ.

Αν πάμε με εις άτοπον απαγωγη η noctua λέγεται οτι είναι ίσως η ποιο αθόρυβη.Μια μέρα έκλεισα τα fans και πάλι άκουγα θόρυβο βέβαια όπως είπα και ποιο πάνω μπορείνα παραβλέπω κάτι.Ίσως να φταίει το κουτι που είναι μεσα στις τρύπες :P (ΗΑF 932) Οσο για τα άλλα που ρώτησα?(Για το 3D και τα recovery tools δηλαδή)

Δημοσ.

Απο τις δυο αυτες καρτες η 6990 ειναι σιγουρα καλυτερη επιλογη.Δυνατοτερη,φτηνοτερη και πιο αξιοπιστη,μπορεις και να την κλοκαρεις αμα σου ρθει (καλα,για το λογαριασμο θα μας πεις οταν την παρεις).Παντως και εγω θα συμφωνησω με τα παιδια,μια 6950->6970 ειναι λαχειο.Για το 3D δεν νομιζω καποια απο τις δυο εταιριες να υπερτερει,το ιδιο ειναι.

Ποια οθονη εχεις ειπες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...