Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με το μητρώο

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που εννοουσε ο TheElf ειναι να ελεγξεις αν η παραπανω συμπεριφορα (αποστολη δεδομενων) συνεχιζεται ακομα και οταν εχεις κλειστο τον torrent client που χρησιμοποιεις ή οποιοδηποτε αλλο filesharing προγραμμα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι καλά είναι να γίνει fix και αυτό:

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')

Δεν είναι trojan αλλά δεν νομίζω να το χρειάζεσαι. Επιτρέπει να μπουν αυτόματα favorites και links στον ie. Εκτός αν χρησιμοποιείς RSS, γιατί επίσης προσθέτει τα links στο rss feed list, οπότε το αφήνεις.

Πολλά file missing όμως έχεις (στα O23).

Κάνε τον έλεγχο με το super και αν θέλεις μα κάποιο online scanner, π.χ. με αυτό: http://www.eset.com/us/online-scanner

Επίσης ένας συμπληρωματικός έλεγχος με το παρακάτω δεν θα βλάψει.

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/

• Moderators
Δημοσ.

Πολλά file missing όμως έχεις (στα O23).

To παρατηρησα το συγκεκριμενο και εγω και ετρεξα την 2.0.5 και την stable 2.0.4 για να δω τι παιζει απο περιεργεια. Πηρα αντιστοιχα "file missing", χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα στο pc μου, no idea γιατι.

Δημοσ.

το emsisoft βρήκε 2 medium risk πως τα διαγράφουμε τελείως??? δεν τα θέλω στην ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ να καθαρίσει θέλω

έκανα όσα είπατε παραπάνω αλλά στο ccleaner ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να μου βγαίνει για το limewire

Δημοσ.

Μη τα σβήσεις! ¨Αστα καραντίνα, από εκεί στείλτα στην emsisoft και στα επόμενα updates (σκανάρει τα μολυσμένα αρχεία αυτόματα) σου στέλνει τα repairs.

Με το ccleaner χρησιμοποίησες τον καθαριστή του προγράμματος; Αν όχι, τρέξτο και μετά από κάτω στο Μητρώο κάνε έλεγχο παραμέτρων και διόρθωση αυτών (διπλό έλεγχο). Έπειτα θα κάνεις επανεκκίνηση.

Δημοσ.

τα έσβησα το πρόγραμμα ήταν για 3 μέρες και επίσης με ΟΛΑ αυτά που κατέβασα για scan μου βγαίνουν και κατι αλλα τώρα καλά πάμε

Δημοσ.

Το free σου είπα να κατεβάσεις. Αν κατεβάσεις το κανονικό, μετά από τη λήξη 3 ημερών δοκιμής αυτόματα αλλάζει σε free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...