deviljin666 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 γεια σας. εχω ενα μεγαλο προβλημα. εχω το ρουτερ της τελλας (oxygen) και ηθελα να μοιρασω το ασυρματο ιντερνετ σε ολο το σπιτι μου. πηρα λοιπον το TP-LINK TL-WA500G και επι 4 ωρες τωρα προσπαθω να κανω κατι... αλλα ματαια.... μπορει καποιος να με βοηθησει? εστω και με teamviewer.... thanks...!!!
deviljin666 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 παρα πολλες ματιες θα ελεγα εριξα... το προβλημα μου εινα πως ενω εχω σχεδον καταφερει να το σεταρω δε μου δινει ιντερνετ...
lexmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Λεπόν... τα βήματα ένα ένα να τελειώνουμε Να μπαίνεις στο AP ξέρεις, έτσι; Το ότι με wpa/wpa2 δεν παίζει στο repeater mode το ξέρεις; Από το wireless mode επιλέγεις universal repeater και κάνεις το association με το κεντρικό AP σου. Βάζεις ίδιο κλειδί στο wep και τελείωσες. (δεν θυμάμαι καλά αν κάνεις πρώτα το wep και μετά το association ή το ανάποδο, οπότε παίξε το έτσι)
deviljin666 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εδω εχουμε προβλημα... δε ξερω πως να μπω στο AP μου.. μηπως μπορεις να με help με teamviewer? η καπως αλλιως? βασικα δε ξερω πως να κανω το association που μου λες...
deviljin666 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 λοιπον..... κατα 50% τα εχω καταφερει... εχω κανει αυτα μεχρι τωρα.... Το προβλημα ειναι οτι εχω ασταθη internet και μερικες φορες πρεπει να κανω επανεκινιση στο router μου για να εχω παλι ιντερνετ.... Τι κανω λαθος????? εχω βαλει καποιες φοτο μηπως και σας βοηθησω..... Link
lexmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Άρα δεν φταίει το AP που έχεις. Για μίλα μας για το ρουτερι σου.
deviljin666 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Άρα δεν φταίει το AP που έχεις. Για μίλα μας για το ρουτερι σου. δεν εχω αλλαξει κατι στο ρουτερ. ειναι το ρουτερ της τελλας το oxygen....
lexmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το προβλημα ειναι οτι εχω ασταθη internet και μερικες φορες πρεπει να κανω επανεκινιση στο router μου για να εχω παλι ιντερνετ.... Το ασταθή internet που το έχεις; Και γιατί πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ; Αν δεν είναι θέμα του ρούτερ και στο κάνει αυτό από το AP δοκίμασε να πας πιο κοντά το ΑΡ στο ρούτερ.
deviljin666 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το ασταθή internet που το έχεις; Και γιατί πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ; Αν δεν είναι θέμα του ρούτερ και στο κάνει αυτό από το AP δοκίμασε να πας πιο κοντά το ΑΡ στο ρούτερ. αυτο μου το εκανε μολις συγχρονισα το ap με το royter. αν βγαλω το ap απο την μπριζα και κανω μια επανεκινηση στο royter εχω κανονικα ιντερνετ... οσο ειναι το ap στη μπριζα μου κανει τα τρελα του... τη μια κλειδωνει και εχει τελειο σημα και την αλλη δεν εχω πουθενα ιντερνετ...
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 dokimase να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ σου και κατα συνεπεια και στο repeater σου.στην χειροτερη βαλε b protocol για δοκιμη.και βεβαια παντα κοιτας για firmware τελευταιους drivers στην ασυρματη καρτα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.