akpe Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Πολύ ευγενικά να σου το πω...υποχονδρίαση είναι Μπα, ειδικά με το αμάξι κάθε άλλο παρά υποχόνδριος είμαι Αν δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα (είτε στη συμπεριφορά είτε σε ήχους) δεν δίνω σημασία. Άσε που το συγκεκριμένο το πρόσεξε άλλος. Εγώ συνήθως οδηγώ με το παράθυρο ελάχιστα κάτω και τη μουσική σε μέτρια ένταση, μόνος μου δεν θα το είχα καταλάβει σε καμία περίπτωση Λοιπόν το coltάκι πάλι τα ίδια χτές που το έτρεξα αρκετά, μετά το πρωτο δεκάλεπτο άρχισε να σφυρίζει. Προφανώς ο μηχανικός απλά έκατσε να δει αν όλα είναι στη θέση τους, δεν το έτρεξε για να προσπαθήσει να επαναλάβει το πρόβλημα, οπότε τη Δευτέρα θα κατέβω θηβών να τον παω βόλτα Μπορει να ηταν απλα η αντλια βενζινης που ακουγες εφοσον ησουν με λαμπακι Αυτό δεν μας το είχες πει ρε αντώνη :ρ αν έχεις αμφιβολία για την ποιότητα, μπορεί να ήταν και πυρακια. Το σκέφτηκα και εγω για βενζίνη ή αντλία βενζίνης, αλλά εκτός του οτι συχνά μένω με φωτάκι και βάζω όπου βρώ (χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα) δεν θα το άκουγα και όταν γκάζωνα με νεκρά; Το ακούω μόνο όταν το αμάξι κινείται με κουμπωμένη ταχύτητα και γκάζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Τα πυρακια τα ακους εν κινηση πιο πολυ... Επισης αν εχεις ταμπουρα πισω και οχι δισκοφρενα καντους εναν ελεγχο... μπορει να ειναι κατι τετοιο και οπως αυξανεις ταχυτητα να δυναμωνει ο ηχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 και λουρι μπορει να ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Για να βεβαιωθείς αν είναι ή δεν είναι πυράκια, ζόρισε το αυτοκίνητο. Διάλεξε μια ανηφόρα καλή (απ' αυτές που μόνο κατσίκια μπορούν ν' ανέβουν) και πήγαινε να την ανέβεις χωρίς πολλή φόρα με μια σχέση παραπάνω απ΄ όσο πρέπει και τέρμα γκάζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 κ εγω ακουγα σφυριγμα με το γκαζι κ ακομα το ακουω.οσο παταω το γκαζι τοσο δυναμωνει.εμενα ειναι παρασιτα απτα ηχεια αλλα δεν τοχω βρει ακομα απο ποιο ειναι.ελπιζω να μην κανει καμια βλαβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Χωρίς ενισχυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Χωρίς ενισχυτή; 2 ενισχυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το γνωστό πρόβλημα ground loop.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το γνωστό πρόβλημα ground loop.. για γειωση μιλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Nαι, αλλά κάνουμε hi-jack το thread, οπότε άνοιξε καινούργιο για παράσιτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.