thanasisgnr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γεια σας παίδες… έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα … και στηρίζομαι πάνω σας τώρα… είχα σε ένα παλιό υπολογιστή κάτι αρχεία (φωτογραφίες ) κλειδωμένα με ένα πρόγραμμα (lock κάτι..) και τώρα που τις πήγα στον νέο υπολογιστή δεν μπορώ να θυμηθώ τν κωδικό και έτσι μένουν κλειδωμένες… τα αρχεία είναι αποθηκευμένα σε JPGENX τι να κάνω για να το ξεκλειδώσω ;
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με το παρακάτω. http://www.egistec.com/oem-acer001/egisreader.aspx Απ' ότι βλέπω τα αρχεία αυτά είναι encrypted jpeg από αυτό το πρόγραμμα που έρχεται με τους φορητούς της Acer.
thanasisgnr Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 φιλε σε αυτο το προγραμμα δεν μπορω να καταλαβω την λειτουργεια του... δεν νομιζω οτι μπορει να με βοηθησει στην αποκρυπτογραφιση του κωδικου της εικονας...
micos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Κατέβασε από το αριστερό μέρος το Egis Option Pack (trial) και δες στο παρακάτω λινκ πως γίνεται το decrypt http://www.egistec.com/oem-acer001/tour/file_dec.htm Αυτό το πρόγραμμα έρχεται με laptop της acer. Μήπως έκανες το encrypt σε κάτι τέτοιο; Είναι δοκιμαστική έκδοση και ελπίζω να δουλεύει για λίγες μέρες ώστε να κάνεις decrypt τα αρχεία σου. Πρέπει όμως να θυμηθείς τον κωδικό. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι για να σου σπάσει το pass. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε παραπάνω γιατί το Password cracking τέτοιων αρχείων είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δεν μπορεί να αποδειχτεί ποιος έχει την κυριότητα των αρχείων. Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να εννοήσω ότι δεν είναι δικά σου τα αρχεία, απλά δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει η αναζήτηση στο google.
Silmarillion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Γεια χαρα παιδια.Τα μηνύματα ειναι λιγο παλια αλλα να μην ξεκινήσω νεο topic.¨Εχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα κανω εγκατάσταση το προγραμα που λες αλλα μου λεει οτι θελει πρωτα το acer empowering technology framework.Παιζει ρολο που ειναι σταθερος υπολογιστης και δεν έχει καμια σχέση με την acer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα