Προς το περιεχόμενο

flashάρισμα router

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάγκες έχω ένα ρουτερ της connx που θέλω να το flashάρω και να κάνω το ασύρματο αυτή να μοιράζει να δέχεται το δίκτυο και μέσω lan να μοιράζω το internet.

γίνετε κάτι τέτοιο σε αυτό το ρουτερ (σε άλλα έχουν κάνει)?

το ρουτερ είναι αυτό στην αγγελία

Δημοσ.

μα δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις.τι αυτη να μοιραζει... κτλ.δεν βγαζει νοημα οπως το εχεις γραψει.

Δημοσ.

μάγκες έχω ένα ρουτερ της connx που θέλω να το flashάρω και να κάνω το ασύρματο αυτή να μοιράζει να δέχεται το δίκτυο και μέσω lan να μοιράζω το internet.

γίνετε κάτι τέτοιο σε αυτό το ρουτερ (σε άλλα έχουν κάνει)?

το ρουτερ είναι αυτό στην αγγελία

http://www.youtube.com/watch?v=Qw9oX-kZ_9k

Δημοσ.

χαχαχαχα καλή η παρατήρηση... απο την βιασίνη ότι νάναι τα έχω γράψει...

λοιπόν ξαναλέω, έχω ένα ρουτερ που είναι απο την conn x πιο συγκεκριμένα το Bautec το ασύρματο......

υπάρχει κολπάκι που flashάρουν το ρουτερ και βάζουν καινούριο firmware της DD-WRT και το ασύρματο που διαθέτει αντί να είναι access poind γίνετε ως δέκτης και το διαδίκτυο που δέχεται το μοιράζει μέσο LAN...

αυτό γίνετε στο συγκεκριμένο ρουτερ? αυτό θέλω να ρωτήσω

Δημοσ.

σε απλα ελληνικα του περνας firmware dd-wrt και απο access point γινεται Repeater.και σου δινει και wireless μετα και με lan Λογικα.δεν το εχω δοκιμασει .ξερω οτι γινεται σε linksys αυτο αλλα αμα πας στην σελιδα θα δεις αν εχει για αυτο το ρουτερ.το πολυ να το brickareis.αχρηστο ειναι ετσι και αλλιως.γιατι θες να το κανεις αυτο??εχεις δευτερο και θες να το βαλεις σαν repeater?

Δημοσ.

ο γείτονας του θείου μου έδωσε το κωδικό απο το ασύρματο για αυτόν και θέλω να το βάλω στο σπίτι για να το μοιράσω μέσω lan σε 2 άτομα εκεί (μην νομίζετε δεν είναι κλεψιά, αυτός το ζήτησε για λιγότερα καλώδια)

το συγκεκριμένο ρουτερ δεν το βλέπω να υπάρχει στο dd-wrt, υπάρχει κάποιος άλλως τρόπος?

Δημοσ.

αν και μπερδευτηκα με τα σογια απο την αλλη οχι αμα δεν εχει λειτουργεια repeater δεν γινεται.αν εχει wds γινεται μονο αν εχει και ο αλλος wds.κοινως πιασε το αυγο και κουρεψτο.

Δημοσ.

για να αναμεταδωσεις σημα συνηθως υπαρχουν 2 -3 τροποι

ο ενας ειναι να μπορει το ρουτερ σου να παιξει σαν repeater.παιρνει το σημα ασυρματα και το δινει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.

ο δευτερος ειναι να μπορει το ρουτερ σου να παιξει wds.το wds ομως ειναι βλακεια με την εννοια οτι για να γινει αυτο που θες πρεπει οχι μονο το δικο σου ρουτερ να παιζει wds αλλα και το αλλο.και δυσκολο να βρεις δυο ρουτερ που να παιζουν wds και να συνεργαστουν,το wds γενικως ειναι πολυ παραξενο.

http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database

εδω θα βαλεις το ρουτερ σου να σου πει αν υπαρχει.που σιγα μην υπαρχει.

Δημοσ.

το ρουτερ μου που έχω δεν το βγάζει στο λινκ, το είχα δεί και απο πριν απλά σκέφτηκα να μπορεί να γίνει απο αλλουνού ρουτερ το firmware

για να δω αν δουλεύει σαν repeater πρέπει να μπώ στο ρουτερ?

Δημοσ.

δυσκολο να γινεται αφου δεν υπαρχει στην λιστα.ναι θα μπεις μεσα στον ρουτερ .ως τωρα το μονο που εχω δει να εχει repeater ηταν το siemens sl2 141.δεν μπορω να θυμηθω αλλο.και το Thomson παιζει wds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...