Προς το περιεχόμενο

APSOGO SERVICE APO VIEWSONIC!!!!!!!!!

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file tha mporouses na mou peis phone & address gia to service tis viewsonic giati exo kai ego mia vx-700 kai ta kakarose.einai out of warranty alla toulaxiston na tin pao se kalla xeria !

thanks my friend

Δημοσ.

Να σας πω και την δικιά μου εμπειρία με την Viewsonic:

1)Δεκέμβριος 2002 - Αγοράζω την P90F

2)Ιούνιος 2003 - Σκάει (μπάμ... καπνοί, μυρωδία καμένου πλαστικού και μια απροσδιόριστη μυρωδιά) η πρώτη και σε 3-4 μέρες έρχεται καινούρια και σφραγισμένη η οποία λειτουργεί σχεδόν άψογα εκτός από έναν υψήσυχνο θόρυβο από το τροφοδοτικό ο οπόιος δεν εμφανίζεται πάντα...

3)Οκτώβριος 2005 - Ο θόρυβος έχει γίνει ποιο έντονος & μόνιμος και ζήταω αντικατάσταση (σε 2 μήνες έληγε και η εγγύηση). Μετά από 2 μέρες έρχεται ανακατασκευασμένη (ορατά σημάδια φθοράς εξωτερικά - αυτή που τους παρέδωσα ήταν σε καλύτερη κατάσταση (!!)- ποτέ δεν ήταν αρκετά φωτεινή -λόγο πολύωρης χρήσης από τον προηγούμενο "άτυχο" ιδιοκτήτη πιθανότατα)

4)Απρίλιος 2006 - Η οθόνη δεν κάνει σωστό degauss, το αριστερό τμήμα του ορατού πλαισίου κάνει μικρές μετατοπίσεις προς τα δεξιά σαν παλμικές κινήσεις, και όταν επιστρέφει η οθόνη από κατάσταση stand-by κάνει κάτι σαν ζουμ 1000% σε ένα τμήμα της οθόνης για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανερχόταν σε full screen...

5)Μάιος 2006

Αγοράζω την PHILIPS 190x6fb και η Viesonic P90F μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας..

Προσωπική άποψη;

Καλό service - Άθλια Οθόνη

Δεν σκοπεύω να αγοράσω ξανά Viewsonic όσο καλές και αν παρουσιάζονται ότι είναι. Όταν έχουν περάσει 3 (έστω και ίδιες) οθόνες από την κατοχή μου και καμμία δεν δούλεψε σωστά ... ε δεν πρόκειται να ξαναπροσπαθήσω ;)

Δημοσ.

gmkgmk, κατι μου λεει πως δεν θα δει ευκολα την ερωτηση σου ο spank.

με ενα απλο ψαξιμο στο γουγλη κατεληξα εδω

κ βρηκα αυτα:

ALMAN HELLAS LTD

Ortansias 23

Acharnai

Athens

136 77

Greece

Phone: +30 210 2409 150

Fax: +30 210 2409 155

Email: [email protected]

http://WWW.ALMAN.GR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...