Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογη για φθηνα sms

golf4470

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει καποια εφαρμογη που μπαινοντας απο το κινητο στο internet να στελνεις φθηνα SMS? Το skype στην κανονικη του εκδοση το εχει, στην mobile ομως δεν το εχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

WhatsApp

Παίζει σε όλες τις πλατφόρμες (Android, Blackberry, iOS) και στέλνεις δωρεάν SMS στις επαφές σου (προϋπόθεση να έχουν και εκείνοι WhatsApp και να είναι ανοιχτό το 3G/WiFi τους)

Δεν ψαχνω κατι σε chat μεσω internet ουτε να ειναι ο αλλος απαραιτητα online για να λαβει sms. Ψάχνω καποιο προγραμμα (πχ skype) το οποιο υποστηριζει να στελνεις sms απο internet σε mobile χωρις να βρισκεται ο αλλος online (δυστυχως δεν υποστηριζεται ομως στην online εκδοση).

Σημερα ανακαλυψα οτι απο το MobileVOIP μπορεις να στειλεις απο το κινητο σου σε αλλο κινητο μεσω internet. Πριν 10 μερες που ειχα κοιταξει δεν λειτουργουσε.

• Moderators

Σημερα ανακαλυψα οτι απο το MobileVOIP μπορεις να στειλεις απο το κινητο σου σε αλλο κινητο μεσω internet. Πριν 10 μερες που ειχα κοιταξει δεν λειτουργουσε.

Πρεπει και ο αλλος να εχει εγκατεστημενη την εφαρμογη?

Στελνει μηνυματα κανονικα σε ολα τα κινητα. Να διευκρινησω οταν ανοιγω το mobileVOIP μεσα εχει το justvoip εκει δημιουργησα εναν λογαριασμο, χρεωθηκα 10Ε και στελνω μηνυματα πολυ φθηνα (εχει κ τηλεφωνια).

το mobilevoip χρησημοποιώ και εγώ με λογαριασμό στην megavoip. 0.035 το sms και 0.005 η κλήση σε κινητα και σταθερα ανα λεπτό. Εχει και 0.01 connection fee αν θυμάμε καλα.

Ελάχιστη αγορά 10€ τα έχω μέσα κανα 3μηνο και δεν λενε να τελειώσουν...

Προσοχη η ομιλία έχει 1-2 δευτερόλεπτα καθηστέριση...

το mobilevoip χρησημοποιώ και εγώ με λογαριασμό στην megavoip. 0.035 το sms και 0.005 η κλήση σε κινητα και σταθερα ανα λεπτό. Εχει και 0.01 connection fee αν θυμάμε καλα.

Ελάχιστη αγορά 10€ τα έχω μέσα κανα 3μηνο και δεν λενε να τελειώσουν...

Προσοχη η ομιλία έχει 1-2 δευτερόλεπτα καθηστέριση...

Εισαι σιγουρος οτι το megavoip υποστηριζει mobilevoip? Δεν βλεπω να εχει καποια μοβιλε εφαρμογη, γραφει μονο για pc

μπορει να ειναι συνωνυμια? αυτο το megavoip εχω http://www.megavoip.com/

και οπως βλεπεις http://www.megavoip.com/mobile_voip εχει mobile app

;) Ειναι ακριβως το ιδιο με το justVOIP που χρησιμοποιω αλλα με λιγο καλυτερες χρεωσεις το δικο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...